- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.621
Canım ozelden yazdim bakarmisinMerhaba bugünün menüsü
Saat 10'da:sade nescafe
Kahvaltıdan önce elma sirkeli su
Saat 13'de kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta domates peynir 5 tane zeytin peynir yarım dilim ekmek
Yemekten önce el.a sirkeli su
Saat17.30 da akşam yemeği : 2 kaşık havuç tarator ve yarım kase cacık
Küçük 2 dilim yoğurt tatlısı
30 dak leslie ve 20 dak bacak egzersizi
Çok geçmiş olsunselam canlarım başıma gelmedik kalmadı sağ ayağıma paslı çivi girdi sol elimin işaret parmağı ters bir hareket ettim damar cekilyo gibi şişti acıyor Allahım beterinden korusun inşallah ya
ife uyuyorum kaçamak yapmayı bıraktım ama spor yapamicam bir süre cumartesi günü çivi girdi acile gidip tetanoz aşısı oldum kolumda ağrıyor
çok sağol canım benimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahselam canlarım başıma gelmedik kalmadı sağ ayağıma paslı çivi girdi sol elimin işaret parmağı ters bir hareket ettim damar cekilyo gibi şişti acıyor Allahım beterinden korusun inşallah ya
ife uyuyorum kaçamak yapmayı bıraktım ama spor yapamicam bir süre cumartesi günü çivi girdi acile gidip tetanoz aşısı oldum kolumda ağrıyor
amin inşallah cümlemizeGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Nasılsın canım. Ayağın nasıl oldu. İyi misinselam canlarım başıma gelmedik kalmadı sağ ayağıma paslı çivi girdi sol elimin işaret parmağı ters bir hareket ettim damar cekilyo gibi şişti acıyor Allahım beterinden korusun inşallah ya