İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar 🤗

Öğle 13:30 da 2 simit, 7 adet yeşil zeytin, 1 yemek kaşığı kadar zeytin ezmesi
Ara 16:30 da 40 Gr karışık kuruyemiş
Akşam 19:30 da 5 tavuk köfte, karışık yeşil salata,ayran

Yaklaşık 3 litre su içtim, spor yok
Sıvı diyeti bitti mi canım 🤗

Kızlar nasılsınız 🤗 3 günlük detoks 💃
IMG_20210331_214924.jpg

Selamlar arkadaşlar ❤
Sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün 2. Günün az da olsa birşeyler yedim ama
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş yaptım

Selamlar arkadaşlar ❤
Sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bugün 2. Günün az da olsa birşeyler yedim ama
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
Yaaa nasıl dayanıyorsun maşallah 🧿💪💃 bol eksiler olsun

Yaaa nasıl dayanıyorsun maşallah 🧿💪💃 bol eksiler olsun
Aksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorum 🙈 zaten en büyük zaafım onlar. Eee çocuklara sürekli yapmak zorunda kalıyorum bana da dayanması düşüyor ya da dayanamaması🙈😁

Aksama kadar rahat geciyor açıkçası ama akşam yemeğinden sonra çay faslı beni zorluyor. birde çocuklara kek pasta börek yapmışsam eğer dayanamıyorum 🙈 zaten en büyük zaafım onlar. Eee çocuklara sürekli yapmak zorunda kalıyorum bana da dayanması düşüyor ya da dayanamaması🙈😁
Hadi bu hafta bol eksiler olsun 💃

Bizde de aynı durum var canım. Çok dayanamadığım birşey olursa hakkımı saklayıp sabah yiyorum. Erken uyuyorum 😇

Evet daha fazla yapmak istemiştim ama 3 gün yapabildim 🥴
Etkileri nasıl🥰
Selamlar arkadaşlar ❤
Sabah sade türk kahvesi
Greyfurt suyu
2 büyük bardak ayran
2 kupa yeşil çay
Bir kaç tane kurabiye
Gün boyunca yediklerim
2 litre su
Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.
Kızlar tartı günü yarindi dimi
Evet canım. Görsellş ama🤗

Etkileri nasıl🥰

Dayanabiliyormusun canım. Halsizlik oluyor mu. Bende de oluyor o genellikle. Evdekilere yaptıklarımdan dolayı Cuma cumartesi pazar çok kalori alıyorum maalesef.

Evet canım. Görsellş ama🤗
Gündüz zorlamıyor kesinlikle kahve ayran süt ağırlıklı içtiklerim genellikle o yüzden tok tutuyor. Ama dediğim gibi akşam çay faslı benim en zor anlarım oluyor🙈😀 birde çocuklarımın anne ye anne ye diye ısrarları yokmu resmen beni bitiriyor 😅 ama bugün hiç kaçamamışız bitirmek istiyorum inşallah

Selammmm benide aranıza Kabul edermisiniz 🤗🎶
Hoşgeldiniz🥰
Gündüz zorlamıyor kesinlikle kahve ayran süt ağırlıklı içtiklerim genellikle o yüzden tok tutuyor. Ama dediğim gibi akşam çay faslı benim en zor anlarım oluyor🙈😀 birde çocuklarımın anne ye anne ye diye ısrarları yokmu resmen beni bitiriyor 😅 ama bugün hiç kaçamamışız bitirmek istiyorum inşallah
Belirli bir liste var mı

X