- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.541
Ayyy hoşgeldin canım özledik seni vallaMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Hoşbuldum canım bende özledimAyyy hoşgeldin canım özledik seni valla
Canım çok geçmiş olsun umarım geçerMerhaba arkadaşlar troit beni zorluyorEksi 200Eki Görüntüle 2809917
Geçmiş olsun canı, ona rağmen yine vermişsin ama tebrik ederim. Hem ayda nerdeyse 1 kilo eder ki senin kilon içi süper benceMerhaba arkadaşlar troit beni zorluyorEksi 200Eki Görüntüle 2809917
Dukucum yine iyi almamışsın regl zamanı. Gecen hafta süper vermiştin onu oturttun sayili, süper gidiyosun bence
Hamileliklerimizi beraber geçirdik şimdide kilolarımızı birlikte vericez inşallahHoşbuldum canım bende özledimnasılsın
Hoş geldiniz aramızaMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Çok teşekkür ederim canım nodül için gidecem 9 nisana randevum varGeçmiş olsun canı, ona rağmen yine vermişsin ama tebrik ederim. Hem ayda nerdeyse 1 kilo eder ki senin kilon içi süper bence
hoş geldin canım bebeğini güle güle büyüt hedef kaçMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
İnşaallah canımHamileliklerimizi beraber geçirdik şimdide kilolarımızı birlikte vericez inşallah
Teşekkür ederim hoş buldum yarın tartı fotoğraf ini atarım inşaallah kahvaltim standart tiYumurta peynir zeytin tostHoş geldiniz aramızabugün baskül günümüzdü isterseniz yarın paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben önce küçük hedefler koyuyorum büyük hedef gözümde büyümesin diyehoş geldin canım bebeğini güle güle büyüt hedef kaç
bnmde ilk hedef 66Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben önce küçük hedefler koyuyorum büyük hedef gözümde büyümesin diyeşuan ilk hedef 65 sonra 60 sonra da 55
Aynen öyle biz istersek başarırızbnmde ilk hedef 66son 50 yol uzun ama zor değil
Aynen öyle biz istersek başarırız