- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.541
Merhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hoşgeldin canım özledik seni vallaMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Hoşbuldum canım bende özledim nasılsınAyyy hoşgeldin canım özledik seni valla
Canım çok geçmiş olsun umarım geçerMerhaba arkadaşlar troit beni zorluyor Eksi 200Eki Görüntüle 2809917
Geçmiş olsun canı, ona rağmen yine vermişsin ama tebrik ederim. Hem ayda nerdeyse 1 kilo eder ki senin kilon içi süper benceMerhaba arkadaşlar troit beni zorluyor Eksi 200Eki Görüntüle 2809917
Dukucum yine iyi almamışsın regl zamanı. Gecen hafta süper vermiştin onu oturttun sayili, süper gidiyosun bence
Hamileliklerimizi beraber geçirdik şimdide kilolarımızı birlikte vericez inşallahHoşbuldum canım bende özledim nasılsın
Hoş geldiniz aramıza bugün baskül günümüzdü isterseniz yarın paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsunMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Çok teşekkür ederim canım nodül için gidecem 9 nisana randevum var sende haftaya 79 rakama geçiyorsun süpersinGeçmiş olsun canı, ona rağmen yine vermişsin ama tebrik ederim. Hem ayda nerdeyse 1 kilo eder ki senin kilon içi süper bence
hoş geldin canım bebeğini güle güle büyüt hedef kaçMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
İnşaallah canımHamileliklerimizi beraber geçirdik şimdide kilolarımızı birlikte vericez inşallah
Teşekkür ederim hoş buldum yarın tartı fotoğraf ini atarım inşaallah kahvaltim standart tiYumurta peynir zeytin tost akşam yemeğinde yazarım menüyüHoş geldiniz aramıza bugün baskül günümüzdü isterseniz yarın paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben önce küçük hedefler koyuyorum büyük hedef gözümde büyümesin diye şuan ilk hedef 65 sonra 60 sonra da 55hoş geldin canım bebeğini güle güle büyüt hedef kaç
bnmde ilk hedef 66 son 50 yol uzun ama zor değilHoşbuldum canım teşekkür ederim ben önce küçük hedefler koyuyorum büyük hedef gözümde büyümesin diye şuan ilk hedef 65 sonra 60 sonra da 55
Aynen öyle biz istersek başarırızbnmde ilk hedef 66 son 50 yol uzun ama zor değil
Aynen öyle biz istersek başarırız