İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
kızlar merhaba bende zayıflama istiyorum
benide alın aranıza :KK49:
2 doğum yaptım 32 yaşındayım ev çalışmasındayım spora hiç vakit ayıramıyorum
83 kiloydum sabah tartıldım 81 olmuşum
gece atıştırmadım 2-3 gün faydası olmuşmu ne :)
bu sabah 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim uyanmak için su içtim ve içiyorum
gün içinde ne yapmam laızm devamında önerilerinize açığım :anneadayı:
Hoşgeldiniz. Birlikten kuvvet doğar. Abur cümbür yok, bol hareket aslında. Yaşınız genç, bu kadarı bile fark ettirir. Ben 42 yaşındayım artık ciddiyetle yapmadıkça gitmiyor.
Kızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada 😘❤️
Ben bir dönem hergün leslie ve dinamik sabahlar ile çok güzel incelmiştim.

Ben de bugün mutfağı kapattım.
8.30: Menemen, maydonoz, 1 dl ekmek, peynir, 1 zeytin.
16.00: (annem geldi) 1 yk kısır, 1 yk patates salatası, 1/2 simit, peynir, domates, 1 dl börek, 1/2 dl kek (çok dikkat etmiştim aslında ama yazınca çok olmuş 😔)
Birazdan spora başlayacağım.

Hoşgeldiniz. Birlikten kuvvet doğar. Abur cümbür yok, bol hareket aslında. Yaşınız genç, bu kadarı bile fark ettirir. Ben 42 yaşındayım artık ciddiyetle yapmadıkça gitmiyor.

Ben bir dönem hergün leslie ve dinamik sabahlar ile çok güzel incelmiştim.
Merhaba hosbuldum teşekkür ederim:)
Show tv de nivea body ile dinamik sabahları yapardik tee ortaokulda filandim ama severek yapardım.
Hamilelikten cok emzirme döneminde kilo aldim aynen atıştırma tatli krizleri 2. Bebegim 1 yasina girmek üzere artik baslamak istiyorum

Show tv de nivea body ile dinamik sabahları yapardik tee ortaokulda filandim ama severek yapardım.
Hamilelikten cok emzirme döneminde kilo aldim aynen atıştırma tatli krizleri 2. Bebegim 1 yasina girmek üzere artik baslamak istiyorum
Allah bağışlasın. Benim de iki kızım var, büyüdüler ama biri 12, biri 8 yaşında. Çok diyet yaptım, al ver al ver bir istikrar olmadı. İdare ediyordum ama pandemi mahvetti beni 13 kilo aldım 1 yılda.

Kızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada 😘❤️
Hoşgeldiniz🥰 Bu azimle kısa sürede hedefinize ulaşırsınız bence🤗💪
Kızlarım merhaba 🤚🏻 Yatılı misafirim var. Diyetime 4 gündür uyamıyorum. Diyetime uyamadığım içinde buraya menü bildirimi yapamıyorum. Mecbur diye dışı menüler çıkıyor. Ve yemek zorunda kalıyorum ayıp olmasın diye. Cumartesi günü tekrar başlayacağım diyetime. Cuma günü baskül paylaşımına geleceğim.
Bekliyoruz canım seni. Yokluğun belli oluyor🤗
Hoşgeldiniz. Allah bağışlasın. Bende ikinci hamileliğimde emzirme döneminde daha çok kilo almıştım. Tabi onun üzerine katlandı kilolar. Ama burada hep birlikte vereceğiz İnşallah 🤗💪
Allah bağışlasın. Benim de iki kızım var, büyüdüler ama biri 12, biri 8 yaşında. Çok diyet yaptım, al ver al ver bir istikrar olmadı. İdare ediyordum ama pandemi mahvetti beni 13 kilo aldım 1 yılda.
Allah bağışlasın kızlarınızı. Benimde 2 kızım var. 14 ve 12 yaşlarındalar. Bende yıllardır al-ver a-lver metabolizmam yavaşladı sanki. Çok yavaş gidiyor kilolar.Ama bu defa hiç olmadığım kadar kararlıyım. Çünkü vereceğim kilo her zamankinden daha fazla.

Selam arkadaşlar 🥰
24 Mart 18/6
Kahvaltı
2 yumurta ile sebzeli omlet
(Maydanoz peynir taze soğan baharatlar)
7-8 zeytin
3 ceviz
Ara
1 küçük muz
Yarım portakal
4 dilim kabak tatlısı
Akşam
Yarım kepçe tarhana çorbası
1 kase salata
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
2,5 lt su
3 bardak detoks çayı
30 dk pilates
45 dk yürüyüş

İyi akşamlar 🖐🏻

Öğle 13:30 2 bardak mercimek çorbası
Ara 16:30 2 bardak mercimek çorbası
Akşam 1 bardak mercimek çorbası, 3 küçük yulaf kurabiyesi,1 çay bardağı elma suyu

45 dk yürüyüş, 2 litre su

Merhaba kızlar
Sabah kahvaltıda çorba içtim
Ara öğün
Greyfurt biraz çiğ kuruyemiş kahve ve anne çayı
Akşam 2 lahmacun 1 bardak kola bir avuç tuzlu çekirdek 🤦‍♀️
2.5 litre su
Spor yok Bol bol emzirme ve sağma 😁

Eklentiler

• 8B5529AA-3D37-4A2A-935B-3C5EB72687FC.jpeg
    8B5529AA-3D37-4A2A-935B-3C5EB72687FC.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 25
bende aynen zaten pandemi patlayınc< hamileyim diye direkt idari izne ayırdı çalıştığım şirket
sonra karantina süreci derken doğum lohusalık herşey üst üste bindi
kilolar katlandı iyice :KK43:

Selamlar

bugunlerde bi gözüm dönüyo anlatamam

dun aksam yemekten sonra mutfaga bi baktim, dolaplarin hepsi seffaf sanki, icindeki tum yemekleri gordum, hepsini siraya dizip gömesim geldi 😬😬😬kendimi disari attim, yurudum yurudum yurudum.... sulalede kac adam varsa aradim o arada.. Bi de soguk yagmur..neyse sonra geldim eve rahatlamisim..ictim yesil cayi oturdum asagi.. Ama nasil bir istah arkadas?!! Ben relg yaklasinca kuduruyorum iyice emin oldum. her regl donemi kesin yarim kilo aliyorum Ben o yuzden sisiyorum habire 🙄🙄

neyse yarin pilatese baslicam, bir de belimde lordoz diye bisey oldugunu caktim yuruyunce belim agriyordu. durus bozuklugumda ondanmis. Yillar sonra anladim. Lordoz egzersizlerini yapiyorum hemen rahatladi belim bir kac gunde bile. Bi bakin kizlar siz de kendinize

Eklentiler

• 36FF5782-F3FA-4A0C-A54D-170603828F12.jpeg
    36FF5782-F3FA-4A0C-A54D-170603828F12.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 74470FDE-BE90-420F-86FF-FB511F93975E.jpeg
    74470FDE-BE90-420F-86FF-FB511F93975E.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 25
  • 3FCF401F-B665-498C-91F5-70E3EFD0DAEB.jpeg
    3FCF401F-B665-498C-91F5-70E3EFD0DAEB.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 24
Selamlar

bugunlerde bi gözüm dönüyo anlatamam

dun aksam yemekten sonra mutfaga bi baktim, dolaplarin hepsi seffaf sanki, icindeki tum yemekleri gordum, hepsini siraya dizip gömesim geldi 😬😬😬kendimi disari attim, yurudum yurudum yurudum.... sulalede kac adam varsa aradim o arada.. Bi de soguk yagmur..neyse sonra geldim eve rahatlamisim..ictim yesil cayi oturdum asagi.. Ama nasil bir istah arkadas?!! Ben relg yaklasinca kuduruyorum iyice emin oldum. her regl donemi kesin yarim kilo aliyorum Ben o yuzden sisiyorum habire 🙄🙄

neyse yarin pilatese baslicam, bir de belimde lordoz diye bisey oldugunu caktim yuruyunce belim agriyordu. durus bozuklugumda ondanmis. Yillar sonra anladim. Lordoz egzersizlerini yapiyorum hemen rahatladi belim bir kac gunde bile. Bi bakin kizlar siz de kendinize
Evet yaa. Bende de öyle. Regl öncesi gözüm hep yiyeceklerde. Sadece gözüm değil midede doymuyor. Neden acaba. Bende bugün oldum regl. Dün o yüzden bir türlü doymadım. Umarım yarın artı çıkmam😓

Evet yaa. Bende de öyle. Regl öncesi gözüm hep yiyeceklerde. Sadece gözüm değil midede doymuyor. Neden acaba. Bende bugün oldum regl. Dün o yüzden bir türlü doymadım. Umarım yarın artı çıkmam😓
ah canlarım bana da böyle oluyor regl de ne yapmak lazım bu zihin açlığından kurtulmak için bu arada nasılsın duku cum 😚😘😅

günaydın kizlar dün tam bir fiyasko sebebi şu tek öğün yaptım saat 18.00 da bir dilim börek çarşaf böreğine zafim var kare bir dilim de bisküvi pastası bir kasede kısır bir bardak çay regl oldum onun etksii sanırım of ya yemeyeydim iyiydi 2 ayı geçti kaçamak yapmamıştım bir kere başladım daha önünü alamıyorum yememem gerekiyor kimi vücut bunları yese bile verir ben vücudumu tanıyorum asla vermez çünkü katı kuralli diyetle verebiliyorum kısır döngüden çıkmam lazım 🙄😳

Merhaba arkadaşlar 🌼
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dedi 😐 endokrin den randevu al dedi 😔

Dünkü menüm
Kahvaltim ve filtre kahve aksam yoğurtlu ıspanak iki kaşık bulgur pilavı kapanış 🤗

Eklentiler

• IMG_20210324_122344.jpg
    IMG_20210324_122344.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210324_154019.jpg
    IMG_20210324_154019.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 20
ah canlarım bana da böyle oluyor regl de ne yapmak lazım bu zihin açlığından kurtulmak için bu arada nasılsın duku cum 😚😘😅
İyiyim canım. Regl dönemini daha az zararla nasıl kapatırım onu düşünüyorum. Bugünde bir türlü doymadım. Sen nasılsın diye soracağım ama mesajlarında bile neşe saçıyorsun ne güzelll🥰😁 Çok güzel seni böyle görmek daim olsun canım👍😃🤗😘
Merhaba arkadaşlar 🌼
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dedi 😐 endokrin den randevu al dedi 😔

Dünkü menüm
Kahvaltim ve filtre kahve aksam yoğurtlu ıspanak iki kaşık bulgur pilavı kapanış 🤗

Merhaba arkadaşlar 🌼

Dünkü menüm
Geçmiş olsun canım😔. Babamda da var. O sürekli dereotu yiyor. Bayağı faydasını gördü. Şuan ona sıkıntı vermiyor.

Selam kızlar 🥰
26 Mart 16/8
Kahvaltı
Menemen
3 ceviz
Ara
1 avuç fındık fıstık kuru üzüm karışımı
Yarım muz
2 hurma
Akşam
Yarım kepçe çorba ve salata
1 kepçe sulu köfte patates