- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Oyyy çok kötü olmuş yarın dengelersin canım sabah iyi kahvaltı yap doy canım akşam az ye lokum vs olmasınBenim sinirlerim bozuk, saat 11 de sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı ara öğün 1 elma, akşamüstü 2 kase musli ve 7 de yemek yiyecekyim ki oğlum u ayağımda salliyorum, ben durunca o kafayı kaldırıyor sonra huysuzluk,bende salladım olduğum yerde uyukladim kalktık saat 20:00 olmuş yiyeyim dedim bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt ve bir kase tavuk çorbası. Yine cocuk birakmadi yiyemedimo sıra şu lokum şekerlerden 2 tane yedim,şimdi de akşam yemegu yedim (( o 20:00 de yiyecegimi bu saatte yedim psikolojim bozuldu iyice ((
Canim çoçukla çok zor bugün bende perişan oldum ama bügüyecek geçeçekBenim sinirlerim bozuk, saat 11 de sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı ara öğün 1 elma, akşamüstü 2 kase musli ve 7 de yemek yiyecekyim ki oğlum u ayağımda salliyorum, ben durunca o kafayı kaldırıyor sonra huysuzluk,bende salladım olduğum yerde uyukladim kalktık saat 20:00 olmuş yiyeyim dedim bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt ve bir kase tavuk çorbası. Yine cocuk birakmadi yiyemedimo sıra şu lokum şekerlerden 2 tane yedim,şimdi de akşam yemegu yedim (( o 20:00 de yiyecegimi bu saatte yedim psikolojim bozuldu iyice ((
SüperBugun 17 7 yaptım
Kahvalti 10
Omlet 3 zeytin domates salatalik ve yufka yedim koy unundan
Arada yesilcay salatalik cilek erik ve yogur aksam 19
Tavuk yemegu yağsız 2 kasik bulgur pilavi 2 ucgen dilim karpuz
Saat 8de ayran ictim
Simdi de yesilcay
Alıştırsam oyle aralarda meyve de ywmem ama bayram arasi cok yiyince daha tam adapte olamadim
Zaten 2 haftada alışma suresiAlıştırsam oyle aralarda meyve de ywmem ama bayram arasi cok yiyince daha tam adapte olamadim
Alıştırsam oyle aralarda meyve de ywmem ama bayram arasi cok yiyince daha tam adapte olamadim
Akşam mi yeniiyof sadeceKabak detoks tarifini gördünmü 3 akşam öğününde yiceksin
Evet sadece akşam 2 kabak rendeleyip 1 kaşık zeytin yagı ile 10 dkk da pişiyor altını kapatıp dereotunu ekleyip kapagını kapat 10 dkk beklet 1 bardak yogurt 1 diş sarımsak ez kabagın üzerine dök 2 cevizi ez uzerine serp 3 gun akşam taze yapıp tuketecen 15 gun ara veriliyorAkşam mi yeniiyof sadece
Ara ara yaparim faydasını gordum yaz aksamlari icin cok ideal bi ogun bence haftaiçi yaparim bendeKabak detoks tarifini gördünmü 3 akşam öğününde yiceksin
Iki aydir diyetteydim ramazan son hafta ve bayram malesef kotu gecti sekeri ne guzel unitmustumZaten 2 haftada alışma suresiguzel gidiyorsun
Bende pazartesi başlayacagım akşam 5.30 da son yemegim olucakAra ara yaparim faydasını gordum yaz aksamlari icin cok ideal bi ogun bence haftaiçi yaparim bende
Bende bayramda çikolata lokum şeker ne bulduysamIki aydir diyetteydim ramazan son hafta ve bayram malesef kotu gecti sekeri ne guzel unitmustum
Neyse bundan sonra toparlariz yine vücutta cok degisiklik yok allahtan yerlesmeden atarizBende bayramda çikolata lokum şeker ne bulduysam3 .gun başladım diyete
Üzülecek bir şey yok yarın a devam edersin.Benim sinirlerim bozuk, saat 11 de sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı ara öğün 1 elma, akşamüstü 2 kase musli ve 7 de yemek yiyecekyim ki oğlum u ayağımda salliyorum, ben durunca o kafayı kaldırıyor sonra huysuzluk,bende salladım olduğum yerde uyukladim kalktık saat 20:00 olmuş yiyeyim dedim bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt ve bir kase tavuk çorbası. Yine cocuk birakmadi yiyemedimo sıra şu lokum şekerlerden 2 tane yedim,şimdi de akşam yemegu yedim (( o 20:00 de yiyecegimi bu saatte yedim psikolojim bozuldu iyice ((
Yarın yuruyuse başlıyoruz ablamla.Aynen devamher pazartesi tartıl cnm adet öyle yapar adette dikkat edersen fazla etki eder
Çok iyi olur bende çok yurudüm çokta kilo verdimYarın yuruyuse başlıyoruz ablamla.