İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar Bugün bende bu diyete basladim.
Boy/kilo= 160/86.7
Beslenme duzenim 16/8

Kahvaltı 10:00
2 yumurta _ kıymalı melemen- hindi fume bir dilim - 3 kup kasar peyniri ve 2 bardak cay

Aksam da tavuk yerim belki bir kac tane sarma

3 litreye yakin su
Yeşil cay soda limon karisimini yapio tuketecegim odem icin.

Gunluk 10000 adim disari cikamasam da evde turlarim artik. Bir dr uygulama indirdim yag yakıcı egzersiz diye onun 1. Planını yaptim.

İlk hedefim 75 17.07.2020 ye kadar. Kardesimin Düğünü var. Güzel bir elbise giymek istiyorum

Hedefime ulaşana kadar tatlı, hamur işi, , şekerli ürünler yok. İlk hedefime ulaşınca ufak bir ödül olur belki. Ben ufak ufak yiyebilen biri olmadığım için o ürünler hiç yok

Sporu da artirirsan olursun cok rahat hem de vücudun guzel toplar basarilar ilk zamanalar ayrica hizli gider senden

Evet kesinlikle. Sabir ve biraz hareket.

Günaydın. Bugün malum hafta sonu evdeyim ve sabah kalkıp leslie iwalk strong 3 mile yaptım ağırlıklarla. Bu videoyu daha önce görmemiştim diğerleri gibi sıkıcı değil.
Sonra 20 dk kadar da hiit yaptım.
Açlık bitmeden spor yapmak daha çok yağdan kaybetmeyi sağlıyormuş, hafta içi yapamıyordum sabah saçlarımı yıkamak zoruma gidiyor
Birazdan markete gideceğim ama evimin yakınındakilere değil 40 dk yürüme mesafesinde olan başka bir markete
Bugün sıvı detoks yapacağım ama akşam çorbamı içsem yoksa smoothiemi bilemedim.
Iyi gidiyor ya.

Ebru karaduman la 4 haftada evde serisi ve bir çok videosu

Hoş geldiniz neden vermiceksiniz ki dahada fazla verebilirsiniz bende 14 yıl önce 3 ayda 80 kilodan 56 düştüm neredeyse 1 ay 18 gün var 70 kilo bile olursunuz her gün menu bildirimi yapın ilk sayfadaki kurallara uyun bol eksiler bol şans aramıza hoş geldiniz her pazartesi baskül paylaşımı var pazrtesi günü baskül ve son hedefinizi yazın

'Ziyafet ve açlık'
Patel'e göre bu çok yanlış bir kanı.

"Klinik incelemelerimde, birçok insanın aralıklı oruç diyetini düzgün şekilde yapmadığını gördüm. Örneğin oruç günlerinde aldıkları kalori miktarını 500'ün altında tutmaları gerekirken bunu yapamıyorlar ve diğer günlerde kendilerini tamamen aç bırakıyorlar.

'Bu iki açıdan tehlikeli: Kalori açığını yakalayamazsınız ve kilo veremezsiniz. Makul bir şekilde yemeniz gerekiyor."

Yani bazı günler ziyafet çekerken diğer günler aç kalmamak gerekiyor. Bu şekilde diyet işe yaramıyor.

Bu diyetin güvenilir, etkili ve sağlıklı bir diyet olabilmesi için, yeme aralıklarında alınan besinlerin besin değerlerinin yüksek olması gerekiyor.

Bilim insanları, aralıklı oruç diyetini yapanlara, balık ve kuru yemiş gibi doğal yağları; protein kaynaklarını; tahılları ve karbonhidratlı yiyecekleri ve yeterli miktarda lif, vitamin ve mineral de almak için bolca meyve ve sebzeyi de tüketmelerini öneriyor.

Ne kadar süre dayanılabilir?
Kalori kontrolü yapılan diyetlerin tümü, kilo kaybına yardımcı oluyor ancak gerçekten başarılı olan diyetler, uzun süre sürdürülebilen diyetler oluyor.

Diyetlere bağlı kalabilmenin zorluklarından biri, yasaklanan yiyeceklere aşermek oluyor. Aralıklı oruç diyetinde hiçbir yiyecek katı bir şekilde yasaklanmadığı için bu, çoğunlukla sorun olmuyor.

Shanae, "Karbonhidratların hiç alınmadığı ya da çok az alındığı diyetleri yaparken, nereye baksam tek gördüğüm makarna ve pilav oluyor. Ancak şu an hiçbir şey tam anlamıyla yasaklanmadığı için belli bazı yiyeceklere karşı aşırı bir istek duymuyorum" diyor.

Shanae, dört aydır 16-8 diyetini uyguluyor

26 yaşındaki Imhan Robertson da aralıklı oruç diyetini 4 yıldır uyguluyor:

"İlk başladığımda mücadele etmek zorunda kalmıştım, çünkü vücut doğal olarak her daim yiyecek bir şeyler istiyor. Ancak rutine alıştıktan sonra her şey yoluna girdi.

"Tabii ki bazen canım çekiyor, beni yanlış anlamayın. Eğer aklım çelinirse bazen orucumu bozabiliyorum, bir sonraki gün oruç periyoduma geri dönüyorum."

Ancak Imhan, bu diyetin sosyal hayatını etkilediğini de kabul ediyor:

"Sadece 12 ile 8 arasında bir şeyler yiyebiliyorum. Eğer birileri saat 9'a akşam yemeği ayarlarsa, gidiyorum ama sadece su içiyorum.

"Bunu zorlaştıran şeyse insanların bunu yadırgaması ve yargılaması..."

Imhan, "Aralıklı oruç diyetini bir ilişkim yokken, bekârken uygulamak çok daha kolay" diyor.

Şekerin yükselmesi
27 yaşındaki serbest çalışan kameraman Colum O'Dwyer da birkaç yıldır aralıklı oruç diyetini uyguluyor. 12 ile 8 arasında iki öğün yemek yiyor, bu öğünler büyük ve zengin oluyor.

"Bu diyetle birlikte gelen disiplini seviyorum. Çünkü zamanınızı ayarlamaya çalışırken kesinlikle ihtiyacınız olan planlamayı da sağlıyor.

"Fazla detaylı ve uzun kahvaltılara, öğle yemeklerine vakit ayırırken her zaman işleri erteleme riskim oluyordu. Günde üç öğünden iki öğüne inmek çok daha fazla zaman kazandırıyor ve daha üretken olmamı sağlıyor."

Colum için diyetin en önemli noktalarından biri şekeri en aza indirmek; böylece şekerin yükselmesinin ve 'şeker çarpmasının' önüne geçiyor.

Ben bugün tartidim gram zayıflamamişim
Ama bedenim şekillendi genede devam edicem bu hafta durma haftasi gerçekten
Nasip
Duruyorsa saat değiştirecen bende pazartesi tekrar 16/8 yapıcam bu hafta karıştı saatlerim ilk gün 16 saat açlık 21 saat açlık18.30 saat açlık bugunde 18. Saat açlık karışık oldu hep pazartesi nasıl yansiyacak merak içindeyim

16 saat bana az gelir yani gayet iyiyim canim
Ve hep ayni saat yaptim
Kesinlikle 4 bırakıyorum.20 21 saat açlik
Hizlı verdim galiba beklicez bakalim

Bu hafta vucudu açlıga alıştırıp .sonra leslie yada ne varsa açıcam tv karşısında sabah 30 akşam saat18 de yeme işi bitter akşam saat 19 da 30 dkk gunu kapatıcam pazartesi belki başlarım baya alıştım sayılır migren atagım tutuyor bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…