-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Sporu da artirirsan olursun cok rahat hem de vücudun guzel toplar basarilar ilk zamanalar ayrica hizli gider sendenMerhaba kızlar Bugün bende bu diyete basladim.
Boy/kilo= 160/86.7
Beslenme duzenim 16/8
Kahvaltı 10:00
2 yumurta _ kıymalı melemen- hindi fume bir dilim - 3 kup kasar peyniri ve 2 bardak cay
Aksam da tavuk yerim belki bir kac tane sarma
3 litreye yakin su
Yeşil cay soda limon karisimini yapio tuketecegim odem icin.
Gunluk 10000 adim disari cikamasam da evde turlarim artik. Bir dr uygulama indirdim yag yakıcı egzersiz diye onun 1. Planını yaptim.
İlk hedefim 75 17.07.2020 ye kadar. Kardesimin Düğünü var. Güzel bir elbise giymek istiyorum
Evet kesinlikle. Sabir ve biraz hareket.Arkadaşlar ben yıllar önce if diyetini bilmiyordum hamile öncesi 56 kiloydum dogum sonrası 75 kiloydum sut dönemi vs derken 80 kilo olmuşumartık aynadan nefret etmiştim karar verdim 14 yıl oldu bu gunlerde diyete başlamıştım 10 .04.2007 yılında 80 kiloydum. Karar verdim oglum 1 yaşına geldi pusate koydum 1 gun evde 1 gun 2 saat yuruyuş bazen 1.5 saat bazen 1 saat orta tempoda yurudüm kararlıydım gitmeli bu kilolar 80 ne ya ne ara geldim bu kiloya 2005 de temmuzda hamile oldugumu ögrendim 56 kilodan 2007 de 80 nedir diye diye kafaya koydum sabah 9-10 kahvaltı abartı olmadan herseyden az az 2 ögün 2 ara yaptım ara ögünüm 1 adet salata yada 1 bardak yogurt yada ceviz badem yeşil elma tarzlardan ama 2 ögünümden hiç kısmadım az az yedim herseyden 2 haftada bir lokanta yaptım yuruyuş yapmadıgım günlerde evde dans açtım popoyu duvara ura vura sagdan sola vur vur bacak kasımı sıka sıka vurdum duvara dans eşliğinde süperde oldu 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm geride almadım hatta diyet bitti oruc geldi oruc sonu 54 oldum sabır arkadaşlar sabır gercekten az az herseyden yerseniz kilolar gider paketli sekerli gıdalardan uzak durun şeker yada tatlımı istediniz 2 gunde bir kahvaltıdaki ara ögünde tuketin ben zayıfladım yani 80 dan 65 görünce vucuda tatlıda girdi ama her gun değil akşama bırakmadım kahvaltı sonrası ara ögünde dondurmada yedin baklavada
Dikkat etmek istiyorsanız kahve sade içemiyorsanız sutle yapın yanında 2 kare bittter tuketin bitterde yag yakar antioksidon bulundugu için oda çok iyi turk kahvesi olsun yag yakar buda küçük not
Evet her hafta güncellenecekHer hafta kav kilo oldugumiz sabitlenecek demi ilk sayfada
Ebru karaduman la 4 haftada evde serisi ve bir çok videosuGünaydın. Bugün malum hafta sonu evdeyim ve sabah kalkıp leslie iwalk strong 3 mile yaptım ağırlıklarla. Bu videoyu daha önce görmemiştim diğerleri gibi sıkıcı değil.
Sonra 20 dk kadar da hiit yaptım.
Açlık bitmeden spor yapmak daha çok yağdan kaybetmeyi sağlıyormuş, hafta içi yapamıyordum sabah saçlarımı yıkamak zoruma gidiyor
Birazdan markete gideceğim ama evimin yakınındakilere değil 40 dk yürüme mesafesinde olan başka bir markete
Bugün sıvı detoks yapacağım ama akşam çorbamı içsem yoksa smoothiemi bilemedim.
Iyi gidiyor ya.
Hep aynı video sıkıyor. Bir sürü video var youtube da her gün az az bakıp yapayım bari.Ebru karaduman la 4 haftada evde serisi ve bir çok videosu
Hoş geldiniz neden vermiceksiniz ki dahada fazla verebilirsinizMerhaba kızlar Bugün bende bu diyete basladim.
Boy/kilo= 160/86.7
Beslenme duzenim 16/8
Kahvaltı 10:00
2 yumurta _ kıymalı melemen- hindi fume bir dilim - 3 kup kasar peyniri ve 2 bardak cay
Aksam da tavuk yerim belki bir kac tane sarma
3 litreye yakin su
Yeşil cay soda limon karisimini yapio tuketecegim odem icin.
Gunluk 10000 adim disari cikamasam da evde turlarim artik. Bir dr uygulama indirdim yag yakıcı egzersiz diye onun 1. Planını yaptim.
İlk hedefim 75 17.07.2020 ye kadar. Kardesimin Düğünü var. Güzel bir elbise giymek istiyorum
Duruyorsa saat değiştirecen bende pazartesi tekrar 16/8 yapıcam bu hafta karıştı saatlerim ilk gün 16 saat açlık 21 saat açlık18.30 saat açlık bugunde 18. Saat açlık karışık oldu hep pazartesi nasıl yansiyacak merak içindeyimBen bugün tartidim gram zayıflamamişim
Ama bedenim şekillendi genede devam edicem bu hafta durma haftasi gerçekten
Nasip
16 saat bana az gelir yani gayet iyiyim canimDuruyorsa saat değiştirecen bende pazartesi tekrar 16/8 yapıcam bu hafta karıştı saatlerim ilk gün 16 saat açlık 21 saat açlık18.30 saat açlık bugunde 18. Saat açlık karışık oldu hep pazartesi nasıl yansiyacak merak içindeyim
Ben bugün tartidim gram zayıflamamişim
Ama bedenim şekillendi genede devam edicem bu hafta durma haftasi gerçekten
Nasip
Aynen devamBen hala 72.8 ım .Ama adet oldum aynı zamanda her tarafım şiş.Vallaha durmaya niyetım yok .Yapabiliriz kızlar
Cok uzun zaman az yemissin ya biraz artirip.şaşırtmayı mi denesen16 saat bana az gelir yani gayet iyiyim canim
Ve hep ayni saat yaptim
Kesinlikle 4 bırakıyorum.20 21 saat açlik
Hizlı verdim galiba beklicez bakalim