İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bu hafta vucudu açlıga alıştırıp .sonra leslie yada ne varsa açıcam tv karşısında sabah 30 akşam saat18 de yeme işi bitter akşam saat 19 da 30 dkk gunu kapatıcam pazartesi belki başlarım baya alıştım sayılır migren atagım tutuyor bu aralar 😕
Benim de en büyük korkim iste biraz açlık spor yapinca tutuyor ve bi agri tum kaslarımı kikitliyor ben de artik stres kismini asiyorum yormuyorum kendimi cok

Bugun Tek öğün yaptım
4 kaşık kadar makarna 3 kaşık yeşil fasulye yarım kase yogurt çorbası
18/6 yapıyorm
Birden düşürme tek öğüne önce 3 sonra 2 zaten if diyetinde 2 öğün deniliyor bunyen alışınca 1 ögün 1 ara yaparsın aralarda çay kahve yaparsın 😉

Slm arkadaşlar pazartesi günü kabak detoksuna başlayacagım akşam 17.30 da kabak detoks tuketecegim 😉

Tarife maydonozda kıyacagım etkili olduguna inanıyorum 😉
Screenshot_2020-05-30-16-50-07-1.png

Screenshot_2020-05-30-17-00-05-1.png

Kabak Detoksu (3 günde 2 Kilo Verme ) Tarifi'nin Yapılışı
  1. Öncelikle açıklama getireyim bu detoksu 15 günden önce tekrar yapmamak gerek ben yapıp faydasını gördüm yaklaşık iki kilo
    verdim. Gelelim tarifimize ,
  2. 2 orta boy kabağı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika pişirelim.dereotunu ekleyip kapagını kapatalım.
  3. Soğuyan kabakların üzerine iki ceviz sarımsaklı yoğur arzuya göre baharat ekleyip öğlen ve akşam yiyelim.
  4. 3 gün boyunca aynı şekilde yapıp yiyoruz.

Son düzenleme:
Kabak detoksu 3 günde 3 kilogram verdiren detoks olarak bilinir. Şunu unutmamak gerekir ki hepimizin metabolizması, kilosu, yaşı ve genel sağlık durumu farklı olduğundan bu diyete vereceğimiz tepki de farklı olacaktır. Ancak yine de 3 gün uygulanan bu detoksun sizi zayıflatacağına emin olabilirsiniz.

3 GÜNLÜK KABAK DETOKSUNDA YAPILMASI GEREKENLER *
  • Bu detoksu hamileler, emziren anneler, çocuklar, kronik hastalığı olanlar uygulamamalıdır.
  • 3 günden uzun süre tek bir besinle beslenmenin doğru olmadığı unutulmamalıdır.
  • Her Sabah kahvaltı yapılmalıdır yumurta domates salatalık dilimleri peynir 5 zeytin 1dilim tam bugday ekmek
  • Ara ögününde kabak detoks olmalı
  • Akşam öğününde kabak detoks olmalı
  • Vücudu arındırmak adına bu 3 günde kahve ve siyah çay tüketilmemelidir.
  • Şeker, şeker içeren ve paketli gıdaları tüketmeyin.
  • Günde en az 2-3 litre su için.
  • Bitki çayı olarak günde 3 kupa yeşil çay, mate, beyaz çay, rezene tüketebilirsiniz.
  • Gün içerisinde hareketli olun ancak ağır ve tempolu egzersizlerden kaçının.

Slm arkadaşlar pazartesi günü kabak detoksuna başlayacagım akşam 17.30 da kabak detoks tuketecegim 😉

Tarife maydonozda kıyacagım etkili olduguna inanıyorum 😉
Eki Görüntüle 2641992

Eki Görüntüle 2641996
Kabak Detoksu (3 günde 2 Kilo Verme ) Tarifi'nin Yapılışı
  1. Öncelikle açıklama getireyim bu detoksu 15 günden önce tekrar yapmamak gerek ben yapıp faydasını gördüm yaklaşık iki kilo
    verdim. Gelelim tarifimize ,
  2. 2 orta boy kabağı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika pişirelim.dereotunu ekleyip kapagını kapatalım.
  3. Soğuyan kabakların üzerine iki ceviz sarımsaklı yoğur arzuya göre baharat ekleyip öğlen ve akşam yiyelim.
  4. 3 gün boyunca aynı şekilde yapıp yiyoruz.
Bunu bende yapıcam bahçemdeki kabaklarin çıkmasini bekliyorum hiç ilaç atmiyorum organik😊

Bunu bende yapıcam bahçemdeki kabaklarin çıkmasini bekliyorum hiç ilaç atmiyorum organik😊
2 çorba kaşık kıymada katabilirim protein acısından 😊 her gun taze yaparım 6 kabak alıcam koyu yeşil kabak ta demirde var gunluk 2 kabak yertiyormuş 😉 8 adette alabilirim 4 gun olabilir 😬

30 mayıs menum

Sabah uyandımmı su içerim

Yeşil cay

12.30 da 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek yarım kibrit kutusu kadar peynir acık çay 3 pelikan ceviz

Zencefil çay

18 de sutte sade gevrek kapanış 😉

Artık cay su vs vs

20 mekik

2 çorba kaşık kıymada katabilirim protein acısından 😊 her gun taze yaparım 6 kabak alıcam koyu yeşil kabak ta demirde var gunluk 2 kabak yertiyormuş 😉 8 adette alabilirim 4 gun olabilir 😬
Kabak çok faydalı gerçekten ben almayı unuttum 😶 lahana salatası, kabak, kayısı çayı, bu 3 ü sindirim sorunu yaşadığımda imdadıma yetişiyor. Onerim; tuzsuz yap, olabildiğince çiğ kalsın ve yemeden önce 1 kaşık zeytin yağı ekle.
Hangi besini 3 gün üst üste tüketirsek kilo verdirir makarna bile ama kabak hem lezzetli hem bağırsak dostu.

Kabak çok faydalı gerçekten ben almayı unuttum 😶 lahana salatası, kabak, kayısı çayı, bu 3 ü sindirim sorunu yaşadığımda imdadıma yetişiyor. Onerim; tuzsuz yap, olabildiğince çiğ kalsın ve yemeden önce 1 kaşık zeytin yağı ekle.
Hangi besini 3 gün üst üste tüketirsek kilo verdirir makarna bile ama kabak hem lezzetli hem bağırsak dostu.
Evet tuzsuz olmalı arındırmak için şeker çay kahve paketli ürünler yok 😊 al al çok iyi kabak severim 😍

Ben daha kapanış yapmadım ama günümü yazayım madem.
Bugün yattım uyudum saat 8 e kadar🤣 sonra limonlu ılık su, türk kahvesi.
Leslie iwalk strong 3mile=>20 dk hiit.
Öglen: 1 su bardağı soya sütü, 1 çay bardağı fındık sütü, bir avuç ceviz, bir avuç badem(saymadım malesef), bir kaç kaju, 3 kuru kayısı, yarim yeşil elma, 1 tatlı kaşığı kakao ile smoothie yaptım. Baya yarim litre bir şey oldu zor içtim.
Yeşil detoks yapacaktım ama hem zorlar diye cesaret edemedim hem de henüz alış verişe gitmemiştim.
Sonra 40 dk yürüyerek markete gittim. Sırt çantam aldığı kadar doldurup o ağırlıkla 40 dk döndüm 🤣 pestillik cıktı ama yorulmadım. Başka zaman olsa o yolun yarısında eşimi arar aldırırdım kendimi🤣🤣 bunun tek sebebi şekeri ve karbonhidrati sınırlandırmam bence.
Şimdi de avakado muz kayısı ve süt smoothiemi yapıp içeceğim.
Akşam zencefili limonlu yeşil çay ve kahve.
😘yine uzun yazdım 😶

Evet tuzsuz olmalı arındırmak için şeker çay kahve paketli ürünler yok 😊 al al çok iyi kabak severim 😍
Hani diyoruz ya bu japonlar çinliler her gün princ yiyor nasıl zayıflar diye. Pirinç kalitesi ayrı ama hem çok baharat kullanıyorlar hem de Kabak, çiğ lahana falan aşırı tuketiyorlar.

X