İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar spordan 30 dkk önce gecede 21-22 de yatmadan önce içilecek 😍

ÖDEM ATTIRAN YAG YAKTIRAN SMOOTHİE TARİFİ

Malzemeler:

25 dal maydanoz

1 adet salatalık

1 adet orta boy yeşil elma

1 cay kaşık toz zencefil

1 ince dilim limon kabuguyla

1 su bardağı demlenmiş yeşil çay

Hepsini blendırlayın su gibi olana kadar sonra maden suyu eklenecek

1 sade maden suyu

2 defada tuketin kapaklı cam şişeye katın

Arkadaşlar spordan 30 dkk önce gecede 21-22 de yatmadan önce içilecek 😍

ÖDEM ATTIRAN YAG YAKTIRAN SMOOTHİE TARİFİ

Malzemeler:

25 dal maydanoz

1 adet salatalık

1 adet orta boy yeşil elma

1 cay kaşık toz zencefil

1 ince dilim limon kabuguyla

1 su bardağı demlenmiş yeşil çay

Hepsini blendırlayın su gibi olana kadar sonra maden suyu eklenecek

1 sade maden suyu

2 defada tuketin kapaklı cam şişeye katın
Kalorili olduğu için tokluk süresi tarifi bu. Açlık süresinde kalorili bir şey tüketmemek lazım. Bunu ara öğün olarak yapmak ya da bir iki bir şey daha katıp öğün olarak tüketmek daha mantıklı.

Ben bugün yeşil sıvı detoks yapacağım nasıl olacak bilmiyorum🤣 henüz spor yapmadım. Markete gidip dün almayı unuttuğum kabaklarimi alacağım. 2 gündür 17/7 yapıyorum zorlamiyor ve yemek saatlerime uygun geliyor sanırım uygun saatimi buldum. Bugünde öyle yapacağım.

O kadar merak ediyorum ki kilo verdim mi acaba diye. Bu hafta doğum kontrol ilacında ara verme haftam regl oldum. O yüzden kilo verebilirim. Ama devam zamanları çok yavaş kilo veriyorum.
Bende kullanıyorum ama ara verdirmedi dr kullanırken regl oluyorum benimde çok yakın bu hafta olurum

Kalorili olduğu için tokluk süresi tarifi bu. Açlık süresinde kalorili bir şey tüketmemek lazım. Bunu ara öğün olarak yapmak ya da bir iki bir şey daha katıp öğün olarak tüketmek daha mantıklı.
Evet onu yazmaya unutmuşum ara ögünde içip 30 dkk sonra spor yapıyorsun yag yaktıgı için 21 gibi içiyorsunuz yada 20 de içip gece boyuda uykuda yag yakıyor 😊

Bu tarif bana ait değil bu şekilde kullanılıyor içine birşeyler eklernirse tam ara ögün olur içinde yeşil cay ve zencefil limon giriyorsa yag yakan detoks oluyor 😊

Tatlı meyveden yapılanları çok seviyorum hatta ara ögün değil öğün yapıyorum
2 kaşık yulaf ezmezi ceviz badem sut 2 kaşık yogurt tarçın vs girdiği için tam öğün yapıyorum 5 te tuketiyorum çünkü enerjide verdiği için geç saate bırakmıyorum 😉

Ben bugün yeşil sıvı detoks yapacağım nasıl olacak bilmiyorum🤣 henüz spor yapmadım. Markete gidip dün almayı unuttuğum kabaklarimi alacağım. 2 gündür 17/7 yapıyorum zorlamiyor ve yemek saatlerime uygun geliyor sanırım uygun saatimi buldum. Bugünde öyle yapacağım.
Başarırsan yarın etkisini fazla alırsın süperde olur 😉😍

Gunaydın arkadaşlar pazar gunu oldumu eş cocuk hep bi arada olunca diyette bozuluyor 😬😬 ama ben bozmicam dün kebap yenmedi eşim geç geldi bugun yenecek yarın tartı gunu çok dikkat etmeliyim hafta içide çok dikkat etmeliyim eşim gelirken uygun ananas görünce 3 adet almış kavundan buyuk kabak yapıcaktım ananas ziyan etmemek için ananas detoks yapıcam 😉 kabakta haftaya olsun 😄

Hafta içi Akşam ögününde yogurtlu ananas tuketecem kapanış yapıcam kabukları ödem ve yag yakmı için cay hazırlayacam 😍😙

Bu tarif bana ait değil bu şekilde kullanılıyor içine birşeyler eklernirse tam ara ögün olur içinde yeşil cay ve zencefil limon giriyorsa yag yakan detoks oluyor 😊

Tatlı meyveden yapılanları çok seviyorum hatta ara ögün değil öğün yapıyorum
2 kaşık yulaf ezmezi ceviz badem sut 2 kaşık yogurt tarçın vs girdiği için tam öğün yapıyorum 5 te tuketiyorum çünkü enerjide verdiği için geç saate bırakmıyorum 😉
Yulaflı meyveli smoothieleri bende çok severim😍 belki akşam öğünlerini smoothie ya da çorba olarak yaparım hafta içi. Açlığa mi alıştım 1 haftada yoksa regl zamanı şişkinliği mi bilmiyorum akşam ne yesem yatma zamanı çok yemişim hissine kapılıyorum. Ama yememezlik yapmicam kilo vermemin çabuk durmasını istemiyorum.🤣🤣

Başarırsan yarın etkisini fazla alırsın süperde olur 😉😍
Daha önce yeşil sıvı detoks yaptım 2 gün yaptım resmen cildi temziliyor öyle bir etkisi oluyor. Ben cilt sorunlarım için yapmıştım kilo verdim mi hatırlamıyorum. Ama sabah ara öğle ara akşam şeklindeydi. Bu kez bu diyete uyduracağım. Çok zorlarsa yarim muz katarım belki zaten ispanakta bulamadım 😡

Günaydın☕
Kahvemi hazırlıyorum ben :KK51:
Bugün nasıl 20/4 yapacağım diye kara kara düşünüyorum:eek:
Eşim ve oğlumla sadede pazar günleri birlikte kahvaltı yapabiliyoruz
Bugün 18/6 yapsam yarın ya eksi göremezsem diye korkuyorum. Yani dertliyim aaa dostlar:KK14:

Gunaydin arkadaslar aksam karsimda çekirdekler halleyler biskuviler götürüldü canim cekti ama cok yedim dedim sorna sabah kalktım saglikli ekmek yok yarim ekmek götürecek istahim vardi 2 kocaman su bardagi su ictim biri ilik ve limonlu sofraya oturdum hala ekmek istegim var domares salatalik doldurdum mideyi ve yimurta tabiki 1 lokma ekmekle kapattim ve suan tika basa doymuş hissediyorum

X