- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Benim de en büyük korkim iste biraz açlık spor yapinca tutuyor ve bi agri tum kaslarımı kikitliyor ben de artik stres kismini asiyorum yormuyorum kendimi cokBu hafta vucudu açlıga alıştırıp .sonra leslie yada ne varsa açıcam tv karşısında sabah 30 akşam saat18 de yeme işi bitter akşam saat 19 da 30 dkk gunu kapatıcam pazartesi belki başlarım baya alıştım sayılır migren atagım tutuyor bu aralar
Yemin etsem başim agrimaz valla yiyemiyorum şimdi bile denedim yiyemedimCok uzun zaman az yemissin ya biraz artirip.şaşırtmayı mi denesen
Birden düşürme tek öğüne önce 3 sonra 2 zaten if diyetinde 2 öğün deniliyor bunyen alışınca 1 ögün 1 ara yaparsın aralarda çay kahve yaparsınBugun Tek öğün yaptım
4 kaşık kadar makarna 3 kaşık yeşil fasulye yarım kase yogurt çorbası
18/6 yapıyorm
Bunu bende yapıcam bahçemdeki kabaklarin çıkmasini bekliyorum hiç ilaç atmiyorum organikSlm arkadaşlar pazartesi günü kabak detoksuna başlayacagım akşam 17.30 da kabak detoks tuketecegim
Tarife maydonozda kıyacagım etkili olduguna inanıyorum
Eki Görüntüle 2641992
Eki Görüntüle 2641996
Kabak Detoksu (3 günde 2 Kilo Verme ) Tarifi'nin Yapılışı
- Öncelikle açıklama getireyim bu detoksu 15 günden önce tekrar yapmamak gerek ben yapıp faydasını gördüm yaklaşık iki kilo
verdim. Gelelim tarifimize ,- 2 orta boy kabağı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika pişirelim.dereotunu ekleyip kapagını kapatalım.
- Soğuyan kabakların üzerine iki ceviz sarımsaklı yoğur arzuya göre baharat ekleyip öğlen ve akşam yiyelim.
- 3 gün boyunca aynı şekilde yapıp yiyoruz.
Bugun rahatsız olduğum için kahvaltı yapmaya kalkamadım o yüzden böyleBirden düşürme tek öğüne önce 3 sonra 2 zaten if diyetinde 2 öğün deniliyor bunyen alışınca 1 ögün 1 ara yaparsın aralarda çay kahve yaparsın
Ne guzelBunu bende yapıcam bahçemdeki kabaklarin çıkmasini bekliyorum hiç ilaç atmiyorum organik
2 çorba kaşık kıymada katabilirim protein acısındanBunu bende yapıcam bahçemdeki kabaklarin çıkmasini bekliyorum hiç ilaç atmiyorum organik
Kabak çok faydalı gerçekten ben almayı unuttum2 çorba kaşık kıymada katabilirim protein acısındanher gun taze yaparım 6 kabak alıcam koyu yeşil kabak ta demirde var gunluk 2 kabak yertiyormuş 8 adette alabilirim 4 gun olabilir
Evet tuzsuz olmalı arındırmak için şeker çay kahve paketli ürünler yokKabak çok faydalı gerçekten ben almayı unuttumlahana salatası, kabak, kayısı çayı, bu 3 ü sindirim sorunu yaşadığımda imdadıma yetişiyor. Onerim; tuzsuz yap, olabildiğince çiğ kalsın ve yemeden önce 1 kaşık zeytin yağı ekle.
Hangi besini 3 gün üst üste tüketirsek kilo verdirir makarna bile ama kabak hem lezzetli hem bağırsak dostu.
Hani diyoruz ya bu japonlar çinliler her gün princ yiyor nasıl zayıflar diye. Pirinç kalitesi ayrı ama hem çok baharat kullanıyorlar hem de Kabak, çiğ lahana falan aşırı tuketiyorlar.Evet tuzsuz olmalı arındırmak için şeker çay kahve paketli ürünler yokal al çok iyi kabak severim
Antalyanin bir ilçesi dag köyüNe guzelneredesiniz acaba ben adana
Valla bende rahatım. Yorulmuyorum ya! O yemekten sonra ağırlık çökmesi falan kalmadı.Yemin etsem başim agrimaz valla yiyemiyorum şimdi bile denedim yiyemedim
Çok alişmiş açliga bünye
Açken çok rahatim