- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.301
Tabiki hoş geldiniz 12 de kahvaltı akşam 20 de kapanış yaparsınızMerhaba azimli bayanlar
Uzun zamandır takip ediyorum grupları
Ama önce kendimi bilinç olarak motive etmek istedim bir gruba katılmadan önce
Artık hazırım
Bana uygun gurubun bu olduğunu düşünüyorum
Çünkü ben sabah kalktığımda asla iştahı olmayan bir insanım yiyebilecek duruma hep saat 12 civarı gelirim ve o zaman kahvaltı ederim
Aslında % 50 olarak if diyeti yapıyormusum bunu anladım benim tüm olayı bozmam tabikide akşam basliyooorrrr
Akşam saat 6 7 gibi ev yemeğimi yiyorum
Ama sonra ne mi oluyor iki avuç çekirdek yesem ne olacak bir kare kek yesem ne olacak ne olacak ne olacak derken akşam Göbüş selam veriyor bana :)
Yani tüm olayım akşam bozuluyor tam dinlenicegim zaman insanın birşeyler yiyesi geliyor :) abur cubur vs.
O yüzden birbirimize destek olabileceğimiz bu gruba benide alırsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için desteğe ihtiyacım varTabiki hoş geldiniz 12 de kahvaltı akşam 20 de kapanış yaparsınızbu size uygun anladığım kadarıyla cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Burada beklettim sütte yumuşadı blender yaptım
Besleyici görünüyor umarım tokda tutar :)Burada beklettim sütte yumuşadı blender yaptım
Tutuyor cnmBesleyici görünüyor umarım tokda tutar :)
HoşgeldinizMerhaba azimli bayanlar
Uzun zamandır takip ediyorum grupları
Ama önce kendimi bilinç olarak motive etmek istedim bir gruba katılmadan önce
Artık hazırım
Bana uygun gurubun bu olduğunu düşünüyorum
Çünkü ben sabah kalktığımda asla iştahı olmayan bir insanım yiyebilecek duruma hep saat 12 civarı gelirim ve o zaman kahvaltı ederim
Aslında % 50 olarak if diyeti yapıyormusum bunu anladım benim tüm olayı bozmam tabikide akşam basliyooorrrr
Akşam saat 6 7 gibi ev yemeğimi yiyorum
Ama sonra ne mi oluyor iki avuç çekirdek yesem ne olacak bir kare kek yesem ne olacak ne olacak ne olacak derken akşam Göbüş selam veriyor bana :)
Yani tüm olayım akşam bozuluyor tam dinlenicegim zaman insanın birşeyler yiyesi geliyor :) abur cubur vs.
O yüzden birbirimize destek olabileceğimiz bu gruba benide alırsanız çok sevinirim
Tesekkur ederim inşallahHoşgeldinizBol eksiler olsun
Bugununuz nasıl geçti peki, açlık hissettiniz mi ?
Peki şuan nasıl hissediyorsun açlık falan :)
Çok iyi geçtiBugununuz nasıl geçti peki, açlık hissettiniz mi ?
Çok iyi hiç acikmadim.Peki şuan nasıl hissediyorsun açlık falan :)
Çok geçmiş olsun cnm15/9 ......????!!!!!
Bir kahvaltım tamam oldu
gerisi yalan oldu
ara yapamadim disime implant oldum
aksam corba ve yogurt yedim
az önce de 6-7 tane eti finger bisküvi yedim