- 6 Nisan 2014
- 1.547
- 2.236
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.281
Ikra meyra dediğin anda kalktım yaptım ve an itibariyle hasta oldum ya gelecekti ama gelemiyordu çok sancı yapmıştı şuan sancımda kalmadı çok teşekkür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de hemen yaptım inşallah benim de en kısa zamanda olur yaIkra meyra dediğin anda kalktım yaptım ve an itibariyle hasta oldum ya gelecekti ama gelemiyordu çok sancı yapmıştı şuan sancımda kalmadı çok teşekkür
Bence gayet normal ve doğru besleniyorsun canımselam kızlar 17.03.2021
18/6 düzenine geçtim deneyeceğim bakalım
Emzirdigim için yediklerim sizinkilerden fazla olabilir ama sütümü tehlikeye atmamak için biraz fazlaca yiyorum mecburen.. Mümkün mertebe düşük karbonhidrat bol yeşillik protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum..Ben bugünkü performansimdan çok memnunum.
Açılış: Sekersiz Kahve
kahvaltıdan hemen önce limonlu su
Kahvalti 12:00 : Ekmek yok ekmek yerine elma, tatlı olarak ta kullandım.İcecek olarak limonlu su ve çay
Ara Öğün : 1 elma,3 kaşık yoğurt , 2 kaşık yulaf , türk kahvesi
Aksam : Kuru domatesli kurutulmuş fasulye yemeği ,2 kaşık bulgur pilavı ,3 kaşık yoğurt..Salata yağsız çünkü sabahki tahinden yeterince yağ aldığımı düşünüyorum
Herkese bol eksiler
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum16/8
grip mahvetti beni
oksurmekten uyku haram oldu
kahvaltida 2 kase corba içtim bogazim cok agriyor
oglen kahve de ictim ayrıca
spor yok - öksürüK krizlerini karin sırt egzersizı saysak mi acep
Kullandığınız bir uygulama var mıKızlar oruç takibi diye bi app uygulama var haberiniz olsun bakarsanız benim bayağı hoşuma gitti
Çok fazla da yememişsin canım. Dengeli çeşitli yemişsin. Bazen insan mutlu olunca sanki yedikleri kiloya birden dönüşmüyor sanki Bende bir hafta kilo veremiyorum diye çok kafaya takmıştım. Dikkat etmeme rağmen kilo verememiştim. Moralim bozulunca canımın istediklerinden yedim ama o hafta kilo bile vermiştimbugün ki menüm sabah 10 kahvaltı bir dilim ekmek bir parça peynir 1 haşlama yumurta 7 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 çatal acuka öğlen 12 buçuk ta bol yeşillikli salata avuç içi kadar haşlama tavuk göğsünden salata yaptım yanında 2 bardak ayran 16 .00 da 4 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı salata bir kepçe corba 3 litre su içtim kaçamak olarak bir adet çikolatalı gofret yedm dayanmdm
Regl tarihine yakın zaman yapın için hemen regl olursunuzAy ben de hemen yaptım inşallah benim de en kısa zamanda olur ya
Ayy iyi olmus sevindim regl yakın iken yapın regl olursunuzIkra meyra dediğin anda kalktım yaptım ve an itibariyle hasta oldum ya gelecekti ama gelemiyordu çok sancı yapmıştı şuan sancımda kalmadı çok teşekkür
Oruç takibi uygulamasını kullanıyorum işte canımÇok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Kullandığınız bir uygulama var mı
Çok fazla da yememişsin canım. Dengeli çeşitli yemişsin. Bazen insan mutlu olunca sanki yedikleri kiloya birden dönüşmüyor sanki Bende bir hafta kilo veremiyorum diye çok kafaya takmıştım. Dikkat etmeme rağmen kilo verememiştim. Moralim bozulunca canımın istediklerinden yedim ama o hafta kilo bile vermiştim
İf diyeti sağlıklı beslenme alışkanlığı aksam yemegini tüketin ekmek şeker süte katkı sağlamaz ben oğlumda yaptım oğluma obez denecek kadar kilo aldı aksam yemeğinde evde ne pişerse tüketin sabah kahvaltida herşeyden tüketin ara öğünde yoğurt bir meyve tüketin yada süt meyve tüketin yada yulaflı sütlü tarifler yapıp tüketin zengin beslenin siz 14/10 yapın .bebeğiniz ilk 6 ay olana kadar iki ana iki ara yapın 14 saat aclikta bol su tüketin ki yediğinizi süt yapsın aşağıda örnek saat verdimKızlar ya kafam çok karıştı.Pek çok kaynakta emzirme döneminde if yapılmaz diyor.Sutun miktarını azaltmasa bile kalitesini etkiler diyor.Yaklasik 10 tane site karıştırdım hepsinde aynı. .Ne diyorsunuz ? O kadar uydu ki bana bu beslenme şekli...Çok üzülürüm eğer sütü olumsuz etkiliyorsa ve bırakmak zorunda kalırım bebeğimin yeterli nicelik ve nitelikte beslenmesi herşeyden önemli.. Bu soruyu daha önce sorduysam mazur görün.Bebegim 2.5 aylık bu arada.Yardimlarinizi bekliyorum
Aynen zengin ve bol besleniyorum ben de kısmıyorum hiç canım çektiği zaman tatlı kahvaltı zamanı yiyorum erken saatlerde insülini kırmak daha kolaymış herşeyden sağlıklı ama bol yiyorum yeşillik vs çok tüketiyorum zaten geç saatlerde yenen şeylerin vücuda artısı değil eksisi var çünkü ben geç saatlerde hiç de sağlıklı şeyler tüketmezdim şimdi geç saatlerde sadece sıvı almış oluyoruz ve bizim için en temel malzeme de su ben artış bile gördüm bu yüzden sütümde çünkü öncesinde bu kadar sıvı tüketmiyordumİf diyeti sağlıklı beslenme alışkanlığı aksam yemegini tüketin ekmek şeker süte katkı sağlamaz ben oğlumda yaptım oğluma obez denecek kadar kilo aldı aksam yemeğinde evde ne pişerse tüketin sabah kahvaltida herşeyden tüketin ara öğünde yoğurt bir meyve tüketin yada süt meyve tüketin yada yulaflı sütlü tarifler yapıp tüketin zengin beslenin siz 14/10 yapın .bebeğiniz ilk 6 ay olana kadar iki ana iki ara yapın 14 saat aclikta bol su tüketin ki yediğinizi süt yapsın aşağıda örnek saat verdim
Ihlamur rezene kuşburnu zencefil çayı sütü arttırır
9-10 Sabah kahvaltı
12-13 Ara öğün
15-16 Ara öğün
19-20 Aksam
Not süte zararlıdır
kahve siyah yeşil caylar icmeyin
Ben başlayalı 10 gün oldu sağlıklı besleniyorum.Sutumun miktarında azalma olmadı ama içeriğini bilemediğimiz için tereddüt ettim.Gebeligimde de gestasyonel diyabetim olduğu için diyet yapmıştım.8 kg ile tamamladım gebeliği..Hoş,80 le hamile kalmıştım zaten Hayatım boyunca da diyet yaptım.Saglikli beslenme konusunda bir bakima uzmanlastim aslında..Hep bulunduğum kilo 58 ama hamilelikler dahil ara ara birkaç kez 80 e çıktım çünkü duygusal yeme bozukluğum var bence.. Sıkıntılı dönemlerimde sürekli yiyerek ve alkol alarak 20 kilo alıyordum.Su an bu düzende öyle rahat ettim ki..Yalnız kahveye çok düşkünüm.Gunde 3-4 porsiyon kadar tüketiyorum..Sigarayı gebelikte bırakmış olduğum ve su anda da icmedigim için kahveye biraz daha yogunlastim ve daha da önce belirttiğim gibi soda içiyorum günde 4 şişeye düşürdüm onu da...Kahve tüketimim süt miktarını etkilemedi ama içeriği bilemiyoruz tabi. Oğlum uyuyan ve sakin bir bebek ...Oldukça geceleri uzun uyuyor. 5-6 saat uyanmadan uyuyabiliyor emip tekrar yatıyor..Totalde 10 saat kadar uyuyor geceleri...Kilo alımı ve boy uzaması iyi .Bu arada hipotiroidi var ve ilaç kullanıyoruz.37+0 da 2950 Gr/50 cm doğdu şu an 6 kg /61 cm. Normalde doğum kilosunu ortalama 4 ay bitiminde 2 ye katlar bizimki 2 ay bitiminde yaptı o işi..Yani şimdilik gelişimi gayet iyi.16/8 i rahatlıkla yapabiliyorum aslında hatta 18/6 ya geçmiştim...İf diyeti sağlıklı beslenme alışkanlığı aksam yemegini tüketin ekmek şeker süte katkı sağlamaz ben oğlumda yaptım oğluma obez denecek kadar kilo aldı aksam yemeğinde evde ne pişerse tüketin sabah kahvaltida herşeyden tüketin ara öğünde yoğurt bir meyve tüketin yada süt meyve tüketin yada yulaflı sütlü tarifler yapıp tüketin zengin beslenin siz 14/10 yapın .bebeğiniz ilk 6 ay olana kadar iki ana iki ara yapın 14 saat aclikta bol su tüketin ki yediğinizi süt yapsın aşağıda örnek saat verdim
Ihlamur rezene kuşburnu zencefil çayı sütü arttırır
9-10 Sabah kahvaltı
12-13 Ara öğün
15-16 Ara öğün
19-20 Aksam
Not süte zararlıdır
kahve siyah yeşil caylar icmeyin
Evet çok iyi duzendediniz 18 geçme 16 saat açlık yeterlidir böyle devam edin bol eksiler olsunBen başlayalı 10 gün oldu sağlıklı besleniyorum.Sutumun miktarında azalma olmadı ama içeriğini bilemediğimiz için tereddüt ettim.Gebeligimde de gestasyonel diyabetim olduğu için diyet yapmıştım.8 kg ile tamamladım gebeliği..Hoş,80 le hamile kalmıştım zaten Hayatım boyunca da diyet yaptım.Saglikli beslenme konusunda bir bakima uzmanlastim aslında..Hep bulunduğum kilo 58 ama hamilelikler dahil ara ara birkaç kez 80 e çıktım çünkü duygusal yeme bozukluğum var bence.. Sıkıntılı dönemlerimde sürekli yiyerek ve alkol alarak 20 kilo alıyordum.Su an bu düzende öyle rahat ettim ki..Yalnız kahveye çok düşkünüm.Gunde 3-4 porsiyon kadar tüketiyorum..Sigarayı gebelikte bırakmış olduğum ve su anda da icmedigim için kahveye biraz daha yogunlastim ve daha da önce belirttiğim gibi soda içiyorum günde 4 şişeye düşürdüm onu da...Kahve tüketimim süt miktarını etkilemedi ama içeriği bilemiyoruz tabi. Oğlum uyuyan ve sakin bir bebek ...Oldukça geceleri uzun uyuyor. 5-6 saat uyanmadan uyuyabiliyor emip tekrar yatıyor..Totalde 10 saat kadar uyuyor geceleri...Kilo alımı ve boy uzaması iyi .Bu arada hipotiroidi var ve ilaç kullanıyoruz.37+0 da 2950 Gr/50 cm doğdu şu an 6 kg /61 cm. Normalde doğum kilosunu ortalama 4 ay bitiminde 2 ye katlar bizimki 2 ay bitiminde yaptı o işi..Yani şimdilik gelişimi gayet iyi.16/8 i rahatlıkla yapabiliyorum aslında hatta 18/6 ya geçmiştim...