İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum

Eklentiler

• IMG_20210312_073415.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 15
Tebrik ederim gerçekten müthiş bir başarı

Valla helal olsun

maşallah ya ne güzel daim olsun inşallah canım

gunaydin
-700 benden.

Gecen haftaki +300 de böylece gitmiş oldu ( artanlara da moral olurum umarım)

cok tebrik ederim herkesi.
super kilolar gitmis

Eklentiler

• BDCBF3B9-BE13-43E9-B7B7-8D214E0A22E6.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Güncel kilonuz kaç ? Siz spor yapmayı seviyorsunuz Allahtan en büyük artınız bu Darısı bana olsun spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.
78.3 . Sevmesem nolcak zaten dogumdan sonra alt karnim sarkti malesef, sporsuz kilo versem iyice sarkCak mecbur severek yapiyorum kendimi sporu sevdigime inandirdim ilk gunler isteksizdim ama her seferinde seviyorum ben spor yapmayi ya dedim zaten bi şişlik var bugun bende. 3 gundur kabizlik sorunu yasiyorum . Bu bazen bende 1 hafta oluyor. Bu aksam kayisili form cayi icicem . Vaktiyle yaptigim şok diyetlerin zavalli bedenime biraktigi miras bu kabizlik

Sevmeseydiniz olacağı bu hafta tartıda artı görmekti.

Hiç değilse kabızlık + kaçamakları ne güzel sporla telafi edebildiğiniz için artı görmediniz tartıda tebrik ederim

Merhaba arkadaşlar bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu
Regl yakın ödem var zaten bende çok ödem oluyor onuda konuşacağım drla
+1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…