- 6 Nisan 2014
- 1.547
- 2.236
- 30
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.141
Tebrik ederim gerçekten müthiş bir başarıMerhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum
Teşekkür ederimTebrik ederim gerçekten müthiş bir başarı
Valla helal olsunMerhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum
maşallah ya ne güzel eksiler görüyorsun daim olsun inşallahGeçen cuma : 55.400
Bu cuma : 54.00
-1 kg 400 gram
maşallah ya ne güzel daim olsun inşallah canımMerhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım
Teşekkür ederim canımmaşallah ya ne güzel eksiler görüyorsun daim olsun inşallah
Teşekkür ederim sende bu hafta güzel eksiler aldınmaşallah ya ne güzel daim olsun inşallah canım
çok teşekkür ederim ya ❤ artık gülsün yüzlerTeşekkür ederim canımsen de harikasın o kadar sevindimki sana geçen hafta üzüldüm üzülmene bak bu hafta yüzümüz güldü çok şükür Daim olsun başarın canım
çok teşekkür ederim sanırım takmamak en iyisi onu anldmTeşekkür ederim sende bu hafta güzel eksiler aldınsenin adına çok sevindim
Güncel kilonuz kaç ? Siz spor yapmayı seviyorsunuz Allahtan en büyük artınız buBir kilo bildiriminden selamlar , ne eksi ne arti ayni kilodayim . Sanirsam dunku çöreklerin ve kabizlik sorunun getirdiği odem vs falan var .
78.3 . Sevmesem nolcakGüncel kilonuz kaç ? Siz spor yapmayı seviyorsunuz Allahtan en büyük artınız buDarısı bana olsun spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Sevmeseydiniz olacağı bu hafta tartıda artı görmekti.78.3 . Sevmesem nolcakzaten dogumdan sonra alt karnim sarkti malesef, sporsuz kilo versem iyice sarkCak mecbur severek yapiyorum kendimi sporu sevdigime inandirdim ilk gunler isteksizdim ama her seferinde seviyorum ben spor yapmayi ya dedim zaten bi şişlik var bugun bende. 3 gundur kabizlik sorunu yasiyorum . Bu bazen bende 1 hafta oluyor. Bu aksam kayisili form cayi icicem . Vaktiyle yaptigim şok diyetlerin zavalli bedenime biraktigi miras bu kabizlik
Tesekkur ederimSevmeseydiniz olacağı bu hafta tartıda artı görmekti.
Hiç değilse kabızlık + kaçamakları ne güzel sporla telafi edebildiğiniz için artı görmediniz tartıda tebrik ederim