İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kizlar benim de düzenim oturdu bir haftadır çok şükür Ikra meyra Ikra meyra

Eklentiler

• 20210312_120406.jpg
    20210312_120406.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba arkadaşlar 🌼 bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu 😥
Regl yakın ödem var zaten bende çok ödem oluyor onuda konuşacağım drla 😔
+1 kilo
Eki Görüntüle 2800310
Geçmiş olsun benimde migrenim var. Ataklarim tuttu mu kimseyi gözüm görmüyor çok zor inşallah iyilesirsin

Merhaba arkadaşlar tartı fotoğrafı atıldığını bilmiyordum hoş cumaların kilo bildirim günü olduğunu da bilmiyordum neyse ki sabah tartılmıştım.Ben aralıklı oruca pazartesi başladım.Bugün 5.gün ve sabah 81.0 kg idim.Yani -700 Çok sevindim.Ben spor yapamıyorum ama emziriyorum yani günde 500 kcal otomatik olarak harciyorum

Merhaba arkadaşlar tartı fotoğrafı atıldığını bilmiyordum hoş cumaların kilo bildirim günü olduğunu da bilmiyordum neyse ki sabah tartılmıştım.Ben aralıklı oruca pazartesi başladım.Bugün 5.gün ve sabah 81.0 kg idim.Yani -700 Çok sevindim.Ben spor yapamıyorum ama emziriyorum yani günde 500 kcal otomatik olarak harciyorum
emzirme dönemini sağlıklı yemek yiyerek ve paketli gidalardan uzak durarak çok verimli sonuçlar alacağını bilmeni isterim ben ilk hamileliğinde 120 kilodan sadece sağlıklı beslenme ve emzirme ile 1 yılda 60 kiloya düştüm yani öyle aman amanda takmadım şu an ikinci doğumun kilolarını vermeye çalışıyorum 😊

Canım ayakkabı kıyafet ile mi tartıyor? Kahvaltı su vs yapıp içip mi gittin?
67 yi gördüğüm de aç ve yazlık kıyafetle tartıldım geri kalan tartıda hepsine tok kahvaltı ve ara öğün yapmış bir şekilde gittim kıyafet le tartıyor ayakkabısız Canim

Kızlar kendime şevk olsun, bakar bakar hırs yaparım diye M beden tayt aldım 😁😁😁 kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Yalnız asıl motive eden ölçülerim oldu görünce hemen sporumu arttırdım.
İlk başladığım haftalarda ölçmüştüm bir de bugün ölçtüm
boyun 49 dan 41 e
Göğüs 134 den 121 e
Bel 118 den 103 e
Kalça 134 den 121 e düşmüş 💃💃💃

Kızlar kendime şevk olsun, bakar bakar hırs yaparım diye M beden tayt aldım 😁😁😁 kendimi motive etmeye çalışıyorum.
boyun 49 dan 41 e
Göğüs 134 den 121 e
Bel 118 den 103 e
tebrik ediyorum canım müthiş bir şekilde incelmişsin çok güzel maşallah 😊

boyun 49 dan 41 e
Göğüs 134 den 121 e
Bel 118 den 103 e
Muhteşemsiniz ✅😘🎉

kizlar kilo verenleri cani gönülden kutluyorum veremeyenler hic üzülmesin haftya daha çok eksi göreceksiniz inanyrm 10 bini tamamladım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın bu kulübü çok seviyorum hem içten hemde çok sıcak samimi 🤗🤗🤗

X