- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.161
Selam kizlar benim de düzenim oturdu bir haftadır çok şükür Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsinMerhaba arkadaşlar bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu
Regl yakın ödem var zaten bende çok ödem oluyor onuda konuşacağım drla
+1 kilo
Eki Görüntüle 2800310
Geçmiş olsun benimde migrenim var. Ataklarim tuttu mu kimseyi gözüm görmüyor çok zor inşallah iyilesirsinMerhaba arkadaşlar bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu
+1 kilo
Eki Görüntüle 2800310
emzirme dönemini sağlıklı yemek yiyerek ve paketli gidalardan uzak durarak çok verimli sonuçlar alacağını bilmeni isterim ben ilk hamileliğinde 120 kilodan sadece sağlıklı beslenme ve emzirme ile 1 yılda 60 kiloya düştüm yani öyle aman amanda takmadım şu an ikinci doğumun kilolarını vermeye çalışıyorumMerhaba arkadaşlar tartı fotoğrafı atıldığını bilmiyordum hoş cumaların kilo bildirim günü olduğunu da bilmiyordum neyse ki sabah tartılmıştım.Ben aralıklı oruca pazartesi başladım.Bugün 5.gün ve sabah 81.0 kg idim.Yani -700 Çok sevindim.Ben spor yapamıyorum ama emziriyorum yani günde 500 kcal otomatik olarak harciyorum
Canım ayakkabı kıyafet ile mi tartıyor? Kahvaltı su vs yapıp içip mi gittin?Eki Görüntüle 2800478
kizlar buda diyetsyne gidiyorum orda ki tartı bu ay da gtcm dha gitmicem
Canım naptın gittin mi hastaneye? NasılsınMerhaba arkadaşlar bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu
+1 kilo
Eki Görüntüle 2800310
67 yi gördüğüm de aç ve yazlık kıyafetle tartıldım geri kalan tartıda hepsine tok kahvaltı ve ara öğün yapmış bir şekilde gittim kıyafet le tartıyor ayakkabısız CanimCanım ayakkabı kıyafet ile mi tartıyor? Kahvaltı su vs yapıp içip mi gittin?
O zaman sabah ki evdeki kendi ölçün doğruydu Harika67 yi gördüğüm de aç ve yazlık kıyafetle tartıldım geri kalan tartıda hepsine tok kahvaltı ve ara öğün yapmış bir şekilde gittim kıyafet le tartıyor ayakkabısız Canim
teşekkür ederim canımO zaman sabah ki evdeki kendi ölçün doğruydu Harika
tebrik ediyorum canım müthiş bir şekilde incelmişsin çok güzel maşallahKızlar kendime şevk olsun, bakar bakar hırs yaparım diye M beden tayt aldım kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Yalnız asıl motive eden ölçülerim oldu görünce hemen sporumu arttırdım.
İlk başladığım haftalarda ölçmüştüm bir de bugün ölçtüm
boyun 49 dan 41 e
Göğüs 134 den 121 e
Bel 118 den 103 e
Kalça 134 den 121 e düşmüş
sabah kıyafetsz tartldm aç ve lavabodan sonra dukan içeceği bna iyi geldini dusunyrmO zaman sabah ki evdeki kendi ölçün doğruydu Harika
MuhteşemsinizKızlar kendime şevk olsun, bakar bakar hırs yaparım diye M beden tayt aldım kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Yalnız asıl motive eden ölçülerim oldu görünce hemen sporumu arttırdım.
İlk başladığım haftalarda ölçmüştüm bir de bugün ölçtüm
boyun 49 dan 41 e
Göğüs 134 den 121 e
Bel 118 den 103 e
Kalça 134 den 121 e düşmüş
Çok teşekkür ederim hepimiz muhteşemizMuhteşemsiniz