İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hadi bekliyoruz başladık bugun
Selam kızlar bende başladım çok şükür inşallah güzel haberler veririm benim menüm bugün pek uygun sayılmaz ama en azından öncesinden çok çok düzenli yiyorum öğlen 12 de kahvaltı yaptım bol yeşil salata yumurta ve ben 2 dilim ekmek tüketiyorum aksam tavuklu şehriye çorbası ve Dereotu kabak yemeği salata ayran yapıp 8 de bitiriyorum arada ceviz atıstırdım gibi pazartesi mi tartılıyoruz güncel kilom 82 idi hadi hayırlısı hepimize

8 aylık,9 olacak yakinda

Hoşgeldiniz pazartesi baskül paylaşımı ve son hedefi yazın bugun menu bildirimi yapın pencerenizi yazın ilk sayfadaki kurallara uyunuz

Örnek benim pencerem 18/6
18 saat geceye denk geldiği için açlık 18 saat
6 saat gunduz serbes beslenme saatim tabiki dengeli beslenme ile kilolarda gider bay bay deriz bol şanslar bol eksiler

Gunaydın kızlar nasıl gidiyor 15.30 saat acım 18 saat olunca kahvaltımı yapacagım karnım gur gur

Gunaydın kızlar nasıl gidiyor 15.30 saat acım 18 saat olunca kahvaltımı yapacagım karnım gur gur
Günaydın
Bende 9 da kalktım. Kahvemi içiyorum birazdan spora başlayacağım
Sen dün kaçta kapattın ya, 18 saat 15.30 da mı doluyo
Bende 15.00 da açacağım orucu

Arkadaşlar ben yıllar önce if diyetini bilmiyordum hamile öncesi 56 kiloydum dogum sonrası 75 kiloydum sut dönemi vs derken 80 kilo olmuşum artık aynadan nefret etmiştim karar verdim 14 yıl oldu bu gunlerde diyete başlamıştım 10 .04.2007 yılında 80 kiloydum. Karar verdim oglum 1 yaşına geldi pusate koydum 1 gun evde 1 gun 2 saat yuruyuş bazen 1.5 saat bazen 1 saat orta tempoda yurudüm kararlıydım gitmeli bu kilolar 80 ne ya ne ara geldim bu kiloya 2005 de temmuzda hamile oldugumu ögrendim 56 kilodan 2007 de 80 nedir diye diye kafaya koydum sabah 9-10 kahvaltı abartı olmadan herseyden az az 2 ögün 2 ara yaptım ara ögünüm 1 adet salata yada 1 bardak yogurt yada ceviz badem yeşil elma tarzlardan ama 2 ögünümden hiç kısmadım az az yedim herseyden 2 haftada bir lokanta yaptım yuruyuş yapmadıgım günlerde evde dans açtım popoyu duvara ura vura sagdan sola vur vur bacak kasımı sıka sıka vurdum duvara dans eşliğinde süperde oldu 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm geride almadım hatta diyet bitti oruc geldi oruc sonu 54 oldum sabır arkadaşlar sabır gercekten az az herseyden yerseniz kilolar gider paketli sekerli gıdalardan uzak durun şeker yada tatlımı istediniz 2 gunde bir kahvaltıdaki ara ögünde tuketin ben zayıfladım yani 80 dan 65 görünce vucuda tatlıda girdi ama her gun değil akşama bırakmadım kahvaltı sonrası ara ögünde dondurmada yedin baklavada

Dikkat etmek istiyorsanız kahve sade içemiyorsanız sutle yapın yanında 2 kare bittter tuketin bitterde yag yakar antioksidon bulundugu için oda çok iyi turk kahvesi olsun yag yakar buda küçük not

Sonra Diger 2. hamileğimde az kilo aldım geri verdim ama 3. gebeleğim ikiz olunca ev hayatı başladı enerji bitti tatlılar girdi enerjimi almak için 73-74 de dayandım derke tekrar kilo verdim en son 64 kilo iken igneler vitaminler sut emzirmeden düştü dr takviye verdi geri oldum 70 kilo tekrar başa döndüm verecem geri almayacagım

Harika vermişsin o dönemde 3 ayda hemde canım
Zaten karar verip işin başına geçmek ve sürdürebilmek önemli. Tebrik ederim seni

Daha önce vermişsin, yine vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…