İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Benim sinirlerim bozuk, saat 11 de sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı ara öğün 1 elma, akşamüstü 2 kase musli ve 7 de yemek yiyecekyim ki oğlum u ayağımda salliyorum, ben durunca o kafayı kaldırıyor sonra huysuzluk,bende salladım olduğum yerde uyukladim kalktık saat 20:00 olmuş yiyeyim dedim bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt ve bir kase tavuk çorbası. Yine cocuk birakmadi yiyemedim:KK43: o sıra şu lokum şekerlerden 2 tane yedim,şimdi de akşam yemegu yedim :KK43:(( o 20:00 de yiyecegimi bu saatte yedim :KK43: psikolojim bozuldu iyice :KK43:((

Bugun 17 7 yaptım
Kahvalti 10
Omlet 3 zeytin domates salatalik ve yufka yedim koy unundan
Arada yesilcay salatalik cilek erik ve yogur aksam 19
Tavuk yemegu yağsız 2 kasik bulgur pilavi 2 ucgen dilim karpuz
Saat 8de ayran ictim
Simdi de yesilcay

Benim sinirlerim bozuk, saat 11 de sabah 2 dilim ekmek ile kahvaltı ara öğün 1 elma, akşamüstü 2 kase musli ve 7 de yemek yiyecekyim ki oğlum u ayağımda salliyorum, ben durunca o kafayı kaldırıyor sonra huysuzluk,bende salladım olduğum yerde uyukladim kalktık saat 20:00 olmuş yiyeyim dedim bir kase bulgur pilavı ve bir kase yoğurt ve bir kase tavuk çorbası. Yine cocuk birakmadi yiyemedim:KK43: o sıra şu lokum şekerlerden 2 tane yedim,şimdi de akşam yemegu yedim :KK43:(( o 20:00 de yiyecegimi bu saatte yedim :KK43: psikolojim bozuldu iyice :KK43:((
Oyyy çok kötü olmuş yarın dengelersin canım sabah iyi kahvaltı yap doy canım akşam az ye lokum vs olmasın 😬

Canim çoçukla çok zor bugün bende perişan oldum ama bügüyecek geçeçek
Ayrica fazla yememişsin genede arada olur
Kafani takma iyi gidiyorsun canim

Bugun 17 7 yaptım
Kahvalti 10
Omlet 3 zeytin domates salatalik ve yufka yedim koy unundan
Arada yesilcay salatalik cilek erik ve yogur aksam 19
Tavuk yemegu yağsız 2 kasik bulgur pilavi 2 ucgen dilim karpuz
Saat 8de ayran ictim
Simdi de yesilcay
Süper 😍

Akşam mi yeniiyof sadece
Evet sadece akşam 2 kabak rendeleyip 1 kaşık zeytin yagı ile 10 dkk da pişiyor altını kapatıp dereotunu ekleyip kapagını kapat 10 dkk beklet 1 bardak yogurt 1 diş sarımsak ez kabagın üzerine dök 2 cevizi ez uzerine serp 3 gun akşam taze yapıp tuketecen 15 gun ara veriliyor
😉 orkide1453 orkide1453

30 Mayıs

20/4 yaptım..
Sabah aç karna eliptik yaptım.

16.00 - 3 kuru kayısı (akşam pizza yiyeceğiz diye gündüz hiç bişey yemedim)
20.00 - 1 dilim pizza + ayran

Ve kapanış..

16 ya 8 yapıyrm
10.00 da 1 yumurtayla sebzeli omlet,zeytin peynır, çeyrek dilim recelli ekmek
13.00 bi avuç kuruyemıs, şekerli Türk kahvesi
19.00 1 dilim ekmek, 1 kase çorba, zeytinli peynirli bi salata, meyve( tazecikti biraz kaçırdım) çay
Gün boyu temizlik yaptım yediklerimi yakmısımdr umarım 😬😬

Üzülecek bir şey yok yarın a devam edersin.
Ama atıştırma tercihlerimi değiştir bence yani lokum yerine elma ye. Böyle açlık anlarında hep bol kalorili şeylere gideriz bu aslında sigarayı bırakan birinin azıcık cani sıkılınca bahane edip yeniden başlaması gibi. Canını sıkma.

X