- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.001
Yağdan kilo verimi olmuştur tatlım vücutta yağ çok işe if diyeti yağı yağar ölçmeni tavsiye ederimMerhabalar ben yine geç kaldım ama yine de yazayım.
Güncel kilom 86.00
Çok yavaş veriyorum ama yine de düzene alıştım. 4 haftada yaklaşık 2.5 kg falan oldu sanırım. Sakin sakin artık bir yıla hedef kiloma ulaşırımyeme düzenine odaklandım. Bu da beni mutlu ediyor. Vermesem bile kendimi iyi hissediyorum. İnsanların bakış açısı, modern dünyanın dayatmaları falan değil insan kendisi için sağlığı içşn kilo verirse mutlu olur bence. Güzellik bile bir gerekçe değil çünkü o da sürekli değişiyor. Zayıf insanlar kime göre neye göre güzel. Öyle değil mi? Ya da her zayıf insan güzel mi? Yani demem o ki insan kendi için sağlığı için yeme düzenini değiştirirse mutlu olur ve sonuca ulaşır. Ayyy çenem düştü. Dertleşesim gelmiş
3-4 ayda evet sadece 3-4 ayda 56 kilo oldumBu gercekten cok motive Edici bi mesajIkra meyra .. sen 80 kilodan duserken boyle mi yaptin yani? (Ben de 80 lerdryim ya bir umutlandim ) birde 80 den 56 gelmen dort ay mi surdu yoksa o if diyeti yaptigin surec mi?
@annym sen o kadar gencsin ki bunun kiymetini bil. Ben de senin yasindayken kendimle cok ugrastim. Sabirsiz aceleci diyetlerle yordum kendimi İnsulin direncimI daha da yukseltti. kilon cok degil, hizli kilo vermek yuzunu de bozuyor insanin, benim yillar icinde ust kismimdaki tum kilo popo gobek oldu afedersin. 3 verip 5 alirken, vucut olcerim asagi dogru cogaldi. Iyi beslen, yavasca sirayla sekerler, paketli gidalar, disaridsn yemeleri cikar hayatindan.. sen istemesen de uzun vadede kilon azalacaktir zate. Ben de yaptim bunlari ama 37-38 yasindan sonra.. o arada iki cocukla zaten 20 kilo almis oldum. Ben de senin yaslaindayken 68-70 kiloydum simdj ah keske o kadar radikal davranmayip duzenli spor ve duzgun beslenme yapsaksim diyorum.. ikra meyrannin listesi super, buna uy mutlaka ama sakin telas etme,kendinj de gencliginj de cok sev.. 42 yasinda benden sevgiler
Kontrol en buyuk sorun zaten . Hele benim gibi yemek yemeye aşıksaniz3-4 ayda evet sadece 3-4 ayda 56 kilo oldumo listeyi kaydet ekran al birşey yapin tatlım aksam 1-2 saat yürüyün eve gelince 50 mekik çekin haftanın 4-5 günü yürüyüş ve mekik oldu 7 gün değil 4-5 günü yürüyüş ve mekik kendinize güvenin kızlar bol salata ve yogudurda abanin ara öğün yogurt aksam yoğurt listeye uyarsanız hiç birşey kısıtlı değil evde ne pişerse yenecek sadece kontrollü
Sen buna cokmu diyorsunSabah 11.30
Akşam 17.15
Sabah kahvaltısında ilk hedefime ulaşmanın kutlamasını yaptımbal kaymak yedim. Çok pişman olup evi kaldırdım aldığım kaloriyi yakayım diye bu yüzden de yemek yapamadım. Akşam kaşarlı tost yaptım. Bugünü hafızamdan silmek istiyorum
Tatlım pogramli yapın mekik ve plank squat paylaşıyorumİyi akşamlar hanımlar
Dün kısırı ve gevrekleri biraz fazla yedim o yüzden bugün sadece bol sütlü kahve ve çay içtim gün içerisinde.
Akşam canım tatlı isteyince kendime fit yulaf bar yaptım bir dilim ondan yedim
Bu saate kadar 2 litre su içtim, yarım saat düşük tempoda yürüyüş yaptım, yarım saat pilates yaptım ve 150 kez squat yaptım (yürümekte zorlanıyorum)
Ok bu programlara uyarak yapabilirim teşekkürlerTatlım pogramli yapın mekik ve plank squat paylaşıyorum
Sen buna cokmu diyorsunbu kadar katı olmayin yiyerek kilo verin yemeye başladığınızda kilo çabuk almayın
Ay iyiymiş bu program keşke biz de uygulayabilseydik haftasonu çok abarttım ya ben
Bence canina degsin hakettinÇok pişman olup