İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bu gercekten cok motive Edici bi mesaj Ikra meyra Ikra meyra .. sen 80 kilodan duserken boyle mi yaptin yani? (Ben de 80 lerdryim ya bir umutlandim 🙈) birde 80 den 56 gelmen dort ay mi surdu yoksa o if diyeti yaptigin surec mi?

A annym sen o kadar gencsin ki bunun kiymetini bil. Ben de senin yasindayken kendimle cok ugrastim. Sabirsiz aceleci diyetlerle yordum kendimi İnsulin direncimI daha da yukseltti. kilon cok degil, hizli kilo vermek yuzunu de bozuyor insanin, benim yillar icinde ust kismimdaki tum kilo popo gobek oldu afedersin. 3 verip 5 alirken, vucut olcerim asagi dogru cogaldi. Iyi beslen, yavasca sirayla sekerler, paketli gidalar, disaridsn yemeleri cikar hayatindan.. sen istemesen de uzun vadede kilon azalacaktir zate. Ben de yaptim bunlari ama 37-38 yasindan sonra.. o arada iki cocukla zaten 20 kilo almis oldum. Ben de senin yaslaindayken 68-70 kiloydum simdj ah keske o kadar radikal davranmayip duzenli spor ve duzgun beslenme yapsaksim diyorum.. ikra meyrannin listesi super, buna uy mutlaka ama sakin telas etme,kendinj de gencliginj de cok sev.. 42 yasinda benden sevgiler

çok haklısınız bnden de size sevgiler 🤗

Bu gercekten cok motive Edici bi mesaj Ikra meyra Ikra meyra .. sen 80 kilodan duserken boyle mi yaptin yani? (Ben de 80 lerdryim ya bir umutlandim 🙈) birde 80 den 56 gelmen dort ay mi surdu yoksa o if diyeti yaptigin surec mi?

A annym sen o kadar gencsin ki bunun kiymetini bil. Ben de senin yasindayken kendimle cok ugrastim. Sabirsiz aceleci diyetlerle yordum kendimi İnsulin direncimI daha da yukseltti. kilon cok degil, hizli kilo vermek yuzunu de bozuyor insanin, benim yillar icinde ust kismimdaki tum kilo popo gobek oldu afedersin. 3 verip 5 alirken, vucut olcerim asagi dogru cogaldi. Iyi beslen, yavasca sirayla sekerler, paketli gidalar, disaridsn yemeleri cikar hayatindan.. sen istemesen de uzun vadede kilon azalacaktir zate. Ben de yaptim bunlari ama 37-38 yasindan sonra.. o arada iki cocukla zaten 20 kilo almis oldum. Ben de senin yaslaindayken 68-70 kiloydum simdj ah keske o kadar radikal davranmayip duzenli spor ve duzgun beslenme yapsaksim diyorum.. ikra meyrannin listesi super, buna uy mutlaka ama sakin telas etme,kendinj de gencliginj de cok sev.. 42 yasinda benden sevgiler

internete ne oldu anlmdm dün giremedim bugünde üç kere aynı mesajı paylaştım 😂😂silinmiyorda nyse

günaydın kizlar hepimizin dünya kadınlar günü kutlu mutlu ve sağlıklı huzurlu olsun 👏💝

IMG_20210308_081909.jpg

Öncelikle herkesin günü kutlu olsun💐💐💐
Bugünlerde menu paylaşımı yapamıyorum 1 aydır kayinvalidem bende kalıyor. Bu yüzden yeme düzenim bozuldu ve spor da yapamıyorum maalesef😣😣. Yemek yerken herkesin yediğinden az yiyince " yok sen zaten çok zayıflamışsın artık zayiflama, hasta olursun..." gibi şeyleri duymak yediğim içtiğim herşeye karışan birisiyle aynı evde yaşamak ne kadar zormuş yarabbim. Ayni evde yaşamak zorunda olanlara rabbim sabır güç kuvvet versin. Geçici bir süre dahi olsa ne kadar zormuş. Herşeyi gectim verdiğim 5 kiloyu almak istemiyorum moralim çok bozuk bu yüzden. Ne kadar yemek yeme saatlerine dikkat etmeye çalışsamda bu iki haftadır veremiyorum geçen hafta da artı geldim. Modum çok düşük moralim bozuk.
Baya uzun yazmışım kusuruma bakmayın. Dertlesmek insanı rahalatiyor😟😟😟

20210308_104155.jpg

dunun menüsü kahvaltı bir dilim ekmek ile geç kahvlti olduğuiçin ara öğün bir portakal akşam poğaça çarşaf böreği ve revani kısır vardı Bnde en sevdiğimi seçtim ve bir kase kısır yedim bir bardak ayran ile yarim saat sonra da maden suyu içtim 4 litre su içtim spor yapmdm 🤩

merhabalar ben de bugün if diyetine başladım :) yıllardır kahvaltı yapmıyorum, ilk öğünüm hep 12-13 saatleri arasında oluyor zaten ama artık akşamları da 5-6 gibi yemeği kesip devam edeceğim. benim ki sanırım 18-6 if diyeti oluyor. kilo takibi listesi vs yapıyor musunuz?

merhabalar ben de bugün if diyetine başladım :) yıllardır kahvaltı yapmıyorum, ilk öğünüm hep 12-13 saatleri arasında oluyor zaten ama artık akşamları da 5-6 gibi yemeği kesip devam edeceğim. benim ki sanırım 18-6 if diyeti oluyor. kilo takibi listesi vs yapıyor musunuz?
Merhaba 🤗 aramıza hoşgeldin 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️ menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 12 de kahvaltı 18 de kapanış yaparsınız 18/6 olur 🤗 uzun saatlerde yağ yakımı oluşup incelme yaşarsınız 🤗

Biri demiski kilolu iken spor yapmak yağlar kasa dönüşürmü 😂

Bende şunu yazdım 🙈

Kas bir doku, yağ ise bir maddedir ve böyle bir dönüşüm söz konusu olmamaktadır.

Öncelikle herkesin günü kutlu olsun💐💐💐
Bugünlerde menu paylaşımı yapamıyorum 1 aydır kayinvalidem bende kalıyor. Bu yüzden yeme düzenim bozuldu ve spor da yapamıyorum maalesef😣😣. Yemek yerken herkesin yediğinden az yiyince " yok sen zaten çok zayıflamışsın artık zayiflama, hasta olursun..." gibi şeyleri duymak yediğim içtiğim herşeye karışan birisiyle aynı evde yaşamak ne kadar zormuş yarabbim. Ayni evde yaşamak zorunda olanlara rabbim sabır güç kuvvet versin. Geçici bir süre dahi olsa ne kadar zormuş. Herşeyi gectim verdiğim 5 kiloyu almak istemiyorum moralim çok bozuk bu yüzden. Ne kadar yemek yeme saatlerine dikkat etmeye çalışsamda bu iki haftadır veremiyorum geçen hafta da artı geldim. Modum çok düşük moralim bozuk.
Baya uzun yazmışım kusuruma bakmayın. Dertlesmek insanı rahalatiyor😟😟😟
Bozma moralini . Kaynanalar konusuyo . Benimkide her kamerali gorustugumuzde zayiflamissin yakismamis diyo 😂 sen bildigini yap . Senin bedenin senin kararin .cok konuşursa hazirlarken atistirdim de midem rahatsiz bugun de diyecek bisi bulamazsan sor ben sana bulurum 🥰
Ama en onemlisi bu konuda kararli olup mudahale ettirmemek . Kimsenin annenin babanin esinin kaynananin komşunun bedenimizle ilgili karar verme yorum yapma hakki yok . Yetiskin bireyleriz sonucta . Sıkma canini , senin bedenin senin kararin ❤❤❤

Bugunku menü
Bol salata ve bol acılı tavuklu makarna ikisine de yag koymadan yaptim . Sanirim tavuklu makarnayi fazla kacirdim ama sabah yaptigim 1 saatlik sporla icim rahat . Birde sabah canim bisi yemek istemeyince kahvalti falan yapmamistim zaten . Bugunu boyle kapattim . Suyu da iciyorum 1 lt falan ictim heralde yesilcay turk kahvesi nescafe ne bulursam iciyorum sekersiz sutsuz 😂😂

Kızlar salı çarşamba perşembe günü katılmak isteyen yazsın 😍

Uyanınca 500 mlm suya çeyrek limon suyu

Yeşil çay

9-10 da sabah 1 orta boy patates dereotu bir haşlama yumurta 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran

13-14 de Öğlen 1 elma 4 kaşık yoğurt 2 tatlı kaşık ketentohumu 2 ceviz yarım çay kaşık tarçın

17-18 de Aksam 1 ortaboy patates dereotu maydonoz 3 kaşık lor peynir 1 tatlı kaşık zeytinyağı baharat (serbes) 350 mlm ayran

20 de yeşil çay

30 dkk Leslie 🏃🏃

X