İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
günaydın kizlar bugün

kahvaltı 9
bir dilim ekmk marul maydonoz roka kuş otu ile salata yaptım ici ne salatalık domates ve bir dilim peynir 5 zeytin
12 de bir yeşil elma 1 bardak kefir
15 de bir fincan yeşil çay ve iki kuru kayısı 17 de akşam
3 tane köfte ve iki kepçe corba ve bol yeşillik lı salata 4 kasık yoğurt ve yarim saat sonra maden suyu planım böyle sizce nasıl menü suyu çok içtiğimi farkettim çok su içmek ödem yapar diyor goglede ikilemde kaldım suyu da çok severim

Çok geçmiş canım rabbim şifa versin inşallah

Süper bu hafta saatler hep uyumlu gitsin hadi bu hafta çok sonuç olarak tahmin ediyorum

Tebrikler Nur61_ haftanın yıldızını aldın

Arkadaşlar tebrikler bu hafta bol eksili baskuller olsun

Merhabalar ben yine geç kaldım ama yine de yazayım.
Güncel kilom 86.00
Çok yavaş veriyorum ama yine de düzene alıştım. 4 haftada yaklaşık 2.5 kg falan oldu sanırım. Sakin sakin artık bir yıla hedef kiloma ulaşırım yeme düzenine odaklandım. Bu da beni mutlu ediyor. Vermesem bile kendimi iyi hissediyorum. İnsanların bakış açısı, modern dünyanın dayatmaları falan değil insan kendisi için sağlığı içşn kilo verirse mutlu olur bence. Güzellik bile bir gerekçe değil çünkü o da sürekli değişiyor. Zayıf insanlar kime göre neye göre güzel. Öyle değil mi? Ya da her zayıf insan güzel mi? Yani demem o ki insan kendi için sağlığı için yeme düzenini değiştirirse mutlu olur ve sonuca ulaşır. Ayyy çenem düştü. Dertleşesim gelmiş

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Yada 3 sallama yeşil çay ekliyoruz 15 dkk bekliyoruz . Yeşil çayı Süzüp içine yarım limonun suyunu ekliyoruz. Soğuyunca bir maden suyu ekliyoruz.Gün boyu tüketiyoruz. Gün icinde mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz. Denenmiş tariftir. Yağ yakar, ödem atar. Harika bir serinletici etkisi var diyetinizle birlikte mutlaka uygulayın. Bunu yapan çok kişi var. Şimdiden gitsin yağlar gitsin kilolar. Herkese Afiyet olsun:)

Selamlar, bugün tek ogun yedim . O da fast food . O yuzden detay vermek istemiyorum ama 2500 kalorilik yedim pisman degilim gene 1 saat sporumu yaptim tabiki 1.5 lt su ictim . Daha da icerim aksama kadar . Bugun de boyle oldu

Merhaba kızlar
Sabah filtre kahve
Kahvaltı 12.00
Pili yaptım 3 adet yedim
Domates salatalık zeytin peynir birkaç tane nugget
1 kase yoğurt

Ara öğün yok

Akşam 18.30 sofradan kalkıldı
Çorba
Biraz makarna veıspanak
1 kase yoğurt
2 küçük pişi

2.5 litre su ve 4500 adım

Selam kızlar,
6 mart 16/8
İlk öğün 11.30
1 haşlanmış yumurta,
Domates, zeytin, yeşillik
2 dilim ekmek,
Biraz kahvaltılık sos
1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tk bal.
Son öğün 18.30
2 çorba kasesi karnabahar kısırı
Maalesef 1 paket bisküvi
Sabah 40 dk yürüyüş yaptım.
Su en fazla 1,5 lt olmuştur

Merhabalar
Öğle 13:00 de bir adet çatal yedim
Ara yapmadım
Akşam 18:30 da
Bugün spor yapmadım ama tüm gün dışarıdaydım yavaş da olsa yürüdüm.Bu saate kadar 2 litre su içtim.

17/7 ( değişik olması sorun oluyor mu acaba Ikra meyra ?
1 saat yuruyus
ara : limonlu ceyrek ayva, az sutlu filtre kahve
aksa yemeginde fotodaki tavuklardan 1 tane yedim, nedense icim almadi

Eklentiler

• BAC0D254-1804-4E82-8A97-951D325EA61D.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 86014AA4-A50E-4163-82D1-75B7E75FD315.jpeg
    147,1 KB · Görüntüleme: 26
17/7 ( değişik olması sorun oluyor mu acaba Ikra meyra ?
1 saat yuruyus
ara : limonlu ceyrek ayva, az sutlu filtre kahve
aksa yemeginde fotodaki tavuklardan 1 tane yedim, nedense icim almadi
14/10 16/8 yada 18/6 20/4 pencereler bunlar tabi bir günlük değişim sorun degil afiyet olsun cnm bol eksiler olsun

Sabah limonlu zencefilli su olabilir. Elma sirkeli ballı su olabilir.

İyi akşamlar
6 Mart 16/8
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
3-4 ceviz
3 dilim turp
1 tatlı kaşığı kaymak
3 kuru kayısı
Ara
Yarım muz, 1 tatlı kaşığı kaymak ve biraz kuru üzüm, 3 fındık,1 kare bitter ile atıştırmalık yaptım
Akşam
2 kepçe ıspanak ve yoğurt
4 köfte ve 1 kase salata
2,5 lt su
1 fincan yeşil çay

Bu gercekten cok motive Edici bi mesaj Ikra meyra .. sen 80 kilodan duserken boyle mi yaptin yani? (Ben de 80 lerdryim ya bir umutlandim ) birde 80 den 56 gelmen dort ay mi surdu yoksa o if diyeti yaptigin surec mi?

A annym sen o kadar gencsin ki bunun kiymetini bil. Ben de senin yasindayken kendimle cok ugrastim. Sabirsiz aceleci diyetlerle yordum kendimi İnsulin direncimI daha da yukseltti. kilon cok degil, hizli kilo vermek yuzunu de bozuyor insanin, benim yillar icinde ust kismimdaki tum kilo popo gobek oldu afedersin. 3 verip 5 alirken, vucut olcerim asagi dogru cogaldi. Iyi beslen, yavasca sirayla sekerler, paketli gidalar, disaridsn yemeleri cikar hayatindan.. sen istemesen de uzun vadede kilon azalacaktir zate. Ben de yaptim bunlari ama 37-38 yasindan sonra.. o arada iki cocukla zaten 20 kilo almis oldum. Ben de senin yaslaindayken 68-70 kiloydum simdj ah keske o kadar radikal davranmayip duzenli spor ve duzgun beslenme yapsaksim diyorum.. ikra meyrannin listesi super, buna uy mutlaka ama sakin telas etme,kendinj de gencliginj de cok sev.. 42 yasinda benden sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…