- 23 Haziran 2019
- 8.801
- 38.415
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.961
Niyetim öyleydi ama topuğumda sorun çıkınca başka egzersiz çözümleri arıyorum şimdi ama pes etmeyeceğim1.4 kilo tebrik ediyorum size şunu söyleyebilirim 100 kiloda iken yürüdüm hep 80 kiloya kadar sonra sıkı bir şekilde spora asıldım sizde öyle yaparsanız çok iyi olur
Allah bagislasinne kadar doğru söylemiş sevgi vemutluluk çocuğunuz şu an hala tedavi görüyor mu ems hastalığı gibi mi adı ne acaba benim kızım sare betül oğlum hamza kizim 4.5 oğlum 2.5 yaşında
Tesekkurler , inşallah.Çok geçmiş olsun inşallah oğlunuz en kısa sürede sağlığına kavuşur
Allah evladınızı size bağışlasınAllah bagislasin
Bu hastalik cok nadir bi hastalik . Genetik bi kas hastaligi. Almanyada ilkmis . Turkiyede de bulamadim ben sadece amerika da bi cocuk bulabildim . Daha cok sma gibi bi hastalik . Sadece sebepleri farkli birde cok sukur bu hastalikta gerileme olmuyor sma gibi .. bi tedavisi yok henuz bu hastaligin . Sadece fizik terapi gibi tetapilerle vucudu dinc tutuyoruz . Bekliyoruz insallah sma gibi buna da bi tedavi bulunacak yakinda .
Amin , cumlemizin evladini bagislasinAllah evladınızı size bağışlasınsabrınız için rabbim sizi mükafatlandırsın inşallah. Geçmiş olsun. İnşallah bir tedavisi bulunur bu hastalığın
Bende bir ara tek öğün denedim ama inan 2 ana öğün daha güzel sonuç verdirdi bana ama o kadar az karbonhidrat yiyorum ki günde 5 Gr falan yani. Ama tabi siz benden baya zayifsiniz o yüzden sizde sonuç ne olur bilememEki Görüntüle 2795970
Bugün 23/1 yaptim sanirim ,tek öğün..başka bisey yemicem haftaya inşallah güzel kilo vermek istiyorum...
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bana
Sadece bugün böyle yapacağım,yarın 2 ana öğüne devamBende bir ara tek öğün denedim ama inan 2 ana öğün daha güzel sonuç verdirdi bana ama o kadar az karbonhidrat yiyorum ki günde 5 Gr falan yani. Ama tabi siz benden baya zayifsiniz o yüzden sizde sonuç ne olur bilemem
Çook geçmis olsun,tez zamanda tedavisi bulunup güzel sonuçlar alırsınız inşallahAmin , cumlemizin evladini bagislasin
Teşekkür ederim canım. Seninde en kısa zamanda bol eksiler göreceğine inanıyorum. Sen neler başarmışsın. Hedefine ulaşacağına inanıyorummaşallah kirdin sonunda kırılma noktasını tebrik ediyorum kendim vermis kadar sevindim
Pilatesi deneyebilirsin canım. Vücudu çok güzel inceltiyor. Olduğundan daha zayıf görünüyorsunbnm vücut spora alışkın bunlar yetrli olursa ne güzel
Allah acil şifalar versin canım. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. Ama siz ne güzel bu imtihanda bile mutluluğu yakalamışsınız. Önemli olanda bu değilmi anı yaşamak. Çümkü farkında olmadan ya geçmişle yada gelecekle anımızı hiç ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tedavisi bulunur evladınız sağlığına kavuşur. Mutluluğunuz daim olsun2.5 yildir o kadar az ciktim ki disari anlatamam sana . Oglum makine ile nefes aliyo bi kas hastaligindan dolayi . Koronadan once de disari cikmaya korkardim bi hastalik alacak diye . Ufacik gripler bile cok cok zor geciyo bizde malesef . Ve ufacik griplerde dahi 15 20 gun hastanede kaliyoruz . Surekli terapiler doktor kontrolleri ile geciyor hayatim zaten yurt disinda yasiyoruz ailem de yanimda degil . Ama ben hep sukrediyorum oglum yanimda oldugu icin . Yani odak noktami degistiriyorum . Baslarda bende ciddi bunalımdayım gunde 2 saatlik uykuyla gecti 1 senem . Sonra dedim ki napiyorum ben kendime . Kime ne faydasi var bunun . Cok sukur ayaktayim dedim oglum yanimda dedim . Sende degistirmeye calis odak noktani . Dunya suan zor bi donemde evet . Cocuklar disari cikamamak korona stresi hersey ust uste gelince insan geriliyor ama 2 dk da olsa gozlerini kapatip kendini sakinlestirmeye baska bi seye odaklamaya calis kendini . Ben kendi psikolojimi bu sekilde toparladim . Ara ara hala gel gitler olsa minimum seviyeye indirdim . Hersey bizde basliyor ve bizde bitiyor
Bende topuk dikeninden dolayı başlarda çok moralim bozulmuştu. Çünkü yürümeyi çok seviyordum. Hangi sporu yapacağımı denediysem hepsi ayağımı daha kötü yaptı. Bana pilates çok iyi geldi. Denemek istersenizNiyetim öyleydi ama topuğumda sorun çıkınca başka egzersiz çözümleri arıyorum şimdi ama pes etmeyeceğim
Teşekkür ederim guzel dileklerin icinTeşekkür ederim canım. Seninde en kısa zamanda bol eksiler göreceğine inanıyorum. Sen neler başarmışsın. Hedefine ulaşacağına inanıyorum
Pilatesi deneyebilirsin canım. Vücudu çok güzel inceltiyor. Olduğundan daha zayıf görünüyorsun
Allah acil şifalar versin canım. Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz. Ama siz ne güzel bu imtihanda bile mutluluğu yakalamışsınız. Önemli olanda bu değilmi anı yaşamak. Çümkü farkında olmadan ya geçmişle yada gelecekle anımızı hiç ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tedavisi bulunur evladınız sağlığına kavuşur. Mutluluğunuz daim olsun
Bende topuk dikeninden dolayı başlarda çok moralim bozulmuştu. Çünkü yürümeyi çok seviyordum. Hangi sporu yapacağımı denediysem hepsi ayağımı daha kötü yaptı. Bana pilates çok iyi geldi. Denemek isterseniz
HaftanınBu hafta verilen -1.700
Teşekkür ederimmHaftanınbelli oldu bol eksiler olsun canim yarın listeyi guncellicem