İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ay inşallah

Masallah valla . Ben sezeryan olanlardan hep 2 ay kalkamadim lafini duydum

Masallah valla . Ben sezeryan olanlardan hep 2 ay kalkamadim lafini duydum
Ay yok çok şükür çok iyiyim ama ilk 1 hafta çok kötüydü ölecem sandım benim doğumda canıma okudular 2.5 cm açılma ve rahimde yumuşamayla gittim fitille doğumu başlattılar sonra saatlerce suni sancı aldım en son çocuğun kafasını hissettim geliyordu nerdeyse ama plesentası parçalanmış acil sezaryene alındım o gün çok kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak Allah kimsenin başına vermesin

Günaydın kızlar. Dün yine yazmadım. Gün içinde o kadar yoğun, o kadar stresli oluyorumki, çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum.

maalesef geçen haftaya göre +400 gr. Gün içinde tokluk penceresinde ne bulursam yememin getirileri. 2 gündür tuvalete de küstüm, ondan da olabilir. Umarım sizlerden güzel haberler alırım.

günaydın kizlar ben gene artı ile geldim Ikra meyra bana yolgöster lütfen çok üzgünüm moralim yerler altında ya bu kadr dört dörtlük diyet spor 0 kaçamak Nye olmuyor yani desemki kaçamak yaptım ondan artı çıktı inan üzülmem ama o kadr emeğe bu olunca sinirlerim yıprandı detoksta yaptım yani anlmyrm sorun nerde

seni çok iyi anlyrm bnde 120 kiloyla doğumdan çıktıkça 5 kilo gtti gerisi bende kaldı yakın çevremdekiler sanki doğum yapmadın beşiz doğuracak gibisin dediklerinde şaşkınlıkla baka kaldım yani daha doğum yaptım bir gün sonra bu lafı duymk insanın sinirini bozuyor hala da çocuk iki buçuk yaşına girdi sen hala veremedin kilolari diyorlar 45 kilo ile evlendim o kiloma dönmemimi bekliyorlar çözemedim sınır bozucular

Valla öyle ya kime neyse beden benim bedenim anlamadım gitti ya bu insanları boğazımızı onlar doyuruyor sanki

Kas kütleniz artmış olabilir belkide incelmişsinizdir. Kortizon ilaçlar mı kullanıyordunuz? Onlar kilo vermenize engel olur. Metabolizmanız çalışmıyor olabilir. Bir çok sebebi olabilir. Üzülmeyin geçici bir durumdur inşallah

162 canım çok sağol
Metabolizman çok iyi o zaman çok kolay yakıyorsun inşallah bende veririm ilk hedef benim de 55 hamile kaldığım kilom daha henüz tartılamadım benim kızla yapışık geziyoruz uyumuyor sağolsun ya ben de yediklerimi daha çok kısardım da emzirince cesaret edemiyorum 6. Ayı dolduralım o zaman yaparım inşallah şimdilik gram gram gidecek artık

Metabolizmam gerçekten çok yavaştı. Günde 4 litreye yakın su içiyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim insanın içtikçe içesi geliyor. Allah bağışlasın bebişinizi Hamilelikte kaç kilo aldınız? Kaç kilo ile doğuma girdiniz? Kaç kilo ile çıktınız?

Sağolasın kuzumBen emziriyorum ona rağmen 2.5 litre zar zor buluyor hatta bazen onu da içemiyorum unutuyorum birşeylerle meşgul olurken ama arttıracağım inşallah süt yapan şeylerden en önemlisi su çünkü. Ben hamilelikte 13 kilo aldım 55 dim 68 ile girdim doğuma normal olacaktı ama bazı komplikasyonlar gelişti acil sezaryene alındım normal doğum için aldığım suni sancı sezeryan sonrası aldığım koca koca serumlar vs eve geldikten 2-3 gün sonra tartıldım 66.50 çıktım ki bebeğim bile 2.500 doğmuştu suyu falan saymıyorum bile sadece bebek kilosu düşse 65.50 çıkmam lazımdı ama düşün o derece şişirmiş beni serumlar dedim ben böyle kalacak herhalde neyse 20. Günde tamamen şişim inmişti ama 62 falandım hala sonra birden 2 kilo gitti epey 60 kilodaydım işte sonra ıf e başladım tam uymamama rağmen 59 u gördüm şükür şimdi 58.3 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…