- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.901
Çok fazla kilo almamışsınız şuanki kilonuzda gayet iyi emzirdiğiniz için yavaş yavaş ta olsa verseniz hamile kaldığınız kiloya dönersiniz. Ki haftada 800 gram vermek çok iyiSağolasın kuzumBen emziriyorum ona rağmen 2.5 litre zar zor buluyor hatta bazen onu da içemiyorum unutuyorum birşeylerle meşgul olurken ama arttıracağım inşallah süt yapan şeylerden en önemlisi su çünkü. Ben hamilelikte 13 kilo aldım 55 dim 68 ile girdim doğuma normal olacaktı ama bazı komplikasyonlar gelişti acil sezaryene alındım normal doğum için aldığım suni sancı sezeryan sonrası aldığım koca koca serumlar vs eve geldikten 2-3 gün sonra tartıldım 66.50 çıktım ki bebeğim bile 2.500 doğmuştu suyu falan saymıyorum bile sadece bebek kilosu düşse 65.50 çıkmam lazımdı ama düşün o derece şişirmiş beni serumlar dedim ben böyle kalacak herhalde neyse 20. Günde tamamen şişim inmişti ama 62 falandım hala sonra birden 2 kilo gitti epey 60 kilodaydım işte sonra ıf e başladım tam uymamama rağmen 59 u gördüm şükür şimdi 58.3 çıktım
Ay yok çok şükür çok iyiyim ama ilk 1 hafta çok kötüydü ölecem sandım benim doğumda canıma okudular 2.5 cm açılma ve rahimde yumuşamayla gittim fitille doğumu başlattılar sonra saatlerce suni sancı aldım en son çocuğun kafasını hissettim geliyordu nerdeyse ama plesentası parçalanmış acil sezaryene alındım o gün çok kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak Allah kimsenin başına vermesin
İnşallah kuzum hepimizÇok fazla kilo almamışsınız şuanki kilonuzda gayet iyi emzirdiğiniz için yavaş yavaş ta olsa verseniz hamile kaldığınız kiloya dönersiniz. Ki haftada 800 gram vermek çok iyitebrik ediyorum umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Sağolasın valla öyle eşime diyorum doğum güzel hatırlanmalı ama ben güzel hatırlamayacağım hiç bir zaman maalesefCok gecmis olsun . Allah korumus . Biliyorum dogum tramvasi Kolay kolay gecmiyo .
Sen reglmisin canım dün spor yaptinmi . bir gün dinlenip ertesi günü tartilmalisinEki Görüntüle 2795502
günaydın kizlar ben gene artı ile geldimIkra meyra bana yolgöster lütfen çok üzgünüm moralim yerler altında ya bu kadr dört dörtlük diyet spor 0 kaçamak Nye olmuyor yani desemki kaçamak yaptım ondan artı çıktı inan üzülmem ama o kadr emeğe bu olunca sinirlerim yıprandı detoksta yaptım yani anlmyrm sorun nerde
Çok şükürSağolasın valla öyle eşime diyorum doğum güzel hatırlanmalı ama ben güzel hatırlamayacağım hiç bir zaman maalesefçok şükür ki kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
Maşallah diyorum, bu kadar az kiloya rağmen verdiğin kilolar muhteşem. Fırsat bulur bulmaz geçmiş menülerini not edip kendime uyduracağımgünaydın kızlar
Regle rağmen
geçen cuma : 56.600
Bu cuma : 55.400
-1 kg 200 gram
Ay canım benim umarım siz de tıkır tıkır ilerler vermek istediğiniz kiloları verirsinizMaşallah diyorum, bu kadar az kiloya rağmen verdiğin kilolar muhteşem. Fırsat bulur bulmaz geçmiş menülerini not edip kendime uyduracağım
Tebrik ederiiiim dukucum
Üzülme canım. Kullandığın ilaçların etkisindendir. Biraz da stres yapıp üzüldüğün için gitmiyor olabilir. Bende 1 aydır ya hiç veremedim yada gram gram verdim. Çok morelim bozuktu. Bu hafta yemek saatlerimi erkene çektim. Ekmek, makarna pirinç bulgur meyve dahi tüketmedim. Vücudun direncini kırmak için.Eki Görüntüle 2795502
günaydın kizlar ben gene artı ile geldimIkra meyra bana yolgöster lütfen çok üzgünüm moralim yerler altında ya bu kadr dört dörtlük diyet spor 0 kaçamak Nye olmuyor yani desemki kaçamak yaptım ondan artı çıktı inan üzülmem ama o kadr emeğe bu olunca sinirlerim yıprandı detoksta yaptım yani anlmyrm sorun nerde
Çok geçmiş olsun canım üzücü olmuş. Sen sadece bebeğini ilk kucağına aldığın anı hatırlaSağolasın valla öyle eşime diyorum doğum güzel hatırlanmalı ama ben güzel hatırlamayacağım hiç bir zaman maalesefçok şükür ki kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
Motivasyonu bir türlü sağlayamıyordum ben. Bir diyet kafasına giriyordum, bir lokmayla bozsam bile “amann bozuldu zaten” diyip gün sonuna kadar saçmalıyordum. Sonra, daha önce nasıl kilo verdiğimi düşündüm.. ve buldum. Ben kilo vermeye karar verdiğimde aralık başıydı ve yeniyılda herşeyi yiyeceğim diye motive ettim kendimi. Artık diyetime her hafta pazar günü 1 öğün ödül olarak devam edeceğim. Ama bu hafta hazırladığım yemekleri bile yiyemiyorum çok sağa sola gittiğimden. Haftaya bir düzen oturtacağım inşallah.Ay canım benim umarım siz de tıkır tıkır ilerler vermek istediğiniz kiloları verirsinizteşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Sonunda direnci kırdım inşallahTebrik ederiiiim dukucum
Canım benim de sosyal çevrem çok geniş. Gelenim bitmez pasta börek çörek misafir gelmesede orta sehpa da hep dururdu. Bıçak gibi kestim. Kimseyle görüşmedim. 2 aydır kayınvalidemleri 1 ay olacak hemen hemen annemi babamı Bile görmüyorum. Sırf gidip gelme olmasın o yapılan anne yemeklerini yemeyim diye. 40 gün oldu bugün 8 kilo 200 gram verdim. İnsanoğlu nefsine hakim olamıyor sanki buna programlanmışız. Artık insanlar için değil kendim için bir şeyler yapacağım dedim. İki laf edicez diye bir masada binlerce kalori almaya değer miydi? Ya da bir film uğruna yenen o paket paket abur cuburlar? Hepsini kestim. Sadece martın sonuna kadar dedim sonra korumaya alıp yavaş yavaş yine yerim diye hareket ettim. Makarna dolapta beni bekliyor. Çikolata markeette diyet bitince gider alırım yerim diyorum. Bu nefis terbiye etmek ne kadar da güzel aslında. Bence siz de güzel menüler hazırlıyorsunuz bu hafta aksamış olabilir. Pazartesiden cumaya kadar kaçamaksız bir hafta yapalım inşallahhhhhMotivasyonu bir türlü sağlayamıyordum ben. Bir diyet kafasına giriyordum, bir lokmayla bozsam bile “amann bozuldu zaten” diyip gün sonuna kadar saçmalıyordum. Sonra, daha önce nasıl kilo verdiğimi düşündüm.. ve buldum. Ben kilo vermeye karar verdiğimde aralık başıydı ve yeniyılda herşeyi yiyeceğim diye motive ettim kendimi. Artık diyetime her hafta pazar günü 1 öğün ödül olarak devam edeceğim. Ama bu hafta hazırladığım yemekleri bile yiyemiyorum çok sağa sola gittiğimden. Haftaya bir düzen oturtacağım inşallah.
Sağolasın Aynen öyle canımÜzülme canım. Kullandığın ilaçların etkisindendir. Biraz da stres yapıp üzüldüğün için gitmiyor olabilir. Bende 1 aydır ya hiç veremedim yada gram gram verdim. Çok morelim bozuktu. Bu hafta yemek saatlerimi erkene çektim. Ekmek, makarna pirinç bulgur meyve dahi tüketmedim. Vücudun direncini kırmak için.
10 gibi kahvaltı yapıp 16 gibi günü kapatsan. İnan etkili olacaktır. Birde erken uyumakta önemli. İnanıyorum bu inatçı kilolar gidecek
Çok geçmiş olsun canım üzücü olmuş. Sen sadece bebeğini ilk kucağına aldığın anı hatırla
inşallah geçicibir durumdur evet kortizol ilaçları kullanyrm ama son 1 aya yakındır azalttım ilaçları blmyrm ya umarım veririmKas kütleniz artmış olabilir belkide incelmişsinizdir. Kortizon ilaçlar mı kullanıyordunuz? Onlar kilo vermenize engel olur. Metabolizmanız çalışmıyor olabilir. Bir çok sebebi olabilir. Üzülmeyin geçici bir durumdur inşallah
Verirsin canım hiç takma kafana stress te çok etkiler verirsininşallah geçicibir durumdur evet kortizol ilaçları kullanyrm ama son 1 aya yakındır azalttım ilaçları blmyrm ya umarım veririm
reglim dün bitti yürüyüş yaptım bide mekik çektim ağır spor yapmadımSen reglmisin canım dün spor yaptinmi . bir gün dinlenip ertesi günü tartilmalisinayy bende öyle olmuştum meğer vücut yağ varmış yağ gittikçe inceldim ama baskulde grm grm gitti 300-500-600 şeklinde geçen sene Şubat'ta 76 kiloydum Mayıs'ta 70 kilo ağustosta 64 ama incelme çok yaşadım baskülde fazla oynamadı gören 59-60 diyordu ölçülerini aldinmi kaç cm göğüs bel göbek basen bacak bunları ölç yaz eminim incelme vardir
maşallah kirdin sonunda kırılma noktasını tebrik ediyorum kendim vermis kadar sevindim