- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.901
Çok fazla kilo almamışsınız şuanki kilonuzda gayet iyi emzirdiğiniz için yavaş yavaş ta olsa verseniz hamile kaldığınız kiloya dönersiniz. Ki haftada 800 gram vermek çok iyi tebrik ediyorum umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınızSağolasın kuzumBen emziriyorum ona rağmen 2.5 litre zar zor buluyor hatta bazen onu da içemiyorum unutuyorum birşeylerle meşgul olurken ama arttıracağım inşallah süt yapan şeylerden en önemlisi su çünkü. Ben hamilelikte 13 kilo aldım 55 dim 68 ile girdim doğuma normal olacaktı ama bazı komplikasyonlar gelişti acil sezaryene alındım normal doğum için aldığım suni sancı sezeryan sonrası aldığım koca koca serumlar vs eve geldikten 2-3 gün sonra tartıldım 66.50 çıktım ki bebeğim bile 2.500 doğmuştu suyu falan saymıyorum bile sadece bebek kilosu düşse 65.50 çıkmam lazımdı ama düşün o derece şişirmiş beni serumlar dedim ben böyle kalacak herhalde neyse 20. Günde tamamen şişim inmişti ama 62 falandım hala sonra birden 2 kilo gitti epey 60 kilodaydım işte sonra ıf e başladım tam uymamama rağmen 59 u gördüm şükür şimdi 58.3 çıktım