- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.861
inşallahBence gorceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahBence gorceksin
Senin menunle Kararli görüyorum maşallahKahvaltı 10.00
Akşam 17.00
Ara öğün yapmadım.
Tarhana çorbası (siyez unlu tarhana) İçine kara buğday ekmeğinin (ekşi mayalı) kenar kısımlarını kızartıp doğradım.
Tamam canım sağolasınAksilik olduğu günler 16 saati tamamlayın 21 de kapandı ise ertesi günü 13 de kahvaltı yapın bebek zor süreç canım kolay gelsin
Teşekkür ederim canım sayendeSenin menunle Kararli görüyorum maşallah
Ay ne güzel ısınmayla çekmişsin ben ısınma nerdeee 30 mekik çektim bıraktım uyuyorken bugün 5 dk 10 dk uyudu hepMerhaba
16/8
Eki Görüntüle 2795310
Ara öğünde activa sade yoğurt 5 badem
Aksam 18 de kapanışEki Görüntüle 2795311
Biraz ısınma sonra Mekik bugün 4. Gün 50 mekik
Yarın dinlenme çok ağrıyor her yerim
Ay sen daha çekme mekik yeni doğum yaptın 8-9 ayda başlarsın çekmeye kuzumAy ne güzel ısınmayla çekmişsin ben ısınma nerdeee 30 mekik çektim bıraktım uyuyorken bugün 5 dk 10 dk uyudu hep
Sen duvara sırtıni ver tabiki bunu herkes yapar göbek toparlıyor duvarda 20x4 set yapılıyor duvarda çömelme hareketi ayağa kalk 20 defa yapıp 4 set yapılmalıAy ne güzel ısınmayla çekmişsin ben ısınma nerdeee 30 mekik çektim bıraktım uyuyorken bugün 5 dk 10 dk uyudu hep
Yavaş yavaş yapıyorum canım ya geçen haftalarda Leslie kardio falan bir yapıyordum o zaman sezeryan dikişlerim sızladı da bu rahat oluyor pantolonlarımın içine zorla da olsa girdiğimi görünce heves edip giydim haliyle göbekten sıkınca mide çıktı görümcemin misafirlerinden biri kat kat olmuşsun diyor kadına sinir oldum dedim ben daha 2 ay önce doğum yaptım hani ya dedim allahım ya o yüzden yavaştan alt karın kaslarımı uyarmaya başlamam lazımAy sen daha çekme mekik yeni doğum yaptın 8-9 ayda başlarsın çekmeye kuzum
Nasıl yani canım canlandıramadım gözümde karın kaslarını çalıştırıyormu bu hareketSen duvara sırtıni ver tabiki bunu herkes yapar göbek toparlıyor duvarda 20x4 set yapılıyor duvarda çömelme hareketi ayağa kalk 20 defa yapıp 4 set yapılmalı
Duvara ver siritini sandalye oturur vaziyete gel kalk hemen bunu 20 defa yap 4 set seklindeNasıl yani canım canlandıramadım gözümde karın kaslarını çalıştırıyormu bu hareket
Evet yarın baskül etkilemesin bol eksiler olsunSelam Menüleriniz çok güzel kızlar. Çok kararlısınız maşallah
4 Mart Şubat Tek öğün bugün niyetliydim.
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
1 kase Salata
1 kase haşlanmış karnabahar ve yoğurt
2,5 lt suya tamamlayacağım
2 fincan bitki çayı
Spor yok dinlenme günü
İnşallah yarın bol eksiler görürüz
Bak sabit durma buda birde bunu ayağa kalk oturma pozisyonu tekar ediyorsun canım sabit durma sadece günde 3 defa 60-90 saniye kadar bekliyorsun ilk günler zorlar tabi 40 saniye ile basla günde ayrı saatlerde 3 defa yaparsın sen mekik çekme canımNasıl yani canım canlandıramadım gözümde karın kaslarını çalıştırıyormu bu hareket
Tamam canım sağolasın yarın hemen başlayacağımBak sabit durma buda birde bunu ayağa kalk oturma pozisyonu tekar ediyorsun canım sabit durma sadece günde 3 defa 60-90 saniye kadar bekliyorsun ilk günler zorlar tabi 40 saniye ile basla günde ayrı saatlerde 3 defa yaparsın sen mekik çekme canım
Eki Görüntüle 2795358
Onlar için sağlığından daha önemli birşey yok şuan yavaş yavaş toparlanacak o göbüslerYavaş yavaş yapıyorum canım ya geçen haftalarda Leslie kardio falan bir yapıyordum o zaman sezeryan dikişlerim sızladı da bu rahat oluyor pantolonlarımın içine zorla da olsa girdiğimi görünce heves edip giydim haliyle göbekten sıkınca mide çıktı görümcemin misafirlerinden biri kat kat olmuşsun diyor kadına sinir oldum dedim ben daha 2 ay önce doğum yaptım hani ya dedim allahım ya o yüzden yavaştan alt karın kaslarımı uyarmaya başlamam lazım