İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hoş buldum sabah kahvaltı tamamlandı birazdan kahve içeceğim öğlene de zeytinyağlı pırasa var. 2.5 aylık oğlum var fazla acıkıyorum sürekli emdiği için. Akşam yoğurt kürü ile kapatırım
Allah bağışlasın canım. Tabii acıkman normal. Ama yediklerin fazla değil bence.😊
Merhabalar hanımlar

Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdık 🥴 şekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış 😕 (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off 😤
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarım 🤞🏻 Öyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.
Üzülme canım. Kilo verdikçe değerlerinde normale dönecektir zamanla. Sen azimle yoluna devam et🤗

Merhaba arkadaşlar

Sabah aç karna 30 dkk önce icilecek
Akşam yemekten 30 dkk sonra icilecek

600 mil su
Yarım limon ince ince dilimleyin
1tatli kaşık zerdacal
1 tatlı kaşık karabiber

Malzemeleri 10 dkk kaynatın
Ocaktan alın 2-3 dkk sonra bir tatlı kasik bal ekleyin süzün 🤗

Sabah kahvaltidan 30 dkk önce

Akşam yemekten 30 dkk sonra içilmeli

1 ay yapılmalı 5-8 kilo yağdan vericeksiniz 💃💃

Akşam biraz geç kaldım oğlumu anca uyutup yemek yapabildim. Kızım ve eşime nohut bulgur pilavı kendime ıspanak yaptım az önce 1 tabak yoğurt ile yedim bundan sonra çay su bitki çayı. Sanırım iyi gidiyorum ilk güne göre

Merhabalar hanımlar

Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdık 🥴 şekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış 😕 (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off 😤
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarım 🤞🏻 Öyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.
Çok geçmiş olsun. Vitamşn olarak gıda takviyeleri öneriri. Piyasada emilimi yüzde 95e kadar olan ürünler var. Mesela spirulina,b12 çinko ve magnezyum konusunda çok önemli bir gıda takviyesi. Araştırıp alabilirsiniz. Özelden yazışma şansımız olursa bir iki marka da tavsşye edebilirim. Araştırma sürecinizi kolaylaştırır.

Sabah 13.30
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı hindi füme etli tost (her zamanki gibi😂)
7 tane siyah zeytin
Şekersiz çay

Ara öğün
10 fındık
Sade türk kahvesi

Akşam 19.30
İki kepçe sebze çorbası
2 kaşık kıymalı pırasa yemeği
Lifalif yulaflı bar 35 gram

bütün gün temizlik yaptım bu yüzden 1,5 lt su içtim şimdiye kadar. Devam edip 3 litreye tamamlayacağım.
Sizin yediklerinizi görünce ben fazla mı yiyorum acaba diye düşünüyorum😕 bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi hiç zayıflıyor gibi hissetmiyorum. Cuma gününü iple çekiyorum ne kadar verdim diye...

Merhabalar hanımlar

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Vitamşn olarak gıda takviyeleri öneriri. Piyasada emilimi yüzde 95e kadar olan ürünler var. Mesela spirulina,b12 çinko ve magnezyum konusunda çok önemli bir gıda takviyesi. Araştırıp alabilirsiniz. Özelden yazışma şansımız olursa bir iki marka da tavsşye edebilirim. Araştırma sürecinizi kolaylaştırır.
Teşekkür ederim yarın devlet hastanesi dr ile görüşeceğim bakalım onun verdiği ilaçlar vs olursa önce onları deneyeceğim spirulinayı da soracağım 😊
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim

🤗

Bugün tartıda artı çıktım hem de 2 kilo !!! 😱😱😱 ben de bugün fazlalıkları atmak adına lahana çorbası yaptım öğlen 13:30/ara 16:30/akşam 19:30 1’er kupa çorbadan içtim.

2 litre su içtim, 15 dk yağ yakıcı egzersiz yaptım, 9 dk lık karın egzersizi ve 10 dk kol artı göğüs egzersizi yaptım. 1 buçuk saat orta tempolu yürüyüş yaptım.

Merhaba arkadaşlar

600 mil su
1tatli kaşık zerdacal
1 tatlı kaşık karabiber

Ocaktan alın 2-3 dkk sonra bir tatlı kasik bal ekleyin 10 dkk sonra süzün 🤗

1 ay yapılmalı 5-8 kilo yağdan vericeksiniz 💃💃
Bir malzeme eksik yazmışım 🙈

600 mil su
1tatli kaşık zerdacal
1 tatlı kaşık karabiber
1 tatlı kaşık zencefil unuttum 🙈 (Yada )
Varsa taze zencefil 2 zeytin kadar ince ince kıyın

Ocaktan alın 2-3 dkk sonra bir tatlı kasik bal ekleyin süzün 🤗

1 ay yapılmalı 5-8 kilo yağdan vericeksiniz

Merhaba arkadaşlar 🤗
16 Şubat menüm 🤗
18/6
12.5 da kahvaltim 🤗 2 dilim ekmek le
IMG_20210216_135138_898.jpg

Ara öğün bademli kurabiye 🙈 regl yaklaşıyor
IMG_20210216_162010.jpg

18.5 da kapanış 🤗
IMG_20210216_214123_514.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar 🤗
16 Şubat 18/6
Kahvaltı öncesi bol su tarçınlı Türk kahvesi
Greyfurt suyu
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet, 3 kayısı 3 ceviz, 10 tane sarma ve yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası ve salata
5-6 kaşık etli nohut
Yoğurtlu Havuç ve kereviz salatası
1 sütlü Türk kahve
Zencefilli limonlu yeşilçay
3 lt su
50 dk pilates

Arkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ? Ne yaptınız yaşadığınızda
Arada oluyorsa kayısılı bitki çayı olabilir. Ama içesinde sinameki olduğu için çok sık tüketmek bağırsak tembelliğine sebep oluyor. Birde aktarlarda çiçek unu diye bir karışım var oda iyi oluyor. Ben genellikle sabahlaru kurukayısı yiyorum yada 1su brd suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 yemek kaşığı bal ekleyip içiyorum.

Merhaba tekrar,

Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim süzme peynir üzeri çörekotu ile
4 adet zeytin
1 salatalık ve dereotu
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa yeşilçay

Öğlen 14.00
1 kupa filtre kahve

Akşam 18.00
Ton balıklı yeşil salata
2 kepçe brokoli çorbası

3 litre su
45 dakika çeşitli videolardan spor.

Kendimi tekrar motive etmeye çalışıyorum 😊🙋

Sabah 13.30
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı hindi füme etli tost (her zamanki gibi😂)
7 tane siyah zeytin
Şekersiz çay

Ara öğün
10 fındık
Sade türk kahvesi

Akşam 19.30
İki kepçe sebze çorbası
2 kaşık kıymalı pırasa yemeği
Lifalif yulaflı bar 35 gram

bütün gün temizlik yaptım bu yüzden 1,5 lt su içtim şimdiye kadar. Devam edip 3 litreye tamamlayacağım.
Sizin yediklerinizi görünce ben fazla mı yiyorum acaba diye düşünüyorum😕 bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi hiç zayıflıyor gibi hissetmiyorum. Cuma gününü iple çekiyorum ne kadar verdim diye...
Bence az bile yiyorsun 3 ana 2 ara öğün yapmalısın ama 2 ana 1 ara öğün var tabi önceki menülerini bilmiyorum dün geldim ben ve bu yediklerini yorumluyorum ve her sabah aynı şeyi yiyorsun sanırım onu günlük değiştir yumurta yemelisin süt içmeli yoğurt yemelisin asıl böyle kg veremezsin

Merhaba tekrar,

Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim süzme peynir üzeri çörekotu ile
4 adet zeytin
1 salatalık ve dereotu
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa yeşilçay

Öğlen 14.00
1 kupa filtre kahve

Akşam 18.00
Ton balıklı yeşil salata
2 kepçe brokoli çorbası

3 litre su
45 dakika çeşitli videolardan spor.

Kendimi tekrar motive etmeye çalışıyorum 😊🙋
Merhaba bence çok iyi yediklerin ama naçizane tecribelerime dayanarak söylüyorum kepek ekmek yerine tam buğday ekmeği yemelisin kepek ek ekte vitamin yok boş şişlik yapar sadece yeme zamanlarında sütlü kahve tercih etmelisin calsiyum dengelensin vücutta eksik aldığımız her şwy vücutta alarm yaratır ve depolamaya geçer buda kilo vermemize engel olur ve menüde proteinde yoktu 2 ana 1 ara öğün yerine 3 ana ara öğün yapabilirsin

X