- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.401
Emeğinize sağlıkLenaG tebrikler canım haftanın sen aldın bol eksiler olsun
Kalp alan arkadaşları tebrik ederim sabit kırmızıı yok bir kişi aldı umarım haftanın yıldızı olursun canım
Ben yediğim her şeyin kalorisine bakıyorum artık ezberlemiş durumdayım. Markette gezerken bile şu dönemde doğru değil biliyorum ama her aldığım ürünün arkasını okur hale geldim. Ve markette geçirdiğim süre artmış durumda. Çokta faydasını görüyorum. Almam gereken kalori miktarını, zayıflamak için almam gereken kalori miktarını ölçerek başladım. Google da bir çok site var bunu hesaplayan.Merhabalar bende 5 kilo vermek için aralıklı oruç denemek istiyorum. Sizin listelerinize göz attım ne kadar az yiyorsunuzben kahvaltıda dünyaları yiyorum. Aralıklı oruçta kalori hesabı var mı?
Ben aralıklı oruçta istediğini yiyip ama saatlere dikkat ettiği sürece zayıflayanda gördüm. Daha hızlı ve verimli kilo vermek için kalori hesabı yapıyorum.Merhabalar bende 5 kilo vermek için aralıklı oruç denemek istiyorum. Sizin listelerinize göz attım ne kadar az yiyorsunuzben kahvaltıda dünyaları yiyorum. Aralıklı oruçta kalori hesabı var mı?
Geçmiş olsun canımLenaG tebrikler canım haftanın sen aldın bol eksiler olsun
Kalp alan arkadaşları tebrik ederim sabit kırmızıı yok bir kişi aldı umarım haftanın yıldızı olursun canım
LenaG tebrikler canım haftanın sen aldın bol eksiler olsun
Hadi inşallah canim bol eksiler olsunMerhabalar
Ben dün akşam önceki günden kaşma patates ve tavuk yedim. Sonrasında da biraz çayın yanına atıştırmış bulundum. Birazcık kaçamak günü gibi oldu galiba. Bugün niyetliyim. Akşama da çorba ve brüksel lahanası var. 17.30 gibi.
Bizde yarış olunca herkes sürekli tartılıyor. Hiç doğru değil biliyorum ama engel olamıyorum kendimeBugün 87.6 görünce tartıda kanatlanıp uçacaktım. Bakalım inşallah ramazan sonuna kadar hedefime ulaşırım