İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar bende 5 kilo vermek için aralıklı oruç denemek istiyorum. Sizin listelerinize göz attım ne kadar az yiyorsunuz 😔 ben kahvaltıda dünyaları yiyorum. Aralıklı oruçta kalori hesabı var mı?
Ben yediğim her şeyin kalorisine bakıyorum artık ezberlemiş durumdayım. Markette gezerken bile şu dönemde doğru değil biliyorum ama her aldığım ürünün arkasını okur hale geldim. Ve markette geçirdiğim süre artmış durumda. Çokta faydasını görüyorum. Almam gereken kalori miktarını, zayıflamak için almam gereken kalori miktarını ölçerek başladım. Google da bir çok site var bunu hesaplayan.

Merhabalar bende 5 kilo vermek için aralıklı oruç denemek istiyorum. Sizin listelerinize göz attım ne kadar az yiyorsunuz 😔 ben kahvaltıda dünyaları yiyorum. Aralıklı oruçta kalori hesabı var mı?
Ben aralıklı oruçta istediğini yiyip ama saatlere dikkat ettiği sürece zayıflayanda gördüm. Daha hızlı ve verimli kilo vermek için kalori hesabı yapıyorum.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 12.00
İki dilim tam buğday ekmeğine tost
2 yumurta
Zeytin,peynir,domates
2 adet Konya gevreği
1 bardak Şekersiz çay

Ara Öğün 16.00
2 küçük dilim sütlü baklava
Küçük kase cips
Filtre kahve
( eşim akşam film izlerken yedi gece bende gece yememek için bugün gündüz ara öğüne yedim çok canım çekmişti Allah affetsin 😁)

Akşam 19.00
Küçük tabak kıymalı mantı

Hayırlı akşamlar
13 Şubat
Sabah 10.00 kahvaltı
Patatesli yumurta, peynir, zeytin, küçük bir dilim tatlı
Araöğün 14.00 kahve ve bio ballı krokan
Akşam 19.00 tavuk ve patates yoğurt

Bugün biraz düzeni bozdum. Kendime kaçamak günü yapmış oldum istemsiz olarak. Yarın yeniden düzene girmeyi umuyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar 🤗
13 Şubat 16/8
Sabah
Greyfurt suyu
Menemen, az peynir, 4-5 zeytin,2 dilim ekmek, 3 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı kaymak 2 ceviz
Ara
1 portakal, az fındık kuru üzüm
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 4 tane ızgara köfte, 1 parça ızgara tavuk ve salata
3 kaşık irmik helvası
2,5 lt su

Heyooo yıldızlarım harikaaaa 💃🏻💃🏻💃🏻 bu arada Ikra meyra Ikra meyra geçmiş olsun ve eline sağlık uğraşıyorsun bizim için büyük motivasyon oluyor 😄

Bugün karabuğdayıma döndüm tekrar
öğle 13:30/ara 16:30/akşam 19:30 da 7 kaşık karabuğday lapası,4 kaşık yoğurt,1 salatalık
2 litre su içtim, 1 buçuk saat yürüyüş yaptım, 17 dk komple vücut yağ yakıcı egzersiz yaptım, ayrıca biraz karın kası çalıştım(yaklaşık 20 kilo verince göbeğim yumuşadı) ve kol + göğüs ağırlık çalıştım.

Bu arada kilo vermesi duran ya da acil durumlarda hızlı kilo vermeyi sağlayan kahvaltı detoksunu duydum bir spor hocasından ki ben egzersizlerimi sürekli kendisinin videolarından yapıyorum. Şöyle ki;
Günde 2 öğün normal kahvaltı yapıyoruz o kadar 😄 yani haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,yeşillik,ceviz,domates, salatalık vs. ara öğün yok kahvaltıda şekerli şeyler yok,ekmek yok,yağlı yiyecekler yok(peynir ve zeytinden zaten alıyoruz ekstra olarak yok)
Maksimum 3 gün yapılıyor kesin kiloda oynama oluyormuş. Uygulanabilir olduğunu düşünüyorum.Size de bahsetmek istedim belki ihtiyaç olur.

Kızlar kusura bakmayın nolur, buralara gelemedim bir kaç gündür. Cuma’nın geçtiğini bile Cumartesi anımsadım. Annem desteksiz hareket edemiyor, ağrıları var ama şükür kırık yok. Bir yandan çocuk sürekli ilgi istiyor, ev ahalisinin ihtiyaçları, bir de eve iş getirince elime telefonu alacak fırsatı bulamadım ben. Bana bir kaç gün bir tolerans gösterseniz:dua:

17/4 - aksam yemeğini kaçırdım yemedim. Bugü daha uzun olacak o yüzden.

ara- yarım ayva, limonlu ve tuzlu

3 lt su
1.15 yürüyüş

Eklentiler

• A1D0923B-D793-412E-89FA-46E2210FC089.jpeg
    A1D0923B-D793-412E-89FA-46E2210FC089.jpeg
    188,4 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın ,
ara ara if yapıp bıraktım . 22 saat aç durabiliyorum . Uzun süre herhangi bir diyeti devam ettirmeme durumum var .
Burada düzenli ve sağlıklı beslenmeyi -sporu alışkanlık haline getirmeye geldim 😊 niyet ediyorum ettim 🤗

Pazartesi 72.6 ile başladım 71.2 oldum 2 Gündür yiyerek gene 72,5 olmuşumdur.
Neyse Günün geri kalanını kurtarırsam sabah inşallah çok büyük bir fazla kalmaz

LenaG LenaG tebrikler canım 😍🤩🥰🧿🥳🥳 haftanın 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 sen aldın bol eksiler olsun 💃💙🧿 💓💞🌸💗🌼🥳🥳

💙 Kalp alan arkadaşları tebrik ederim 💃💃sabit kırmızıı ❤️ yok ⬆️ bir kişi aldı umarım haftanın yıldızı olursun canım 🥳🥳🥳🤩🥰😍💗🌸💓🌼💞
⬆️ 2 Kişi almış bu hafta başaracağıniza inanıyorum bol eksiler olsun 💃💃 dün migrenden fark edemedim. Hepinizi seviyorum🤩sağlıklı beslenmenin yaza fit olalım 👏👏

Merhabalar
Ben dün akşam önceki günden kaşma patates ve tavuk yedim. Sonrasında da biraz çayın yanına atıştırmış bulundum. Birazcık kaçamak günü gibi oldu galiba. Bugün niyetliyim. Akşama da çorba ve brüksel lahanası var. 17.30 gibi.
Bizde yarış olunca herkes sürekli tartılıyor. Hiç doğru değil biliyorum ama engel olamıyorum kendime 😁 Bugün 87.6 görünce tartıda kanatlanıp uçacaktım. Bakalım inşallah ramazan sonuna kadar hedefime ulaşırım

sabah 11.50
Hindi füme etli kaşarlı tam buğday ekmeği ile tost
Domates
6 siyah zeytin
Bir tutam nane

ara öğün 14.00
Lifalif bitter çikolatalı bar 35 gram
Sade türk kahvesi
4 fındık

akşam 18.00
3 dilim bonfile
Kaşık salatası
Grıssuno 30 gram

Spor yapmadım
3 litre su içtim

Merhabalar
Ben dün akşam önceki günden kaşma patates ve tavuk yedim. Sonrasında da biraz çayın yanına atıştırmış bulundum. Birazcık kaçamak günü gibi oldu galiba. Bugün niyetliyim. Akşama da çorba ve brüksel lahanası var. 17.30 gibi.
Bizde yarış olunca herkes sürekli tartılıyor. Hiç doğru değil biliyorum ama engel olamıyorum kendime 😁 Bugün 87.6 görünce tartıda kanatlanıp uçacaktım. Bakalım inşallah ramazan sonuna kadar hedefime ulaşırım
Hadi inşallah canim bol eksiler olsun 💃💃

Karlı pazar gününden slm kizlar ⛄☃️❄️Bugün bol kacamakli pazar oldu 🙈
14 Şubat menüm
18/6
Sabah bitki çayı bol su
12:30 kahvalti
IMG_20210214_121642_118.jpg
ara öğün 500 mlm su
IMG_20210214_142112.jpg

Akşam 18:30 kapanış 🤗
IMG_20210214_194257_939.jpg

İyi kşamlar kızlar
Sabah Rezene ve 3 adet kuru kayısı
12.30 Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Yağda yumurta
Domates
Zeytin
Peynir
2 kaşık haşlanmış patates

Ara öğün 16.30
2 küçük dilim sütlü baklava

Akşam 19.30
Balık
Salata

1 buçuk saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su tükettim

Bu arada Ikra meyra Ikra meyra benim başlangıç 60 hedef 55 kilo tabi inşallah daha fazla veririm 🥰☺️🙏

İyi akşamlar.
Bugün de oruçluydum
Akşam 5 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav salata 4 kaşık yoğurt
Cayın yanında biraz tuzsuz çekirdek 6 tane bisküvi
Saat 22 gibi yeşil cay
Gece 12 de pul biberli limonlu yoğurt yemeyi düşünüyorum yarın yine oruçlu olacağım
2 litre su tamamlarım yatincaya kadar
Spor yok

X