İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Merhaba hiç sıkıntı yapma yarın 12 de öğle yemeği yersen akşam yemeğini 20de bitirebilirsin. Böylece 12 kahvaltı 8 akşam yemeği şeklinde devam edersen 16/8 olmuş olur

Arkadaşlar geç oldu ama yazayim yine de
SABAH 11
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir yesillik
AKSAM 19
7 kasik bezelye +yogurt+salata +1 dilim ekmek
2.5 litre su
1 saat eliptik

Arkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Eğer yarın saat öğlen 12 de ifi bitirecekseniz akşam 7 de yemeğinizi yemiş olmanız gerekiyor

Günaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.

Adet zamanı kilo yu 1.5 kilo etkiler mi arkadaşlar iki gün önceden 1 kilo fazla çıktım bugün adet oldum

16-8 yapıyorum. 15 gün boyunca 16-8 yaptım dün çok erken bitirdim yemeği 18 saat açlık olmuş 😕 artık vücudum alıştı ilk hafta kadar zorlanmıyorum. Şu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım.
Ama sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz 🙈 16/8 için kahvaltı 10 da aksam 18 de kapanış olursun 🤗

Sabah (09.30)
Kaşarlı Tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
4 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık

Ara Öğün (12.00)
5 adet fındık
1 mandalina

ikinci Ara Öğün (14.30)
Yeşil elma
4 adet çiğ badem

Akşam (19.30)
Bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote

2,5 litre su içtim. Uyuyana kadar 3,5 a tamamlarım.

Egzersiz yapmadım😔
Sabah 9.30 aksam 19:30 beslenme aralığı 10 saat yapar 🙈 açlık 14 saat sıfır kaçamak çok süper tabiki 🤗

9 da kapattınız ise 13 de baslarsaniz 16 saat açlık olur bozmamis olursunuz 🤗 aksam 20 de kapatın ertesi günü 12 de düzene girer 🤗 16/8 düzende devam etmiş olursunuz

Günaydın kızlar. Dün bir kaza atlattık, annem merdivenlerden düştü. Çok şükür ciddi bir şey yok, ezilme var biraz. Dün pek usulüne uygun beslenemedim o yüzden, ama bugün yeniden düzene girdim.
Ayy çok geçmiş olsun şimdi nasil anneniz 😔

Ama sabah 9:30 da başlamış 19:30 kapatmisiniz 🙈 16/8 için kahvaltı 10 da aksam 18 de kapanış olursun 🤗
Ay 5 dakikadır hesap yapıyorum bu şey gibi oldu 9998 9999 kafamı karıştırdın baştan sayıyorum 1 hahaha🤣 bir önceki gün 16.30 da yemek yedim bu yüzden 9.30 da kahvaltı ettim o saat dilimi de 18 saat açlık olmuş oldu. Onu belirttim. Of çok kafa karıştırıcı değil mi 🤣 hiç fire vermeden hep aynı saat dilimi beslenicem artık. 16\8 devam 🤣

Ay 5 dakikadır hesap yapıyorum bu şey gibi oldu 9998 9999 kafamı karıştırdın baştan sayıyorum 1 hahaha🤣 bir önceki gün 16.30 da yemek yedim bu yüzden 9.30 da kahvaltı ettim o saat dilimi de 18 saat açlık olmuş oldu. Onu belirttim. Of çok kafa karıştırıcı değil mi 🤣 hiç fire vermeden hep aynı saat dilimi beslenicem artık. 16\8 devam 🤣
Bir önceki günü evet erken kapattınız 18 saat oldu açlık ama demek istedigim 9.30 da açtınız 19:30 da kapattınız ya beslenme diyorum 8 saat olmalı 🙈 anlatamadım sanırım 🙈

Sabah

Kaşarlı tam buğday ekmeği ile hazırlanmış tost
1 adet domates
1 adet salatalık
5 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Şekersiz çay

Ara öğün

Litalif bitter çikolatalı bar 35 gram (17 gündür ilkpaketlenmiş gıda tükettim)
Sade Türk kahvesi
5 adet fındık
5 adet çiğ badem

Akşam

(Dünki yemeklerim kalmıştı bugünde aynı menü)
Tarhana çorbası büyük kase
2 kaşık tavuk sote

16-8
3 litre su
15 dk egzersiz

Sabah 1
12.30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
Brokoli ( üzerine sarımsaklı yoğurt)
Rezene

Ara öğün 16.00
Rezene
Avuç içi Antep fıstığı ve 1 adet gün kurusu kayısı

Akşam 19.00
Sarımsaklı yoğurt
4-5 kaşık pirinç pilavı
Patates tavuk
(Aramızda emzirenler varsa sarımsaklı yoğurt çok süt yapıyor kızlar ☺️)
2,5 litre su

İyi akşamlar kızlar bugün annemleri yolcu ettim artık Allah’ın izniyle yarın tam anlamıyla başlıyorum ama yine de yazayım bugünü
Sabah 10.00
Bir bardak sıcak su be 2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 zeytin
Domates
Peynir
4000 adım yürüyüş
(Saat 2 gibi annemleri yolcu ettikten sonra bebeğimi uyutup ben de yattım saat 5 de kalktım valla kızımla birlikte 😁)
Hemen 1 tane elma yedim arkasına yarım simit
Akşam yemeği 20.00
1 buçuk kepçe nohut yemeği pirinç pilavı ve yoğurt 1 adet turşu
Allah kavuştursun canım. 🥰
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş 😔

X