- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.241
Konumuza gelip basküldeki kilonuzu yazıyorum tatlımBenim başlangıcım 96 bu sayfada ben kaç aydır yavaş yavaşta olsa kilo verdim 89.6 ya dustumbu arada hedef kilomu yazmamissinjz hedef kilom 60
Kullandığınız uygulamanın adı ne acaba yaktığınız kaloriyi de gösteriyor
Çok geçmiş olsun cnmArkadaslar merhaba bu aralar biraz boşladım burayı kusura bakmayın dr kontrolleri vardi bugun de oğluma endoskopi yapilacak kilo verememisim bu haftaEki Görüntüle 2776676
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza if gece atıştırmalıklar önüne geçer en iyi if diyeti önemli olan açlık diliminde aromasiz içecekler şekerli çay kahve yasak onun dışındaIkra meyra Merhaba kızlar 1 buçuk ay önce doğum yaptım kalan kilomu bol sıvı tüketerek sütümü etkilemeyecek şekilde ıf le vermek için ben de aranıza katılmak istiyorum
Geçmiş olsun canım. Ara da bana da oluyor neden acaba anlamıyorum. Hastalandım galiba diyorum. Ertesi gün normale dönüyorum. Çok şükür.İyi akşamlar herkese. Dün buralara gelemedim çünkü yataktan kalkamadım. Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde, ne yediğimden birşey anladım, ne içtiğimden. Bütün gün yatak döşek yattım. Bugün sabah yürüyüşle başladım güne.
07 Şubat 16/8
Sabah 1 lt su+kahve+30 dk yürüyüş
Saat 11.00
Domates, salatalık ve roka ile salata
2 yumurta ve 1 parça kavurma ile omlet
1 minik peynir, 5 zeytin
Ara 15.00
1 avuç kuruyemiş
Akşam 18.00
2 küçük kabak, tavuk göğüs ve biraz kaşarla sote yaptım.
Su: 2 lt
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar
Bugün öğlen 12:30/Ara 16:00/Akşam 19:00 da 7 kaşık karabuğday lapası,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt yedim.
2 litre su içtim, 30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım (aslında 1 saat yapacaktım ama fıtık ağrım tuttu yarım bırakmak zorunda kaldım)
Tamamdır teşekkür ederim 60 kiloyum 8 kilo gitti 5 kilom kaldı yani daha fazla verirsem neden olmasın ama hedefim 55Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza if gece atıştırmalıklar önüne geçer en iyi if diyeti önemli olan açlık diliminde aromasiz içecekler şekerli çay kahve yasak onun dışında
Bol su sade maden su şekersiz açık çay ve rezene ıhlamur tüketin taze zencefili su yapın için bunlar sütü artırıryeşil çay kahve önermiyorum
Ara ogunlerinizde1 meyve ve süt tüketin 8 badem yada 10 fındık yada iki ceviz tercih edinbol eksiler olsun
Cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
İki ana bir ara öğün yapıyoruz 8 saatlik beslenme penceresindeTamamdır teşekkür ederim 60 kiloyum 8 kilo gitti 5 kilom kaldı yani daha fazla verirsem neden olmasın ama hedefim 552 ara öğün 2 ana öğün yapıyoruz değil mi
Tamam teşekkür ederimİki ana bir ara öğün yapıyoruz 8 saatlik beslenme penceresinde
Tabiki hoş geldiniz aramızaMerhaba gruba bende katilabilirmiyim yarın sabahtan itibaren İf Aralıklı oruç başlıyorum ilk defa deneyeceğim yardımcı olurmusunuz amacım kalıcı kilo vermek diyetisyene gidiyordum 3.5_4 kilo verdim ama devam edemedim motivasyona çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim