İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba aramıza hoşgeldin cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

orkide1453 tecnesyum PapatyamsiHatun ohbb neredesiniz kızlar baskül paylaşımı yapmadınız

Haftanın birincisi Nur61_ tebrikler tatlım 2.300 verdin haftanın yedi yıldızını hak ettin canim azimlisin bol eksiler olsun

Mavi alan arkadaşlarımızda tebrik ederim bol eksiler olsun

Haftanın birincisi Nur61_ tebrikler tatlım 2.300 verdin haftanın yedi yıldızını hak ettin canim azimlisin bol eksiler olsun

Çok teşekkür ederimm evet kilom çok olduğu için daha azimli olmam lazım yazin rahat rahat kıyafet bulup giymek istiyorum bedenimi bulamamaktan çok sıkıldım

Deneyin isterseniz etkili arkadaşlar

Yoğurt maden suyu olan kuru Perşembe gününe kadar ara öğünde için cuma günü tartıya farkı görün

Diğeri akşam yemeği yedikten sonra 30 dkk sonra için yatana kadar 1litre su tüketin

Merhaba aramıza hoşgeldin cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

Teşekkür ederim.
5 şubat cuma 88.7kg
5şubat cuma 18/6 yaptım
Kahvaltı: 11.00 de kavurmalı yumurta, zeytin peynir çay ceviz
İkinci öğün 15.00 de mercimek köftesi ve marul. Sonrasında sadece çay ve su

6 Şubat
Aralıklı oruç 18/6
Kahvaltı: 10.30
1.5 küçük lahmacun bol salata zeytin çay

Dün akşam lahmacun yaptım ama çok sevmeme rağmen bir tane bile yemedim canım İstemedi. Kahvaltıda yedim ben de. Normalde asla affetmezdim ama bu beslenme modeli ile gerçekten acıkmıyorum. Canım hiç tatlı en şeyler çekmiyor. Umarım güzel güzel kilo verebilirim. Evde büyük iddia var. 8 Şubat'ta en çok kilo veren kazanacak. O ben olmalıyım

İyi akşamlar

Öğle

Akşam (eşim çok istedi yaptım ama dayanamadım kaçamak oldu makarna yedim)

2 litre su içtim, 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım.
Yarın 3 gün sürecek karabuğday kürüme tekrar başlıyorum bana çok iyi gelmişti. İlk hedefime 4 kilo kaldı cumaya yetişmez belki ama 14 şubatta 100 e ulaşmaya çalışacağım olursa sevgililer gününde çifte kutlama yaparız artık böylece eşimden az olacak kilom uzun zaman sonra

Son düzenleme:
Sabah: once keten tohumu sicak Su, sonra fotodaki tabak
ara: tuzsuz cekirdek, findik, ceviz, sutlu kahve
aksam :zamazingo bir tabak
hareket sifir- suya devam

gecen gunden kalan karnabahara 2 yumurta kirdim
2 de dolmanin biberini ayirdim
Bugun 4 yumurta yemis oldum

Eklentiler

• 3CB4A71E-9F7A-4CB6-8B66-8300608841AB.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 435F5708-E09D-49F0-9B50-F9014D5C2B6A.jpeg
    198,5 KB · Görüntüleme: 25
  • A745506F-3166-4CAC-A837-45DF06E03CE1.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 27
İyi akşamlar arkadaşlar
6 Şubat 16/8
Kahvaltı
Sucuklu omlet, 7 zeytin, az peynir, 2 incir arası kaymak ve ceviz
Ara
1 muz ve portakal
Akşam
3 kaşık barbunya, 4 kaşık bulgur pilavı, salata, 2-3 kaşık yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2,5 lt su

Hoşgeldin. Ne güzel evde birlikte kilo verebileceğin birinin olması. İnsan daha azimli motive olur

Hoşgeldin. Ne güzel evde birlikte kilo verebileceğin birinin olması. İnsan daha azimli motive olur
Teşekkürler. Rekabet büyük olunca tabi biraz çekişme oluyor ama güzel tabi. Bu arafa tarihi yanlış yazmışım 12 Martta bitecek yarışmamız.

Bir de ara öğün olarak 15.00 de 3 mercimek köftesi bir de muz yedim. Akşam da 18.30da iki küçük lahmacun ve salata yedim. Biraz fazla oldu ama kendim yaptığım için mümkün olduğunca hamuru ince açıyorum. Birazdan spor yaparım 20 dk falan

Benim başlangıcım 96 bu sayfada ben kaç aydır yavaş yavaşta olsa kilo verdim 89.6 ya dustum bu arada hedef kilomu yazmamissinjz hedef kilom 60

Teşekkür ederim.
5 şubat cuma 88.7kg
5şubat cuma 18/6 yaptım
Kahvaltı: 11.00 de kavurmalı yumurta, zeytin peynir çay ceviz
İkinci öğün 15.00 de mercimek köftesi ve marul. Sonrasında sadece çay ve su
Son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…