İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar herkese,
04 Şubat 16/8
Sabah 11.00
2 kaşık lor ve 2 yumurta ile omlet
5 zeytin
Salatalık, domates, yeşillik
Ara 15.00
1 armut
Akşam 18.00
2 orya boy kabak ve yoğurtla salata
Avuç içim kadar kavurma
Spor : 40 dk yürüyüş
Su: 2,5 lt.
Bende de hashimoto tiroid var. uzun zamandır tahlil veremiyorum ama ilacım artık yetmiyor gibi. Bir süredir eklem ağrıları, aşırı yorgunluk ve şişkinlik hissediyorum. Ayak bileklerim yine davul gibi oldu. Bir tahlil yaptırsam iyi olacak.

Merhaba arkadaşlar 🤗

Menümü bırakıp gidecem bol eksiler olsun 💃

18/6
Sabah Eki Görüntüle 2776237
Akşam az önce kapattım 🌼 1 armut Eki Görüntüle 2776238
senin bu aksam tabakları beni benden alıyorr. muhteşem...ben bi alışamadım gelenekselin dışına çıkamıyorum. ama bu sabah baharat koydum tabagıma senden görduklerımle. bir de bir yerde keten tohumu kırılmadan yenilince emilmiyor diye okudum, o yuzden ben blendar dan geciriyorum sımdı. aklında olsun

18/6.
45 dakika yürüyüş.
çok su, hindistan cevizi yağlı 3 filtre kahve.
ve aşağıdakiler

Eklentiler

• 2A11F11E-0DEB-42B5-A645-B8F130A73B7B.jpeg
    2A11F11E-0DEB-42B5-A645-B8F130A73B7B.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 6D6422E5-91CE-4B49-9A40-2ADD3B12DBDA.jpeg
    6D6422E5-91CE-4B49-9A40-2ADD3B12DBDA.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 23
Duku Duku Nur61_ Nur61_

arastirdim: oruc suresince alinmasi orucu bozuyor, netice olarak yag da bir cesit kaloridir diyor.

fakat yeme suresince alinirsa eger, cok ama cok faydaliymis. Ben de ara ogunde kahveme katicam. iF nin Sonuclarini iyilestiriyormus.

hindistan cevizi yagi bir cesit mct yagiymis ve diger yaglar gibi biriktirilmeyip ketona cevriliyormus, bu da enerji verip acligi azaltiyormus. Keton ayni zamanda yag yakiminj artiriyror.

A recommended supplement to support intermittent fasting is MCT (Medium Chain Triglyceride) oil. Due to their chemical structure, MCTs are metabolised differently from other fats, they are converted into ketones for energy almost instantly and are not stored up like other fats. Therefore, adding these fats to your diet with MCT oil may be beneficial while observing the intermittent fasting routine as they help reduce hunger, allowing you to extend the fasting period without the cravings.
Teşekkürler 🤗Araştırdığınız için. Bende kahvalyıdan 30 dk önce içeceğim. Çünkü aç karna içildiğinde yağ yakımını hızlandırdığı söyleniyor.
Bu kahvalti cok guzel gorunuyor ne var bunun icinde dukucum 😋😋😋
Teşekkürler 🤗Yulaf lapası içinde kakao, 1 kaşık hurma özü, kuru üzüm, ceviz ve hindistancevizi.
Kahvtidan 30 dkk önce için 12 de kahvaltı olmuş olur ama beslenmeyi 11:30 başlatmış olursun canım
Teşekkürler canım. Bundan sonra öyle yspacağım👍🥰
Ben 20-4 tutuyorum ya o kadar kilom var ki çok iyi oluyor 1 aya yakındır böyle tutuyorum 4 saatte düşük karbonhidrat ve haşlanmış sebze tüketiyorum sonra o kadar alıştım ki 20 saate su gibi geçip gidiyor
Bende denemek istiyorum bu saat aralığını. Ama ev şartları uygulayamadım. 1 ayda kaç kilo verdiniz. Daha etkili oluyor mu.
Selam kızlar hepinize kolay gelsin 1 aydır if artı kalori sayma yöntemiyle diyetteyim 3.5 kilo vermişim ben de sizin nasıl gidiyor
Çok güzel. Hoşgeldiniz🥰
Merhabalar
Ben de biraz araştırdıktan sonra dün aralıklı oruç diyetine başladım. Aranıza katılıp motive olmak isterim🙃 16-8 yapıyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde.
menüm
Kahvaltı:
Yumurta, zeytin, peynir, ceviz, salata
Ara öğün: bir avuç çiğ çerez
Akşam: tarhana çorbası, haşlanmış tavuk öok az pilav, salata
Hoşgeldiniz🤗
senin bu aksam tabakları beni benden alıyorr. muhteşem...ben bi alışamadım gelenekselin dışına çıkamıyorum. ama bu sabah baharat koydum tabagıma senden görduklerımle. bir de bir yerde keten tohumu kırılmadan yenilince emilmiyor diye okudum, o yuzden ben blendar dan geciriyorum sımdı. aklında olsun
Evet gerçekten tabakların renkli ve porsiyonların çok iyi Ikra meyra Ikra meyra afiyet olsun canım. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar 🤲
Bende keten tohumunu etki göstermesi için geceden 1 tatlı kaşığı ketentohumu üzerini örte kadar su ile ıslatıyorum. Sabah aç karna su ile yutuyorum. Yada ne ile yiyemecekseniz ona bu şekilde karıştırıp yiyebilirsiniz. Çünkü onun jelimsi bir yapısı var. Bağırsaklar için iyi oluyor.

Merhabalar hanımlar

Bugün çok aç uyandım 😊

Öğle 12:00 de kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 salatalık
Ara 16:00 da sütlü kahve, 1 küçük parça kek
Akşam 19:00 da 150 gr ızgara tavuk, haşlanmış karnabahar ve 100 gr yoğurt

2 litre su içtim spor bugün de yok
Bugün-600 görmüştüm inşallah yarın da eksi olur

Son düzenleme:
Yoğurt la karıştırdım yumuşadı armut yerken sonra güzelce çiğnendim 🙈evet öğütülmüş almak istemedim ucuyormus besini

Teşekkürler 🤗Araştırdığınız için. Bende kahvalyıdan 30 dk önce içeceğim. Çünkü aç karna içildiğinde yağ yakımını hızlandırdığı söyleniyor.

Teşekkürler 🤗Yulaf lapası içinde kakao, 1 kaşık hurma özü, kuru üzüm, ceviz ve hindistancevizi.

Teşekkürler canım. Bundan sonra öyle yspacağım👍🥰

Bende denemek istiyorum bu saat aralığını. Ama ev şartları uygulayamadım. 1 ayda kaç kilo verdiniz. Daha etkili oluyor mu.

Çok güzel. Hoşgeldiniz🥰

Hoşgeldiniz🤗

Evet gerçekten tabakların renkli ve porsiyonların çok iyi Ikra meyra Ikra meyra afiyet olsun canım. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar 🤲
Bende keten tohumunu etki göstermesi için geceden 1 tatlı kaşığı ketentohumu üzerini örte kadar su ile ıslatıyorum. Sabah aç karna su ile yutuyorum. Yada ne ile yiyemecekseniz ona bu şekilde karıştırıp yiyebilirsiniz. Çünkü onun jelimsi bir yapısı var. Bağırsaklar için iyi oluyor.
Evet bende yoğurdun içinde 15 dkk bekledi.armut yedim yoğurda başlıyorum yumuşamış oluyor .🙈 Teşekkür ederim canım

X