İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Benım amacım 58 kılo olmak ama veremıyorum kılo.Kilo almamın sebebı 2 beyın amalıatı gecırdım o arada işac serum o kadar kılo aldımkı sonrada boşandım ve depresyon.Vitamın eksıklıklerı depresyon derken vucudum bıldıgınız dokdortgene benzemıstıDiyetısyene gıttım kıloda verdım ama devam ettıremedım.Diyetısyende çok ıyı ama bana neyın ıyı gelıp gelmedıgımı artık bılıorum.Bucudumu tanıyorum.
Geçmiş olsun canım

Selam kizlar ben 1 Haziran da ise başlıyorum bu. İş beni bozacak mi 😟😟😟😟 hiç bilmiyirum ya
Tam tersi. Mesela ben 3 gün evdeyim bugünden sonra kara kara düşünüyorum🤣🤣 kahvaltıyı atlayarak başladım ben. En iyisi böyle çünkü öğlen orda herkes yerken dayanamıycam biliyorum e akşam da bir şeyler yiyorum ki dayanamayıp bozmayayım diye. Bakalim pazartesi ise yaradı mı görücez. Ama 2 düzenli öğün yaparak aldığım kaloriyi zaten kafadan yarıya düşürmüş oldum.
Yürüyerek gidip geliyorum ama mesafe uzaksa eve varmadan yarim saat önce inip o yolu yürüsen, ise giderken de evden yarim saat yürüyüp öyle vasıta alsan spor işini de gidip gelirken halletmiş olursun.

Ben akşam yedıkten sonra gece yatmadan yoğurt kefir zerdecal zencefil tarcın yapıorum ve su yelilcay rezene içiorum.Umarım yanlış yapmıorumdur:)
Yoğurt kalorili olduğu için bozuyor. Baharatlı beyaz çay yapabilirsin onun yerine ya da akşam yemeğinden önce ac karnına o kürü yiyebilirsin.

Selam kizlar ben 1 Haziran da ise başlıyorum bu. İş beni bozacak mi 😟😟😟😟 hiç bilmiyirum ya
Yanında yiyeceklerini taşırsan çok rahat edersin canım. Ben çalışırken if yapmıyorum ama normal 3 öğünlü diyetisyen diyeti yapıyordum
Kahvaltı, ara öğün, iş yerinde yemek çıkmadığı için öğle öğünüm ne varsa yanımda götürürdüm🤗böylelikle her gün “ne yicem bugün öğlen ya” diye de düşünmemiş olurdum sağlıklı beslenmiş olmak da cabası

Yanında yiyeceklerini taşırsan çok rahat edersin canım. Ben çalışırken if yapmıyorum ama normal 3 öğünlü diyetisyen diyeti yapıyordum
Kahvaltı, ara öğün, iş yerinde yemek çıkmadığı için öğle öğünüm ne varsa yanımda götürürdüm🤗böylelikle her gün “ne yicem bugün öğlen ya” diye de düşünmemiş olurdum sağlıklı beslenmiş olmak da cabası
Bizde iş yerinde yemek veriyor :) ama nasıl olacak bilmiyorum

Tam tersi. Mesela ben 3 gün evdeyim bugünden sonra kara kara düşünüyorum🤣🤣 kahvaltıyı atlayarak başladım ben. En iyisi böyle çünkü öğlen orda herkes yerken dayanamıycam biliyorum e akşam da bir şeyler yiyorum ki dayanamayıp bozmayayım diye. Bakalim pazartesi ise yaradı mı görücez. Ama 2 düzenli öğün yaparak aldığım kaloriyi zaten kafadan yarıya düşürmüş oldum.
Yürüyerek gidip geliyorum ama mesafe uzaksa eve varmadan yarim saat önce inip o yolu yürüsen, ise giderken de evden yarim saat yürüyüp öyle vasıta alsan spor işini de gidip gelirken halletmiş olursun.
İş yeri uzak oraya varana kadar bi saat 😅 bide dolmuş sıkıntılı ben dolmuş bi saat bekleyeceğime yürüme planı yapmayı düşünüyorum

Ben karantina suresince donusumlu calistim ve sevinmiştim spor yapcam kilo vercem diye gec yatip gec kalkmak mahvetti beni iae gidince saatlerin daha duzenli oluyor
Kesinlikle öyle düşünüyorum
Ama erken yatmayı düşünüyorum 10 da yatıp 4te namaza kalkmak sonrası spor aktive yapıcam bunu önceden yapmışmışım çok iyi geliyordu bunu yapmayı düşünüyordum 7de evden çıkmak yürümeyi planlıyorum

Ama kızlar saglık dorunum oldugu ıcın boyle gece atıstırmalıklar yemeyınce atıstırlamıktan kastım yogurt tarcınlı süt tansiyonum dusuo

Bu sayfa çok guzel oldu.Kim açtıysa tesekkur ederım.Şimdide adetım yaklastı patlamaya haxır bomba gıbıyım.Canım her seyı ıstıyo.Bunca yıl yedik zaten ne oldu .Hiç bir şey.Taş talı deseler taşımayız ama kıloyu taşıyoz:)

Ama kızlar saglık dorunum oldugu ıcın boyle gece atıstırmalıklar yemeyınce atıstırlamıktan kastım yogurt tarcınlı süt tansiyonum dusuo
Benim de hipoglisemim var birden acıkıyordum. Karatay yaptım 1 ay karantinadan önce. Zorlanmıyorum artık. Alışmak önemli tabi ama doktoruna sor diyet yapmadan önce.

Kesinlikle öyle düşünüyorum
Ama erken yatmayı düşünüyorum 10 da yatıp 4te namaza kalkmak sonrası spor aktive yapıcam bunu önceden yapmışmışım çok iyi geliyordu bunu yapmayı düşünüyordum 7de evden çıkmak yürümeyi planlıyorum
yapabilsem çok iyi olur ya ben de yapabilsem keşke

Bakalım yapabilecek miyim aşacak mi😬😬 bide çok uzak iş yeri bi saat ayaklarım şişecek mi deli deli düşünceler 🤪🤪🤪
Dolmuş çok sinırlı kapasitede almıyor bi saat bekleyenler var
erken kalkıyorsanız evde spor yapın sabah bence
sıcaklar geliyor yürümek zor olabilir

Bugün geç kahvaltı yaptım 11:30 12:30
Kızımla beraber yaptık
Menemen yedim ekmeksiz
Patates kızartması yedım
Kızıma da haşlama yumurta patates kızartması peynır salatalık zeytin haziradlm biraz da Menemen verdim
Bide nescafe içtim
Akşam ne yapacağım diye düşünüyorum

X