İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar haftanın yıldızı benim - 1 kilo vererek birinci oldum haftaya bol eksili baskuller olsun

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Samirsakli peynirli limonlu avakado sosu

Ara öğün kahve cevizi ikiz kızlarım la yedim

Aksam kapanış

Daha önce hep aktiftin yine aktif ol . Bak göreceksin kazanan sen olucaksin uygulamada kadınlar için hareketler var indir düzenli yap bacak basen için. Ne istiyorsan onu indir tatlım göreceksin kazanacaksın

Bugun acayip kacirdim ipin ucunu
10:00 limonlu sicak su
11:00 sebzeli omlet
15:00 tavuk dunyasindan 1 menu (hepsini yedim malesef)
16:00 turk kahvesi ve tatli
Yarin bende tek menu yapmayı deneyecegim

Bugun acayip kacirdim ipin ucunu
10:00 limonlu sicak su
11:00 sebzeli omlet
15:00 tavuk dunyasindan 1 menu (hepsini yedim malesef)
16:00 turk kahvesi ve tatli
Yarin bende tek menu yapmayı deneyecegim
Hepsini erken yemişsin canım yarına kadar gider tabiki dikkat et yinede bol su tüketimi kahve yeşilçay ictinmi yaptıysan toksinleri hızlı atarsın 23 kadar bol su iç bitki çayı tarçınlı türk kahvesi sade maden suyu

canım ben de toparlayamadım maalesef takıldığın kılon olduğu içindir ben 60tan sonra başa dönüyorum 2 aydr falan hiç toparlayamadım iş toparlarız

canım ben de toparlayamadım maalesef takıldığın kılon olduğu içindir ben 60tan sonra başa dönüyorum 2 aydr falan hiç toparlayamadım iş toparlarız
Yok takilmadim, bıraktığım için takıldım devam etseydim verirdim. Yeşil çay içmek istemiyorum,suyu azalttım sporu bıraktım,devam etseydim şimdi çoktan hedefteydim de korona evde kalmak heralde enerjimi aldı

neyse orasını düşünürsek ben 2016dan beri dönüyorum başa o yüzden her sfeerinde başlayıp devam edicez bırakırsam ben 70 leri hemen görecek potansiyeldeyim ama ben de kendime çok kızıyorum 9u gördükten sonra en azondan 1 ay sabretsem hedef,me ulaşacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…