İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba bugünkü menüm

Ara öğünde yarım elma yarım nar tarçınlı türk kahvesi

Aksam kabak yemeği yedim yanında yoğurt dünden kalan1 kepçe çorba kapanış yaptım telefon şarj da olunca foto yok

Merhaba kızlar
Ben sabah ıspanaklı mantarlı omlet 3 zeytin 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek yedim.
Öğlen elma ve mandalina nane limon çayı
Akşam pizza yedim 2 bardak ayran içtim

Dün ve bugün abarttım neler yedim neler,,ama bu akşam kesin karar verdim 1 ileri 1 geri artık yok eski yaptığım diyet listesini çıkardım onu yapacağım 3 gün sabah 2 etimek ile klasik kahvaltı ögle ve akşam ızgara sebzeler,,1 öğün garanti kabak ve sarımsaklı yoğurt

Selam kizlar
13:00 badem kuru üzüm
14:00 kofte makarna ayran

Bugun cok basim dondugu icin ilk ogunu kuru meyveyle yaptim yarindan itibaren daha dengeli beslenecegim

10:00 limonlu sicak su
11:00 1 kase tarhana çorbası
12:00 turk kahvesi
15:30 mercimek koftesi (biraz kacirdim)
18:00 yesil cay
21:00 nescafe
Süper cnm 21 de Nescafe olmaz 20 de kapatıyoruz yeme işini aromalı içecekleri

Ilk menu benden gelsin
12:00 nescafe
12:30 5 mercimek koftesi
14:30 turk kahvesi
16:30 haslanmis brokoli ve karnıbahar Bol yesillikli salata

Sabah yarım dilim ekmek 3 zeytin çeyrek avokado yarım peynir ile mantarlı omlet yedim.
Öğlen bir büyük portakal
Akşam türlü ve yoğurt çorbası.

Merhaba kızlar nasılsınız
Ara öğün
Aksam.kapanis avakado soslu haşlanmış patates istedi canım

Tam toparlanıyorum diyorum tekrar bi halsizlik bi başağrısı başlıyor beni nefes darlığı çok yordu.Pazartesine birşeyim kalmaz inşallah
Gece 22 gibi cevizi ve içindeki perdesinizide suya kat ağzını kapat sabah uyanınca iç 1 saat bekle ciğeri açıyor canım çok geçmiş olsun iyi olursun hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…