- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.321
Selam
14:00 1 dilim ekmek peynir zeytin 3 tane kozlenmis kirmizi biber
18:00 kofte biraz makarna ayran
14:00 1 dilim ekmek peynir zeytin 3 tane kozlenmis kirmizi biber
18:00 kofte biraz makarna ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper cnm 21 de Nescafe olmaz 20 de kapatıyoruz yeme işini aromalı içecekleri10:00 limonlu sicak su
11:00 1 kase tarhana çorbası
12:00 turk kahvesi
15:30 mercimek koftesi (biraz kacirdim)
18:00 yesil cay
21:00 nescafe
Kahvesiz duramıyorum ☹Süper cnm 21 de Nescafe olmaz 20 de kapatıyoruz yeme işini aromalı içecekleri
Türk kahvesi iç canimKahvesiz duramıyorum ☹
Nasılsin toparlandinmi canımSabah yarım dilim ekmek 3 zeytin çeyrek avokado yarım peynir ile mantarlı omlet yedim.
Öğlen bir büyük portakal
Akşam türlü ve yoğurt çorbası.
Tam toparlanıyorum diyorum tekrar bi halsizlik bi başağrısı başlıyor beni nefes darlığı çok yordu.Pazartesine birşeyim kalmaz inşallahNasılsin toparlandinmi canım
Gece 22 gibi cevizi ve içindeki perdesinizide suya kat ağzını kapat sabah uyanınca iç 1 saat bekle ciğeri açıyor canım çok geçmiş olsun iyi olursun hemencikTam toparlanıyorum diyorum tekrar bi halsizlik bi başağrısı başlıyor beni nefes darlığı çok yordu.Pazartesine birşeyim kalmaz inşallah
Çocuklarda ciğerleri rahatsız olduğunda öksürüğü olunca yapılır .Tam toparlanıyorum diyorum tekrar bi halsizlik bi başağrısı başlıyor beni nefes darlığı çok yordu.Pazartesine birşeyim kalmaz inşallah
Fotolar şahaneMerhaba kızlar nasılsınız Eki Görüntüle 2716645
Ara öğünEki Görüntüle 2716650
Aksam.kapanis avakado soslu haşlanmış patates istedi canım
Eki Görüntüle 2716652
Avakado sos labne samirsak limon karabiber zeytin yağ ekliyorum püre haline getiriyorumFotolar şahane
Kahvaltıda ki yeşil püre gibi olan şey ne?