- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.121
Oysa menülerin çok iyi canımGünaydın kizlar
Dün regl oldumbu 59 kiloyu goremicem gibi geliyor çok zorladı beni +500
Eki Görüntüle 2711345
Süper diyorum evet su önemliGünaydin herkese evet bu hafta aktif olamadim ama bugunden itibaren yediklerimi
Mutlaka yazacagim gecen haftadan -2 kg vermis durumdayimhic su icen biri degildim sizin grubunuza dahil olduktan sonra gunluk 2.5 lt suyu mutlaka tuketiyorum buda tartida inanilmaz farkettirdi
Merhaba hoşgeldiniz bugün baskül günü ilk sayfaya guncliyorumMerhaba ..bende aranıza gelebilirmiyim.. hedefim 3 kg vermek.. başlangıç kilom 55,2
hedef 52 :)
Bir ara bu if diyetini yapmıştım..bir haftada çok kasmadan 1 kg gitmişti..
yarından itibaren tekrar yapmak ve istediğim 3 kg yi vermek hedefim.
umarım başarabilirim..:)
Çok iyi süper
Yazdığımı okuyunca sanki iki haftadır kilo almıyormuşum gibi olmuşÇok iyi süperhamilesin ve çok iyi gidiyorsun tebrikler canım
Zaten en iyi haftalık tartilmaYazdığımı okuyunca sanki iki haftadır kilo almıyormuşum gibi olmuşNeyse sonuç olarak bu hafta vermişim mutlu oldum
İlk defa her gün tartılmadım, bir haftanın sonunda tartıldım
baskülü derken.. tatıdaki kilomuzmu.. sabah tartıldım ama şuan iyerindeyim.. tartılamam ama yarın sabah olabilir o halde.. güncel kilom 55,2Merhaba hoşgeldiniz bugün baskül günü ilk sayfaya guncliyorumpaylaşırsiniz baskülü
Geçmiş olsun canımKızlar sizlerle aramda 2 saat zaman farkı var daha yeni uyandım günaydın hepinize.hala bu şekildeyim çok şükür.yürüyüş yapmam etkili oluyor ama şu an o kadar hastayım ki gözüm patlayacak resmen.o yüzden yürüyemem bugün de.
Limonlu açık çay içiyorum başımı sıcak tutmaya çalışıyorum ama geniz akıntım çok fazla.bu da boğazde yanma ve ağrı yapıyor.Burnum aksa rahatlayacağım ama benim sinüzit böyle ağır geçiyor sol gözüm şişti sol yanak ve sol taraftaki diş etlerim çok ağrıyor.baş ağrısı da cabası.Geçmiş olsun canımilaçta kullanamıyorsun ne yapıyosun bol bol meyve ye artık
Gel bacım sen de gel.En güzel beslenme if diyeti.verilen kilolar kalıcı oluyor.Akşam yediğin saat geç olmasın bi de protein ağırlıklı beslenirsen çok güzel verirsin.tabi 2 3 litre su da içersen çabuk gider.Selamlar bende aranıza katilabilir miyim? Vermem gereken cok kilo var ☹
Ayyy insallah yaaa Su an 78.200 gr kilomGel bacım sen de gel.En güzel beslenme if diyeti.verilen kilolar kalıcı oluyor.Akşam yediğin saat geç olmasın bi de protein ağırlıklı beslenirsen çok güzel verirsin.tabi 2 3 litre su da içersen çabuk gider.
İlk ay çok kolay veriliyor.Her hafta salı günü sabah baskül fotosu paylaşımı yapıyoruz.Ayyy insallah yaaa Su an 78.200 gr kilom
Ilk hedef 70 kg tartida görmek
KıyamamLimonlu açık çay içiyorum başımı sıcak tutmaya çalışıyorum ama geniz akıntım çok fazla.bu da boğazde yanma ve ağrı yapıyor.Burnum aksa rahatlayacağım ama benim sinüzit böyle ağır geçiyor sol gözüm şişti sol yanak ve sol taraftaki diş etlerim çok ağrıyor.baş ağrısı da cabası.