İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba ..bende aranıza gelebilirmiyim.. hedefim 3 kg vermek.. başlangıç kilom 55,2
hedef 52 :)
Bir ara bu if diyetini yapmıştım..bir haftada çok kasmadan 1 kg gitmişti..
yarından itibaren tekrar yapmak ve istediğim 3 kg yi vermek hedefim.
umarım başarabilirim..:)

Çok şükür bu haftada 1 kilo almamışım, 2 haftadır olduğu gibi:KK53: edit: yani 2 haftadır alıyordum ya birer kilo onu demek istedim :KK70:

-400:dua: 50AFA825-8CFA-459C-96AF-02D452C68275.jpeg

Son düzenleme:
Günaydin herkese evet bu hafta aktif olamadim ama bugunden itibaren yediklerimi
Mutlaka yazacagim gecen haftadan -2 kg vermis durumdayim 💪 hic su icen biri degildim sizin grubunuza dahil olduktan sonra gunluk 2.5 lt suyu mutlaka tuketiyorum buda tartida inanilmaz farkettirdi 😊

Günaydin herkese evet bu hafta aktif olamadim ama bugunden itibaren yediklerimi
Mutlaka yazacagim gecen haftadan -2 kg vermis durumdayim 💪 hic su icen biri degildim sizin grubunuza dahil olduktan sonra gunluk 2.5 lt suyu mutlaka tuketiyorum buda tartida inanilmaz farkettirdi 😊
Süper diyorum evet su önemli 🤗 çok iyi vermişsiniz tebrikler aksam haftanın yıldızını açıklayacak 😍🥰🧿🧿 maşallah 💙

Merhaba ..bende aranıza gelebilirmiyim.. hedefim 3 kg vermek.. başlangıç kilom 55,2
hedef 52 :)
Bir ara bu if diyetini yapmıştım..bir haftada çok kasmadan 1 kg gitmişti..
yarından itibaren tekrar yapmak ve istediğim 3 kg yi vermek hedefim.
umarım başarabilirim..:)
Merhaba hoşgeldiniz bugün baskül günü ilk sayfaya guncliyorum 🤗 paylaşırsiniz baskülü ☺️🤗

Yazdığımı okuyunca sanki iki haftadır kilo almıyormuşum gibi olmuş :KK70: Neyse sonuç olarak bu hafta vermişim mutlu oldum:KK68:
İlk defa her gün tartılmadım, bir haftanın sonunda tartıldım :eek:
Zaten en iyi haftalık tartilma 🤗 akşam öğünü öne çek istersen artık günler kısalıyor akşamdan sonraki öğünü hafif birşeyler yersin 🙈çok acikirsan ☺️🤗😍

Kızlar sizlerle aramda 2 saat zaman farkı var daha yeni uyandım günaydın hepinize.hala bu şekildeyim çok şükür.yürüyüş yapmam etkili oluyor ama şu an o kadar hastayım ki gözüm patlayacak resmen.o yüzden yürüyemem bugün de.

Eklentiler

• 20201027_090450.jpg
    20201027_090450.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar sizlerle aramda 2 saat zaman farkı var daha yeni uyandım günaydın hepinize.hala bu şekildeyim çok şükür.yürüyüş yapmam etkili oluyor ama şu an o kadar hastayım ki gözüm patlayacak resmen.o yüzden yürüyemem bugün de.
Geçmiş olsun canım🙏 ilaçta kullanamıyorsun ne yapıyosun bol bol meyve ye artık🤔

Geçmiş olsun canım🙏 ilaçta kullanamıyorsun ne yapıyosun bol bol meyve ye artık🤔
Limonlu açık çay içiyorum başımı sıcak tutmaya çalışıyorum ama geniz akıntım çok fazla.bu da boğazde yanma ve ağrı yapıyor.Burnum aksa rahatlayacağım ama benim sinüzit böyle ağır geçiyor sol gözüm şişti sol yanak ve sol taraftaki diş etlerim çok ağrıyor.baş ağrısı da cabası.

Selamlar bende aranıza katilabilir miyim? Vermem gereken cok kilo var ☹
Gel bacım sen de gel.En güzel beslenme if diyeti.verilen kilolar kalıcı oluyor.Akşam yediğin saat geç olmasın bi de protein ağırlıklı beslenirsen çok güzel verirsin.tabi 2 3 litre su da içersen çabuk gider.

Limonlu açık çay içiyorum başımı sıcak tutmaya çalışıyorum ama geniz akıntım çok fazla.bu da boğazde yanma ve ağrı yapıyor.Burnum aksa rahatlayacağım ama benim sinüzit böyle ağır geçiyor sol gözüm şişti sol yanak ve sol taraftaki diş etlerim çok ağrıyor.baş ağrısı da cabası.
Kıyamam o_O çok geçmiş olsun, bir an önce iyileş canım:KK200:

X