- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.961
Sanırım canımCanım sanırım girip çıktıktan sonra bir süre daha yeşil kalıyor bizim aktif işareti.
Çok geçmiş olsun canım.Aman covid olmasında diğeri geçer inşallah dikkat et kendineBende hastayım Dr gittim boğazım çok fena ateş 39 karda çok kötüyüm aktif olamicam bugün bir kepçe çorba içtim onun dışında birşey canım istemedi Dr ilaç yazdı umarım çabuk toparlarim
Yok değil şükürÇok geçmiş olsun canım.Aman covid olmasında diğeri geçer inşallah dikkat et kendine
Canım sen test yaptırsan keşke.Slm kizlar ben hala iyi değilimhapin etkisi gectimi ateş başlıyor ama bugün az bisiler yedim ağız tadım hiç yok
Canım Dr dediki boğaz enfeksiyonu varsa Corona olmazsın dedi biz ne corana gördük dediCanım sen test yaptırsan keşke.
Bence doktorda bi sıkıntı var.arkadaşım ateşlendi senin gibi.ilacın etkisi bitince ateşleniyordu tekrar.ağzımda tat yok diyordu korona olduğu ortaya çıktı yeni.o da hep diyordu boğazım enfeksiyonlu üşüttüm falan diye.eşinde çocuklarda bir belirti yok ama kendi hasta.inşallah değilsindir ama test yapılması gerekirdiCanım Dr dediki boğaz enfeksiyonu varsa Corona olmazsın dedi biz ne corana gördük dedi
İki Dr gittim ikiside aynısını söyledi cnm benim faranjit kanadı onun iltihabı canimBence doktorda bi sıkıntı var.arkadaşım ateşlendi senin gibi.ilacın etkisi bitince ateşleniyordu tekrar.ağzımda tat yok diyordu korona olduğu ortaya çıktı yeni.o da hep diyordu boğazım enfeksiyonlu üşüttüm falan diye.eşinde çocuklarda bir belirti yok ama kendi hasta.inşallah değilsindir ama test yapılması gerekirdi
Geçmiş olsun canim ,aman valla ateş olunca insanın aklına kötü sey geliyor offf covid belasından kurtuluruz insallahİki Dr gittim ikiside aynısını söyledi cnm benim faranjit kanadı onun iltihabı canim
Ben de gün içinde bunu kendime itiraf edip durdumYa ben habire yiyorum ya((
Ben de gün içinde bunu kendime itiraf edip durdum
Şu ana kadar iyi geldin.Emzirdiğin için dirençsiz kalıyor olabilirsin zamanla verirsin canım(( Spor da yapmıyorum,yeşilçay da içmiyorum,gece emzirince dolaba kosuyotum bitter fln yiyorum, pandemi bitse de spor salonunagitsem 2 saat iyi gelir bana motive ederdi
Çok teşekkür ederim canım .evet artık bitsede kurtulsakGeçmiş olsun canim ,aman valla ateş olunca insanın aklına kötü sey geliyor offf covid belasından kurtuluruz insallah
Verdiğin emeği iki kere düşün öyle ye yoksa alır başını gider bu kilolarda oyle katlanmadimiYa ben habire yiyorum ya((
Mekik cek canım murat barış Özyağcılar mekik yaz hemen bulursun o mekik süper
Göbek sallanıyor siskoyum yaa incecik gobeksiz olmak istiyorum.aglarim yaa( acilen toparlanmaliyim. Su aygırı gibi olcam. Allah'ım yardım et. 55 kg olsam ahhh ahh