İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah yumurtalı çeyrek simit ile kahvaltı.
Öğlen biraz üzüm ve kuruyemiş
Bir küçük kase sütlaç
Akşam 1 kase çorba 2 dilim ton balıklı pizza
Bugün 10 bin adım yürüdüm yaklaşık 2 saat sürüyor.

Bende hastayım Dr gittim boğazım çok fena ateş 39 karda çok kötüyüm aktif olamicam bugün bir kepçe çorba içtim onun dışında birşey canım istemedi Dr ilaç yazdı umarım çabuk toparlarim

Çok geçmiş olsun canım.Aman covid olmasında diğeri geçer inşallah dikkat et kendine

Slm kizlar ben hala iyi değilim hapin etkisi gectimi ateş başlıyor ama bugün az bisiler yedim ağız tadım hiç yok

Canım Dr dediki boğaz enfeksiyonu varsa Corona olmazsın dedi biz ne corana gördük dedi
Bence doktorda bi sıkıntı var.arkadaşım ateşlendi senin gibi.ilacın etkisi bitince ateşleniyordu tekrar.ağzımda tat yok diyordu korona olduğu ortaya çıktı yeni.o da hep diyordu boğazım enfeksiyonlu üşüttüm falan diye.eşinde çocuklarda bir belirti yok ama kendi hasta.inşallah değilsindir ama test yapılması gerekirdi

İki Dr gittim ikiside aynısını söyledi cnm benim faranjit kanadı onun iltihabı canim

Göbek sallanıyor siskoyum yaa incecik gobeksiz olmak istiyorum.aglarim yaa ( acilen toparlanmaliyim. Su aygırı gibi olcam. Allah'ım yardım et. 55 kg olsam ahhh ahh

Göbek sallanıyor siskoyum yaa incecik gobeksiz olmak istiyorum.aglarim yaa ( acilen toparlanmaliyim. Su aygırı gibi olcam. Allah'ım yardım et. 55 kg olsam ahhh ahh
Mekik cek canım murat barış Özyağcılar mekik yaz hemen bulursun o mekik süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…