İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
günaydın kızlar geçen hafta annem rahatsozlandı izin aldım evdeydim derken oğlum grip oldu bize bulaştı haftasonu büyük oğlumun doğum günüydü maalesef diyet hiç kalmadı sanırım aldımda baya . griple beraber adet de oldum neyse şimdi baştan başlıyorum umarım bu sefer başarırım

Merhaba . Bende başlamak istiyorum 4 gun oldu aslnda başlayalı 200 gr verdim sonra kaldim
Merhaba hoşgeldiniz güncel kilonuzu yarın baskulle paylaşırsınız .sizide ilk sayfaya guncellicem her salı baskül günümüz bol eksileriniz olsun hep birlikte inşallah 🥰🤗😍🧿

Arkadaşlar konu başlığımizi değiştirilmesini istedim 🙈 hadi bol eksiler olsun kızlar 💃💃

Merhaba kızlar.

Başlığımız hayırlı olsun 🤗
Sabah 1 parça ekmekle kahvaltımı yaptım.
Öğlen mandalina ve 1 küçük muz yedim.
Akşam 1 kase yayla çorbası ve iki dilim el açması ıspanaklı börek yedim yanında söğüşle
3 litre su içiyorum her gün onu yazmıyorum unutuyorum.Bugün yürüyüş yapamadım temizlik yaptım

Eklentiler

• 20201019_105234.jpg
    20201019_105234.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba Bende bir suredir aralikli oruc yapiyorum ama arada motivasyonum dusuyor bende araniza katilabilirmiyim
Hoş geldiniz aramıza yarın baskül günümüz ile kilo guncelemenizi yapacam hangi aralığı uyguluyorsunuz 😍🥳🥳👯💃 bol eksileriniz olsun

Merhaba kızlar.

Başlığımız hayırlı olsun 🤗
Sabah 1 parça ekmekle kahvaltımı yaptım.
Öğlen mandalina ve 1 küçük muz yedim.
Akşam 1 kase yayla çorbası ve iki dilim el açması ıspanaklı börek yedim yanında söğüşle
3 litre su içiyorum her gün onu yazmıyorum unutuyorum.Bugün yürüyüş yapamadım temizlik yaptım
Çok teşekkür ederim inşallah güzel kilolar gidecek tildamilda tildamilda ve sende doğuma sadece karnınız şişmiş olarak doğuma gideceksiniz sağlıkla inşallah 🥰☺️😍🥳🤗💞💓💙🧿

Aaa yeni başlığımız hayırlı olsun :KK68: Bize şans getirsin hepimiz fit olalım:KK8:

Sabah — yarım dilim ekmekle kahvaltı
Öğle — börülce salatası
Ara — üzüm
Akşam — dışarda balık yedik. Somon, bol salata ve kalamar yedim. Kalamarı yemesem iyiydi fazla kalori oldu ama illa onu yemeden yapamıyorum :eek:

Aaa yeni başlığımız hayırlı olsun :KK68: Bize şans getirsin hepimiz fit olalım:KK8:

Sabah — yarım dilim ekmekle kahvaltı
Öğle — börülce salatası
Ara — üzüm
Akşam — dışarda balık yedik. Somon, bol salata ve kalamar yedim. Kalamarı yemesem iyiydi fazla kalori oldu ama illa onu yemeden yapamıyorum :eek:
Daha bir kere balık yiyebildim 🙁 hiç canım istemiyor normalde çok severim

X