- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.981
Ay bulamadım Survivor dan bı adam mı buMekik cek canım murat barış Özyağcılar mekik yaz hemen bulursun o mekik süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bulamadım Survivor dan bı adam mı buMekik cek canım murat barış Özyağcılar mekik yaz hemen bulursun o mekik süper
Evet canımAy bulamadım Survivor dan bı adam mı bu
Merhaba hoşgeldiniz güncel kilonuzu yarın baskulle paylaşırsınız .sizide ilk sayfaya guncellicem her salı baskül günümüz bol eksileriniz olsun hep birlikte inşallahMerhaba . Bende başlamak istiyorum 4 gun oldu aslnda başlayalı 200 gr verdim sonra kaldim
Hoş geldiniz aramıza yarın baskül de ilk gününüz bol eksiler olsun inşallahteşekkür ederim tamamdır sali günü paylasiyorum
Hoş geldiniz aramıza yarın baskül günümüz ile kilo guncelemenizi yapacam hangi aralığı uyguluyorsunuz bol eksileriniz olsunMerhaba Bende bir suredir aralikli oruc yapiyorum ama arada motivasyonum dusuyor bende araniza katilabilirmiyim
Çok teşekkür ederim inşallah güzel kilolar gidecek tildamilda ve sende doğuma sadece karnınız şişmiş olarak doğuma gideceksiniz sağlıkla inşallahMerhaba kızlar.
Başlığımız hayırlı olsun
Sabah 1 parça ekmekle kahvaltımı yaptım.
Öğlen mandalina ve 1 küçük muz yedim.
Akşam 1 kase yayla çorbası ve iki dilim el açması ıspanaklı börek yedim yanında söğüşle
3 litre su içiyorum her gün onu yazmıyorum unutuyorum.Bugün yürüyüş yapamadım temizlik yaptım
Ayy hadi inşallahÇok teşekkür ederim inşallah güzel kilolar gidecek tildamilda ve sende doğuma sadece karnınız şişmiş olarak doğuma gideceksiniz sağlıkla inşallah
Daha bir kere balık yiyebildim hiç canım istemiyor normalde çok severimAaa yeni başlığımız hayırlı olsun Bize şans getirsin hepimiz fit olalım
Sabah — yarım dilim ekmekle kahvaltı
Öğle — börülce salatası
Ara — üzüm
Akşam — dışarda balık yedik. Somon, bol salata ve kalamar yedim. Kalamarı yemesem iyiydi fazla kalori oldu ama illa onu yemeden yapamıyorum
Çok seviyorum bende şimdi havalarda serinleyince sık sık yemeye başladık. Ah bende hala kahve içemiyorumDaha bir kere balık yiyebildim hiç canım istemiyor normalde çok severim
Değirmene git oranın balıkları da güzeldi.her gelmemde giderdim yarın ben de gidip somon alayım kendim yapayımÇok seviyorum bende şimdi havalarda serinleyince sık sık yemeye başladık. Ah bende hala kahve içemiyorum