- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.921
Ben yemedim yemekten sonra hiç bişey ama sabah yine artmışım 57.0dımDün sana dedim kendim yedim meyveyihavuç ve mandalina yedim
Onlar anlık ödem vs.Bence her gün tartılma canım.Benim diyetisyenim bana yasaklardı her gün tartılmayı.Haftada 1 ideali.Ben yemedim yemekten sonra hiç bişey ama sabah yine artmışım 57.0dım
Her gün tartılmazsam ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorumOnlar anlık ödem vs.Bence her gün tartılma canım.Benim diyetisyenim bana yasaklardı her gün tartılmayı.Haftada 1 ideali.
Senin iyi ya.benim mantı 500 kaloriydi.neyse.yarın sadece çorba içerimİyi akşamlar kızlar
Sabah — 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 3 zeytin
Ara — üzüm
Öğle — yulaf süt kuruyemiş karışımı
Akşam — dün akşamın aynısı (çorba, bezelye yemeği, makarna)
Bugün daha iyi gitti sankimakarna olmasaydı iyiydi tabi
Bazı akşamlar sadece çorba içsek bebişleri zararı olur mu kiSenin iyi ya.benim mantı 500 kaloriydi.neyse.yarın sadece çorba içerim
Yok canım sabah proteinimizi alırsak akşam çorba ve yoğurt olabilir ama ben de devamlı açlık hissediyorumBazı akşamlar sadece çorba içsek bebişleri zararı olur mu ki
12 hafta bittiğinden beri açlık hissi duyduğumda üzülüyorum bebeğe bişi olmasın gibi bi kafaya giriyorum ve ağzıma bişiler atıyorum onu farkettim
Kilo almamak imkansızYok canım sabah proteinimizi alırsak akşam çorba ve yoğurt olabilir ama ben de devamlı açlık hissediyorum
Bünye meselesi benceKilo almamak imkansızAlmayanlar nasıl başarıyor ya
KesinlikleBünye meselesi bence
Benim ablam iki gebeliğinde de 6 kilo aldı ve herhangi bir diyet veya spor yapmadı.Herşeyden az az yedi.Diğer ablam 25 kilo aldıKesinlikle
Normalde kilo vermek için 1000 kalorinin altında yaşamam gerekiyordu zaten. Diyetisyen listelerinde daha fazla kalori var
Kaderimiz neyse çekeriz bacımBenim ablam iki gebeliğinde de 6 kilo aldı ve herhangi bir diyet veya spor yapmadı.Herşeyden az az yedi.Diğer ablam 25 kilo aldıgerçekten bünye ya başka açıklaması yok.her hamilelikte farklı bence
Şimdi 1 tane meyve yedim midem kötüydü iyi geldiKaderimiz neyse çekeriz bacım
Bulantı mıŞimdi 1 tane meyve yedim midem kötüydü iyi geldi
Yok canım bulantı değil ama kazınıyor yanıyor gibi oluyor.yanma var bende de devamlı ama benim karnım devamlı hareketli.sesler hiç susmuyor.sanırım içtiğim kalsiyumdan kaynaklanıyor bu gaz sancıları.Bulantı mı
Yanma oluyor benim bu ara.. Belki çok yemeye başladığımdandır
Doğumdan 1 gün öncesi ve sonrasıBenim ablam iki gebeliğinde de 6 kilo aldı ve herhangi bir diyet veya spor yapmadı.Herşeyden az az yedi.Diğer ablam 25 kilo aldıgerçekten bünye ya başka açıklaması yok.her hamilelikte farklı bence
Tüh göremedim.senin kızlar kaçıncı haftada geldi.Doğumdan 1 gün öncesi ve sonrasıkızlarımın geleceğini bilmeden son gebelik fotosu silecem birazdan sildim