- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.941
Olabilir o da kuzumYok canım bulantı değil ama kazınıyor yanıyor gibi oluyor.yanma var bende de devamlı ama benim karnım devamlı hareketli.sesler hiç susmuyor.sanırım içtiğim kalsiyumdan kaynaklanıyor bu gaz sancıları.
Bu arada canım ben senin o fotonu görmüştüm.sadece top gibi karnın vardı.Ama senin zaten göbeğin çok yok normaldede.hatta sende üst kısım hiç yok.Ben çocuksuz halimle 4 aylık hamile gibiyim normalde de.bi de benim göğüsler de çok büyük.senin ikizler erken mi geldiDoğumdan 1 gün öncesi ve sonrasıkızlarımın geleceğini bilmeden son gebelik fotosu silecem birazdan sildim
Anaaa göremedimDoğumdan 1 gün öncesi ve sonrasıkızlarımın geleceğini bilmeden son gebelik fotosu silecem birazdan sildim
34+5 de dogdular canım doğumdan 1 gün öncesi ve doğdukları gün kuvezdeki fotoBu arada canım ben senin o fotonu görmüştüm.sadece top gibi karnın vardı.Ama senin zaten göbeğin çok yok normaldede.hatta sende üst kısım hiç yok.Ben çocuksuz halimle 4 aylık hamile gibiyim normalde de.bi de benim göğüsler de çok büyük.senin ikizler erken mi geldi
Maşallah
Almadım doğumdan çıktım 3 kilo kaldı üstümde nolduysa doğumdan sonra oldu kilolar ikizlere enerjim yetmedi uykusuz kaldım başım dönüyordu bal kaymak tahin pekmez çokokrem ekmekli yendi hepsi 18 aylikti ikizler 63 kilodan 73 kilo olmustumYaaa sadece göbeğin var resmen çok iyi
Ben hep if beslendim canım çünkü birinci gebelikte 56-57 kilodan 85 kilo ile doğuma girdimMaşallahevet görmüştüm diyorum ya bak yüzün bile hiç hamile gibi değil benim tontiş bi suratım var ve 50 kilo da olsam 47 de olsam tontiş.gıdığım falan var.Bu sefer tuzsuz yeyip hamur işi arada yiyerek 1 kilo aldım kontizonla.bunun evde olmamla da ilgisi oldu.geçen gebeliğimde çalışıyordm mecburen her sabah simit poaça tost yiyordum okulda.öğlen pizza döner vs hazır yemekler yiyordum ve 4 kilo almıştım 3 ayda inşallah senden aldığımız motivasyonla biz de böyle bir hamilelik geçiririz güzel anne
Ben ife devam ediyorum ama bazen midem kazınıyor bir meyve yiyorum.ya da kuruyemiş fındık fıstık falan.Aslında yanlış ama yoğurt canım istemiyor.süt de gaz yapıyorBen hep if beslendim canım çünkü birinci gebelikte 56-57 kilodan 85 kilo ile doğuma girdim
Fındık fıstık ceviz badem ye canım süt ürünleri yiyemiyorsanBen ife devam ediyorum ama bazen midem kazınıyor bir meyve yiyorum.ya da kuruyemiş fındık fıstık falan.Aslında yanlış ama yoğurt canım istemiyor.süt de gaz yapıyor
Benimde yanmam çok olurdu leblebi çok iyi geliyor ama tuzsuz olsunBulantı mı
Yanma oluyor benim bu ara.. Belki çok yemeye başladığımdandır
Yaaaaa ben görmedimmmmDoğumdan 1 gün öncesi ve sonrasıkızlarımın geleceğini bilmeden son gebelik fotosu silecem birazdan sildim
Alsam iyi olacak galiba teşekkürler canım, bu aralar yanmalar başladıBenimde yanmam çok olurdu leblebi çok iyi geliyor ama tuzsuz olsun
Aktif olduğunu gördüğümde paylaşırım canımYaaaaa ben görmedimmmm
Bak canım aktifsinSabah haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin söğüş 1 dilim ekmek
Öğleden sonra çeyrek simit bir muz.
Akşam büyük kase ile mercimek çorbası ve 1 tane içli köfte salata.
2 tane küçük akide şekeri
Canım sanırım girip çıktıktan sonra bir süre daha yeşil kalıyor bizim aktif işareti.Bak canım aktifsindoğum sonrası foto paylaşıyorum ikinci oğlum 2 aylıktı bu foto çekildi arkamdaki eşim ve kayinim tildamilda aktif görünüyorsun 5 dkk oldu siliyorum ☺