İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Doğumdan 1 gün öncesi ve sonrası 🙈 kızlarımın geleceğini bilmeden son gebelik fotosu 🤗 silecem birazdan 🙈 sildim
Bu arada canım ben senin o fotonu görmüştüm.sadece top gibi karnın vardı.Ama senin zaten göbeğin çok yok normaldede.hatta sende üst kısım hiç yok.Ben çocuksuz halimle 4 aylık hamile gibiyim normalde de.bi de benim göğüsler de çok büyük.senin ikizler erken mi geldi

Bu arada canım ben senin o fotonu görmüştüm.sadece top gibi karnın vardı.Ama senin zaten göbeğin çok yok normaldede.hatta sende üst kısım hiç yok.Ben çocuksuz halimle 4 aylık hamile gibiyim normalde de.bi de benim göğüsler de çok büyük.senin ikizler erken mi geldi
34+5 de dogdular canım doğumdan 1 gün öncesi ve doğdukları gün kuvezdeki foto 😍 tildamilda tildamilda

Yalnız benim karnımda bu kadar vardı nerdeyse:KK70:ikiz mi diyenler oluyordu, 6 aylıkken 9 aylık gibiydim:eek:

Maşallah 😍evet görmüştüm diyorum ya bak yüzün bile hiç hamile gibi değil 😂 benim tontiş bi suratım var ve 50 kilo da olsam 47 de olsam tontiş.gıdığım falan var.Bu sefer tuzsuz yeyip hamur işi arada yiyerek 1 kilo aldım kontizonla.bunun evde olmamla da ilgisi oldu.geçen gebeliğimde çalışıyordm mecburen her sabah simit poaça tost yiyordum okulda.öğlen pizza döner vs hazır yemekler yiyordum ve 4 kilo almıştım 3 ayda😂😂inşallah senden aldığımız motivasyonla biz de böyle bir hamilelik geçiririz güzel anne 😍

Yaaa sadece göbeğin var resmen çok iyi 😍
Almadım doğumdan çıktım 3 kilo kaldı üstümde nolduysa doğumdan sonra oldu kilolar ikizlere enerjim yetmedi uykusuz kaldım başım dönüyordu bal kaymak tahin pekmez çokokrem ekmekli yendi hepsi 18 aylikti ikizler 63 kilodan 73 kilo olmustum 😓 evden cikamiyordum yürümeye başladılar parka giderdik eşimle tek asla olmuyor biri bir tarafa biri bir tarafa giderlerdi sadece hafta sonu çıkardık eşim yorgun gelirdi işten

Maşallah 😍evet görmüştüm diyorum ya bak yüzün bile hiç hamile gibi değil 😂 benim tontiş bi suratım var ve 50 kilo da olsam 47 de olsam tontiş.gıdığım falan var.Bu sefer tuzsuz yeyip hamur işi arada yiyerek 1 kilo aldım kontizonla.bunun evde olmamla da ilgisi oldu.geçen gebeliğimde çalışıyordm mecburen her sabah simit poaça tost yiyordum okulda.öğlen pizza döner vs hazır yemekler yiyordum ve 4 kilo almıştım 3 ayda😂😂inşallah senden aldığımız motivasyonla biz de böyle bir hamilelik geçiririz güzel anne 😍
Ben hep if beslendim canım çünkü birinci gebelikte 56-57 kilodan 85 kilo ile doğuma girdim 🙈

Ben ife devam ediyorum ama bazen midem kazınıyor bir meyve yiyorum.ya da kuruyemiş fındık fıstık falan.Aslında yanlış ama yoğurt canım istemiyor.süt de gaz yapıyor
Fındık fıstık ceviz badem ye canım süt ürünleri yiyemiyorsan 🙈 protein de çok iyidir kaslar için ama ileryen dönemlerde süt ürünü tüketmeye çalış kefir öncelik olsun Minnoş için 💓💙🥰😘

Slm kizlar 🥰

Saat 11 de Kahvaltim
IMG_20201015_105502.jpg

Ara öğün de kızlarla yedim bana az kaldı 😂
IMG_20201015_140442.jpg

IMG_20201015_180035.jpg

Aksam 18 de kapanış 😊

Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin söğüş 1 dilim ekmek
Öğleden sonra çeyrek simit bir muz.
Akşam büyük kase ile mercimek çorbası ve 1 tane içli köfte salata.
2 tane küçük akide şekeri 😂

Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin söğüş 1 dilim ekmek
Öğleden sonra çeyrek simit bir muz.
Akşam büyük kase ile mercimek çorbası ve 1 tane içli köfte salata.
2 tane küçük akide şekeri 😂
Bak canım aktifsin 😍doğum sonrası foto paylaşıyorum 🙈 ikinci oğlum 2 aylıktı bu foto çekildi arkamdaki eşim ve kayinim 💃 tildamilda tildamilda aktif görünüyorsun 🙈 5 dkk oldu siliyorum ☺️

Son düzenleme:
Sabah — 1 haşlanmış yumurta, közbiberli ve peynirli tost
Ara — süt
Ara — 2si1 arada nescafe ve 4-5 N**** (Siyahi) :olamaz:
Ara — elma
Akşam - ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek, 3 tatlı kaşığı tahinli kabak tatlısı

Davul gibi şişti karnım yine çok yedimo_O

X