İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugün acayip yoğundum yaaa,canlı derslerim vardı gözüm sürekli ekranda beynim patladı.malesef bu hafta artıdayım+300..dün daha kötüydü

Bugün acayip yoğundum yaaa,canlı derslerim vardı gözüm sürekli ekranda beynim patladı.malesef bu hafta artıdayım+300..dün daha kötüydü
Eki Görüntüle 2704218
Allah kolaylık versin neyseki ben bu süreci ücretsiz izinle atlatıyorum.Arkadaşlarım hem yüzyüze eğitim veriyor hem de eve gelip canlı ders yapıyor.İşiniz çok zor.olsun bence çok güzel verdin dikkat etmeye devam

Teşekkürler çok sıkıntılı süreç ,ömrüm whatsap gruplarında geçiyor.senin branş nedir.ben lise matematik 9 ve 10.siniflarim var eba ve zoomdan beynim döndü

Teşekkürler çok sıkıntılı süreç ,ömrüm whatsap gruplarında geçiyor.senin branş nedir.ben lise matematik 9 ve 10.siniflarim var eba ve zoomdan beynim döndü
Ben edebiyatçıyım canım.karantina döneminde baya canlı ders yaptım çok zorlanmıştım şu an iki kat zor.

Sabah ve öğlen yediklerim aşağıda.sabah tava da tost yaptım yumurtalı.yanında yeşillik domates zeytin ile.
Öğlen iki kaşık yulaf muz ve yanındaki çikolatayla hüplettim.
Akşam yoğurt ve bezelyeli sebze yemeği
Üzerine sade türk kahvesi ve fındık ceviz
10 bin adım yürüdüm.toplam 2 saat sürdü

Eklentiler

• 20201013_095753.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 11
  • 20201013_134834.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 13
Bugün benzer yediklerimiz var Alyaliya
Sabah — bir dilim ekmekle omletli kahvaltı
Öğle — muzlu tarçınlı yulaf lapası
Ara — bi küçük kruvasan
Ara — 3 ceviz
Akşam — çorba, kıymalı bezelye yemeği, 3 kaşık makarna

Şuan öyle açım öyle açım ki dünden beri hiç doymuyorum napcam

Sabah 2 dilim ekmek menemen
Ara 1 kahve ve 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ögleden sonra cacık ve mercimekli bulgur pilavı
45 dakika spor yaptım ısınma yer hareketleri falan
Bugün fazla karbonhidrat oldu sanki

Hahah akşam öğlen sabah aynı sus sus karnım gurulduyor duymamış gibi yapıyorum o kadar yediğim nereye gitti bilmiyorum.

Kendimi tebrik ediyorum bu haftanın yıldızını ben aldım -800 oleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…