- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.881
Aynıyız şu an
200 düşerim canımŞimdi yine tartıldım su içmiştim iki bardak kalkıncabaskülü koyayım yine de gelenek bozulmasın
çok dikkat etmem lazımKız bebiş o bebiş ne kadar korursan o kadar çok iyi doğum sonrası az kilo ile devam edersin if diyetine
Ooo süpersin tatlım bol eksili hafta inşallahAylar aylar sonra ilk bildirimim.
Eki Görüntüle 2704015
Bende doğumdan sonra almadım Allah’tanBen doğum sonrasida aynı devam ettim ikinci oğlumda hiç kilo almadım
2 ay bu kiloda kalmam lazım dimiSenin kilonda birşey yok canım gayet iyisin sıkıntı etme.bununla inşallah 2 ay daha koruyarak gidersek tamam
Bu hafta -1400 mü
El ele verip kalalım.eğer 20li haftaları görebilirsem allahın izniyle.Herkes 20li haftalarda kilo alınıyor diyor ne kadar doğru bilemiyorum.oralara kadar en az kiloyla gelmeye çalışalım2 ay bu kiloda kalmam lazım dimi57 yi görmemeliyim öyle hemen
Geleceğiz birlikte 20lere 30laraEl ele verip kalalım.eğer 20li haftaları görebilirsem allahın izniyle.Herkes 20li haftalarda kilo alınıyor diyor ne kadar doğru bilemiyorum.oralara kadar en az kiloyla gelmeye çalışalım
O haftalarda sadece proteine yüklenelim.Yoksa önünü alamayızGeleceğiz birlikte 20lere 30lara
Evet ben 20-28 arası almıştım 16 kilonun neredeyse 10 kilosunu
Müge ablaMüge anlı ablamız bitsin de çıkıp bi yürüyüp geleyim dün de yürümedim.Burası çok soğuk iki haftadır kalorifer yanıyor insanın yerinden kalkası gelmiyor
Ahh beee inşallahO haftalarda sadece proteine yüklenelim.Yoksa önünü alamayız
Yok canım ben unutuyorum düzenlemeyi listede yazıyor -800 bu haftaBu hafta -1400 mü
Harikasın