İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Şimdi yine tartıldım su içmiştim iki bardak kalkıncabaskülü koyayım yine de gelenek bozulmasın

Eklentiler

• 20201013_091325.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 14
Ben doğum sonrasida aynı devam ettim ikinci oğlumda hiç kilo almadım
Bende doğumdan sonra almadım Allah’tan yine bu sefer hem hamilelikte hemde sonrasında daha çok dikkat edeyim diye uğraşıyorum Birinci gebelik ve doğum sonrasında hiç dikkat etmedim. Emzirmenin faydası belkide. Birazcık dikkat etseydim çok iyi kilolar verirdim. Gebelik başlangıç kiloma 1 yılda anca inmiştim

Müge anlı ablamız bitsin de çıkıp bi yürüyüp geleyim dün de yürümedim.Burası çok soğuk iki haftadır kalorifer yanıyor insanın yerinden kalkası gelmiyor

El ele verip kalalım.eğer 20li haftaları görebilirsem allahın izniyle.Herkes 20li haftalarda kilo alınıyor diyor ne kadar doğru bilemiyorum.oralara kadar en az kiloyla gelmeye çalışalım
Geleceğiz birlikte 20lere 30lara
Evet ben 20-28 arası almıştım 16 kilonun neredeyse 10 kilosunu

Kızlar ben d3 geçen hafta kacirmsitim biraz sporla ve bikac gündür dikkatle tine 61.4 geldim çok ilginç 100 gr altı üstü çıkmıyor tarti mi sabitliyir anlamadim.ama.sabah cektim fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…