- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.861
Yarın tüm haftayı telafi edebilir miyim kiAh o tatlılaryarın telafi edersin
Varsa bana da aynısındanYarın tüm haftayı telafi edebilir miyim ki
Napcam ben yaiştah kesen bi formül yok mu
Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandımOysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek
Aaa çok geçmiş olsun canım yaGünaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4
Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsunGünaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4
Ay artayim sorun değil zaten değerler yerinde olursa çabuk kilo gider zaten 1 haftadır ilaç alıyorum 3 lü olan demir+folikasit+b12Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsun
Hiç bir yere gidemezsin hadi sen iki canlısı biz napalimTartı fotosu koyuyor muyuz
Yoksa bu haftayı es mi geçsek
Nerelere kaçsam
Çok teşekkür ederim canım zaten bende çocukluktan var değerlerim düşükAaa çok geçmiş olsun canım ya
Nasıl böyle düştü bu kadar... Şifa olsun aldığın demirler
Süper canım korkum vardı benimde en iyisi damarCanım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım
Önce sen foto koy, bana neHiç bir yere gidemezsin hadi sen iki canlısı biz napalim
Madem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayımBen kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyorinşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Kız bebiş o bebiş ne kadar korursan o kadar çok iyi doğum sonrası az kilo ile devam edersin if diyetineMadem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım
Eki Görüntüle 2703989
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum
Baskül yok tatlım olsun paylaş sen yinedeBen kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyorinşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Senin kilonda birşey yok canım gayet iyisin sıkıntı etme.bununla inşallah 2 ay daha koruyarak gidersek tamamMadem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım
Eki Görüntüle 2703989
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum