İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4

Oysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek

Oysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek
Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım

Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsun
Ay artayim sorun değil zaten değerler yerinde olursa çabuk kilo gider zaten 1 haftadır ilaç alıyorum 3 lü olan demir+folikasit+b12

Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım
Süper canım korkum vardı benimde en iyisi damar çok geçmiş olsun sanada

Ben kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyor inşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.

Ben kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyor inşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Madem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım

Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum

Baskül yok tatlım olsun paylaş sen yinede bebisler gelsin yine az kilon ile devam edersin geç saat olsada süt yapsın diye yemeyin bol bol su icilsin gece süt kefirlede bir şey olmaz siz minişler için süt ureteceksiniz

Ben doğum sonrasida aynı devam ettim ikinci oğlumda hiç kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…