- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.821
Ama çok iyi olmuş o kaçamaklar ya.bence hakettin sen.Yarına daha bi motive olarak başlarsınBugün kaçamaklar kaçamaklar....kendime izin verdim bugünödül diyelim.sabah kahve öglen hamburger vee cheescake
Sen hakettin ama ya kaç haftadır çok iyi gidiyorsunBugün kaçamaklar kaçamaklar....kendime izin verdim bugünödül diyelim.sabah kahve öglen hamburger vee cheescake
Oyy çok geçmiş olsun cnm nane yağı çok iyi gelir ağrıyan bölgeye masaj yap kokla birde Migren bant var eczanede bulunur hamileydim kullandım çokta iyi geldiSabah — muzlu yulaf lapası
Ara — armut
Öğlen — salçalı makarna (aşerdim)
Akşam — kuru fasülye, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Bugün 10bin adım yapamadım. Saat 3ten beri migrenim tuttu, yatıyorum
Hak ettinBugün kaçamaklar kaçamaklar....kendime izin verdim bugünödül diyelim.sabah kahve öglen hamburger vee cheescake
Hoş geldin canımEvet, döndüm kızlar,1 aydır diyeti bırakmıştım,sporu da bırakmıştım ve yeniden başlayacağım.kilom 67 .66 ya düşmüştüm gene çıktım tabi. Devam etseydim şimdi büyük ihtimalle 63 falandim. Neyse yine eskiye oranla fark var ve spor da yapmalıyım.
Nane yağı aklıma geldi de migren bant duymamıştım canım, çok teşekkür ederimOyy çok geçmiş olsun cnm nane yağı çok iyi gelir ağrıyan bölgeye masaj yap kokla birde Migren bant var eczanede bulunur hamileydim kullandım çokta iyi geldi
Var o çok iyi Migren bantNane yağı aklıma geldi de migren bant duymamıştım canım, çok teşekkür ederim
Bu hafta çok ağrım oluyor alayım mutlaka o zamanVar o çok iyi Migren bant