İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah — 1 dilim ekmek, peynirli omlet, 5 zeytin
Ara — 2si1 arada kahve
Öğle — ton balıklı salata
Akşam — iskender (pidelerinin hepsini bitirmedim valla bak ), salata
Adım sayım — 7600 de şuan

Yatmadan önce belki yerimde say yaparım 10bine tamamlarım

Slm kizlar nasılsınız
Sabah uyandım limonlu su
10 da hindiba kahve şekersiz

Kahvaltı 13 de ortadan yedim

Aksam 16-17 gibi kapattım

Kahvaltıyı ortadan yedim. Balda vardı abartim
Ortadan deyince gözümde şöyle canlandı
“İkra meyra elinde bir çatal, genel olarak salatalık domatese gidiyor, en fazla 3 çatal peynir atmıştır ağzına, hiç ekmek yemedi, yumurtayı da zaten o sofraya oturana kadar çocuklar bitirdi, ee napsın aç mı kalsın bari şekeri düşmesin diye iki kaşık bal yedi ve sofradan kalktı”

Yaaa yerim yok canım.ortadan yedimmi her şeyden yerim gerçi tabagimda her şey oluyor eksik olarak bal kaymak olur arada yiyelim dimi

Merhaba
Sabah 4 zeytin,1 dilim peynir domates salatalık yeşillik,1 tatlı kaşığı reçel ,pastırmalı yumurta ne yazık ki küçük boy simit.
Öğlen kahve 2 kare çikolata kuruyemiş biraz
Karpuz
Akşam 1 kase çorba ve yoğurtlu brokoli
2 top profiterol çok canım çekti.
10bin adım attım

Çok iyi bence canım yuryorsunda ohh mis

Ben dün de ondan önceki günde yürüdüm 8bin falan alama yazmıyorum unutuyorum bazen canım kilo aldım gibi.pantolonlar hala oluyor ama ben almış gibi hissediyorum.Bi de devamlı gaz sancım var hiç bitmiyor
O gazlar biticek az kaldı hormonlardan onlar gayet normal canım fazla almadın bile çok iyi gidiyorsun tatlı anne

Slm kızlar haftasonu yoğundum yazamadım,cumartesi pazar kebap tarzı geçti ama az ekmekle,salatalardaki tuz beni şaşırdı sanirim bugün +daydım
Bugün yediklerim sabah 1 yumurta yeşil içecek
Aksam lorlu salata
Ve 45 dakika spor yaptım yarın tartı günü

Merhaba.Ben sabah çeyrek avokado,5 zeytin ,1yumurta,1 dilim peynir,domates yeşillik bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.
Öğlen 1 muz biraz kuruyemiş ve bir kaç cips yedim
Akşam salata etli sebze yemeği 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt yedim.

Slm Kızlar dün yazmadım ikizlerin doğum günü pastası yedim koca dilim di kola içtim.

Bugün sabah kahvaltı
Ara öğünde elma yedim
Aksam fırında sebzeli tavuk kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…