- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.841
Bacım biz gebelerde saat kavramı kalmadı, napcazSaatlere uyulursa hızlı kilo verirsinizEki Görüntüle 2702590
Açmamışsın ki neyi kapattınSlm kizlar nasılsınız
Sabah uyandım limonlu su
10 da hindiba kahve şekersiz
Eki Görüntüle 2702592
Kahvaltı 13 de ortadan yedim
Aksam 16-17 gibi kapattım
Eki Görüntüle 2702593
Kahvaltıyı ortadan yedim.Açmamışsın ki neyi kapattın
Acıkmadın mı ya, bugün pek az geldi yediklerin
Ortadan deyince gözümde şöyle canlandıKahvaltıyı ortadan yedim.Balda vardı abartim
Yaaa yerimOrtadan deyince gözümde şöyle canlandı
“İkra meyra elinde bir çatal, genel olarak salatalık domatese gidiyor, en fazla 3 çatal peynir atmıştır ağzına, hiç ekmek yemedi, yumurtayı da zaten o sofraya oturana kadar çocuklar bitirdi, ee napsın aç mı kalsın bari şekeri düşmesin diye iki kaşık bal yedi ve sofradan kalktı”
Ye tabi yaYaaa yerimyok canım.ortadan yedimmi her şeyden yerim gerçi tabagimda her şey oluyor eksik olarak bal kaymak olur arada yiyelim dimi
Çok iyi bence canım yuryorsunda ohh misMerhaba
Sabah 4 zeytin,1 dilim peynir domates salatalık yeşillik,1 tatlı kaşığı reçel,pastırmalı yumurta ne yazık ki küçük boy simit.
Öğlen kahve 2 kare çikolata kuruyemiş biraz
Karpuz
Akşam 1 kase çorba ve yoğurtlu brokoli
2 top profiterol çok canım çekti.
10bin adım attım
Ben dün de ondan önceki günde yürüdüm 8bin falan alama yazmıyorum unutuyorum bazenÇok iyi bence canım yuryorsunda ohh mis
O gazlar biticek az kaldı hormonlardan onlarBen dün de ondan önceki günde yürüdüm 8bin falan alama yazmıyorum unutuyorum bazencanım kilo aldım gibi.pantolonlar hala oluyor ama ben almış gibi hissediyorum.Bi de devamlı gaz sancım var hiç bitmiyor
Ah o tatlılar
Oysa akşam yemeği de dahil harika bir gündü
Yemek sonrası kıbrıs tatlısını yemeseydim