İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar.4 gündür yollardayım.Poaçalar kekler pizzalar makarnalar yediğim bir tatil oldu.Yolculukta çok fazla su içemedim midem almadı ve hep midemi bastırsın bulanmasın diye hamur işine yöneldim.Şu an +1 almış görünüyorum bir kısmı yolculuk ödemi desem 500 grmı da kesin hamur işinin etkisi haftaya belli olur ne olduğu.o yüzden haftaya tartılıp atarım.Bir de sabah 6buçuk 7buçuk gibi midem kazınarak uyanmaya başladım.Sanırım artık kilo almaya başlayacağım.

Olsun canım +1 yine iyi kurtarmışsın bu haftayı
Haftaya ödemin iner mis gibi
Zaten artık almaya başlayacağız, geldi 12.hafta

Olsun canım +1 yine iyi kurtarmışsın bu haftayı
Haftaya ödemin iner mis gibi
Zaten artık almaya başlayacağız, geldi 12.hafta
Canım 4 gün hep hamur işi yedim midemi bastırsın diye.Sıvı tüketemedim.bakalım haftaya belli olacak.benim uygulamada bu haftaya kadar 1-3 kilo almış olabilirsiniz yazıyordu.sanırım bebiş yaşıyorsa artık yediğimden de beslenmeye başladı sanırım.çünkü aclık uyandırıyor beni artık

Evet 1-3 kilo diyo, biz bu süreci başarılı atlattık
Bende çok aç uyanıyorum bir haftadırgeçen gün kahvaltıyı hemen yapamadım, uyanınca 1 kuru incir yedim sonra 3 saat sonra yapabildim kahvaltıyı ama karnımdan nasıl sesler geliyor eşim şok
Önceden olsa o incir beni saatlerce tutardı

Sabah aşağıdaki şekilde bir parça ekmek ile kahvaltımı yaptım.
Öğlen muz yedim.Bir saat sonra acıktım armut yedim.
Akşam bir büyük kase çorba ve ıspanak yemeği yoğurt ile kapanış yaptım.

Eklentiler

• 20201006_100402.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 17
Onlar güzel kilolar

Kaç gündür geldim yazdım baktım kimse yok bugünde girmedim bende 60.9 geldim 600 grm vermişim ama hala regl bitmedi haftaya güzel baskulle gelirim reglden 3 gün sonra doğru tartı veriyor sanada maşallah çok iyi veriyorsun beni yakalarsin

Son düzenleme:
Yine haftanın yildizi M Meltemhz tebrikler canım bol eksiler olsun hedefine çabuk gelirsin inşallah

Ayyyy haklısın daha çok girmek lazım
Sen de çok iyisin maşallah.
Yine haftanın yildizi M Meltemhz tebrikler canım bol eksiler olsun hedefine çabuk gelirsin inşallah
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…