- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.781
Yok canım ben ıspartada okudum en yakın arkadaşlarım denizliliydi.her haftasonu ordaydım.Yani denizliyi kendi memleketim gibi bilirim.nerde ne yapılır ne yenir hepsi bende mevcut.ilerde inşallah o taraflara yerleşme planım var.Ya sen denizlili misin
YaaaYok canım ben ıspartada okudum en yakın arkadaşlarım denizliliydi.her haftasonu ordaydım.Yani denizliyi kendi memleketim gibi bilirim.nerde ne yapılır ne yenir hepsi bende mevcut.ilerde inşallah o taraflara yerleşme planım var.
İnşallahYaaaBeklerim eğer buralara gelirsen
3 günde 2kilo canım ama ben regl oldum ara verdim haftaya tekrar yapicam ama yinede 1 kilo verdim . artı tarlusal hap içtim ama tekrar artı oldum regl oldum dün canımSlm kizlar sabah klasik kahvaltı 2 dilim etimek ile
Ara 10 badem 2 kuru kayısı 3 kuru erik
Aksam yeşilmercimek yemeği
Ikra meyra ıu diyeti ile ne kadar veriliyor canim
Slm kizlar sabah klasik kahvaltı 2 dilim etimek ile
Ara 10 badem 2 kuru kayısı 3 kuru erik
Aksam yeşilmercimek yemeği
Ikra meyra ıu diyeti ile ne kadar veriliyor canim
IU dediğin diyet bu kadar mıİçimin 30g Proteinli içecekleri farklı tatlarda aldım kahveli çikolatalı muzlu 3-5 gün yapılıyor bu diyet en iyi 5 gün bence
Eki Görüntüle 2699884
Evet canım tabi ben elmaya ceviz ekliyorum tarçın az hintistan ceviz serpiyorum .patatese lor ekliyorumIU dediğin diyet bu kadar mı
Çok iyiymiş az yeniyor ama midem küçüldü zaten,tatlı patates mi normal patatesli mi bide birazcık tuz katabilir miyiz3 günde 2kilo canım ama ben regl oldum ara verdim haftaya tekrar yapicam ama yinede 1 kilo verdim . artı tarlusal hap içtim ama tekrar artı oldum regl oldum dün canımsende verirsin
Tatlı patates olsa daha iyimis ben sevmem onun için normal orta boy patates hasladim püre yaptım 2 kaşık lor peynir 2 şer dal dereotu maydanoz kattım kekik baharat ekledim sumakta tuz yasak canım 3-5 günÇok iyiymiş az yeniyor ama midem küçüldü zaten,tatlı patates mi normal patatesli mi bide birazcık tuz katabilir miyiz
Sabah sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
Ara 1 kepekli bisküvi 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam salata 4 parça ızgara pirzola
Başladım bugünTatlı patates olsa daha iyimis ben sevmem onun için normal orta boy patates hasladim püre yaptım 2 kaşık lor peynir 2 şer dal dereotu maydanoz kattım kekik baharat ekledim sumakta tuz yasak canım 3-5 gün
Bol şans canım salı gününe bol eksili baskül paylaşımı yaparsin inşallahBaşladım bugünsabah elmanın yanına 1 parça peynir, birazcık ceviz ekledim.patatesi fırında 1 tatlı kaşığı yag ve baharatla pişirmeye karar verdin onu tuzsuz yiyebiliyorum
Malesef akşamında bozdummBol şans canım salı gününe bol eksili baskül paylaşımı yaparsin inşallah
geçen yıl almıştım ama bir iki kere kullandım daha evde duruyor tekrar başlayım bari tadı baya sertÖğlen ve akşam yemeğinde tüketiliyor 1tatli kaşık salata yada bir bardak suya ekliyoruz
Eki Görüntüle 2700549 Eki Görüntüle 2700550