- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.761
Bayılıyorum senin tabaklara.Slm kizlar nasıl gidiyorben lU diyete birgüncük ara verdim
Sabah hindiba kahve
12.5 da kahvaltım Eki Görüntüle 2699041
Arada bir salatalıkyedim
Aksam 18.20 de yumurtali lorlu salatakapanış
Eki Görüntüle 2699045
Yürümüşun cnm yakmisindirMerhaba ifdaşlarım.
Sabah insanca kahvaltımı yaptım.Domates salatalık yeşillik lor peyniri 5 adet zeytin ve 1 dilim ekmekle.
Öğlen birazcık üzüm ve iki tane ceviz yedim.Sonra gidip demir takviyemi aldım biraz uzun sürdü.Çıkışta deli gibi acıkmıştım.
Akşam bir yemek tabağı büyüklüğünde margarita pizza yedimküçük ama ne bileyim çok açtım yedim.
1 saat yürüyüş yaptım tempolu.
Pazartesinden itibaren bunu deneyeceğim.ben hemen hemen her gün yürümeye çalışıyorum bazen yazmıyorum buraya.sanırım kortizonun etkisini böyle kırıyorum.Mesela bugün de kortizon iğne yapıldı.her hafta yapılıyor.çok şükür yerimde sayıyorum kiloyu.
İyi tatiller canım bol bol gezYarın ve haftasonu burada paylaşım yapamayacağım çünkü tatile gidiyorum 3 günlüğüne isviçreye.oralarda ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yolluk olarak poaça ve kek yaptım gerisini siz düşünün artık
Hamilesin canım arada olur küçük kacamaklarOf ya ben her sabah güne çok iyi bi kahvaltıyla başlıyorum diyete uygun.
öğleden sonra gözüm tatlı bişiler aramaya başlıyor
Bugün küçük browni yedimhani çoklu bi paketi var ya içinde 10 tane falan oluyor onlardan bi tane
Akşamda yemek yapasım gelmedi 4 gündür yemek yapıyorum, yaptığım yemek ikinci gün yenmediğinden
Eşim tavuklu pilav aldı geldiNasıl severim
Yedim bi güzel
Benden bi cacık olmaz, bu gebelikte de 16 kilo alırım en az
Çok sık olmaya başladıHamilesin canım arada olur küçük kacamaklar
Çamlıktan mı aldı o pilavı.Of ya ben her sabah güne çok iyi bi kahvaltıyla başlıyorum diyete uygun.
öğleden sonra gözüm tatlı bişiler aramaya başlıyor
Bugün küçük browni yedimhani çoklu bi paketi var ya içinde 10 tane falan oluyor onlardan bi tane
Akşamda yemek yapasım gelmedi 4 gündür yemek yapıyorum, yaptığım yemek ikinci gün yenmediğinden
Eşim tavuklu pilav aldı geldiNasıl severim
Yedim bi güzel
Benden bi cacık olmaz, bu gebelikte de 16 kilo alırım en az
Denizliyi biliyor musunÇamlıktan mı aldı o pilavı.
Tabi biliyorum o pilavcı yıllardır orda.Turşu da yok muyduDenizliyi biliyor musunKampüsten
Ya sen denizlili misinTabi biliyorum o pilavcı yıllardır orda.Turşu da yok muyduoff be canım denizli