İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Slm kizlar lU diyetine devam

Sabah şekersiz hindiba kahve

Kahvaltidir kendisi 12.5 da

Buda öğlen yemeği 15.15 de

18.5 da fit icim protein li süt icicem bugünlük bukadar

İyi akşamlar kızlar.
Sabah 10 da sucuklu 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım.1 tatlı kaşığı bal ile kahvaltımı bitirdim.
Arada ceviz muz ve iki kare bitter çikolata yedim.
Akşam 1 kase etli kuru fasulye 1 kaşık pilav 1 kase cacık bir kaç tane kornişon yedim.

Slm kizlar nasıl gidiyor ben lU diyete birgüncük ara verdim
Sabah hindiba kahve
12.5 da kahvaltım
Arada bir salatalık yedim
Aksam 18.20 de yumurtali lorlu salata kapanış

Merhaba ifdaşlarım.
Sabah insanca kahvaltımı yaptım.Domates salatalık yeşillik lor peyniri 5 adet zeytin ve 1 dilim ekmekle.
Öğlen birazcık üzüm ve iki tane ceviz yedim.Sonra gidip demir takviyemi aldım biraz uzun sürdü.Çıkışta deli gibi acıkmıştım.
Akşam bir yemek tabağı büyüklüğünde margarita pizza yedim küçük ama ne bileyim çok açtım yedim.
1 saat yürüyüş yaptım tempolu.

Yürümüşun cnm yakmisindir

Alyaliya canım sen yürüyorsun birde bu şekilde yürürmüsün
Eki Görüntüle 2699121
Pazartesinden itibaren bunu deneyeceğim.ben hemen hemen her gün yürümeye çalışıyorum bazen yazmıyorum buraya.sanırım kortizonun etkisini böyle kırıyorum.Mesela bugün de kortizon iğne yapıldı.her hafta yapılıyor.çok şükür yerimde sayıyorum kiloyu.

Yarın ve haftasonu burada paylaşım yapamayacağım çünkü tatile gidiyorum 3 günlüğüne isviçreye.oralarda ne yerim ne içerim bilmiyorum ama yolluk olarak poaça ve kek yaptım gerisini siz düşünün artık

İyi tatiller canım bol bol gez

Of ya ben her sabah güne çok iyi bi kahvaltıyla başlıyorum diyete uygun.
öğleden sonra gözüm tatlı bişiler aramaya başlıyor
Bugün küçük browni yedim hani çoklu bi paketi var ya içinde 10 tane falan oluyor onlardan bi tane
Akşamda yemek yapasım gelmedi 4 gündür yemek yapıyorum, yaptığım yemek ikinci gün yenmediğinden
Eşim tavuklu pilav aldı geldi Nasıl severim
Yedim bi güzel
Benden bi cacık olmaz, bu gebelikte de 16 kilo alırım en az

Hamilesin canım arada olur küçük kacamaklar

Çamlıktan mı aldı o pilavı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…